Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 743 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - С какво са свързани природните аномалии?
 

С какво са свързани природните аномалии?

Орис

− Наблюдаваме природни аномалии – много студено лято и много дъждове. Ти беше споменал, че инерционно-лъчевите префокусировки ще се съпровождат с природни аномалии.

Не, инерционно-лъчевите префокусировки изглеждат съвсем различно. Тези природни аномалии са свързани с това преди инерционно-лъчевата префокусировка хората да могат в максимална степен да проработят своите низши нива, низшите си центрове, тоест страх, нетърпимост, озлобеност и др. подобни, свързани с неприятните житейски обстоятелства. Планираш едно, а времето – хоп – и всичко променя.  Или ти наводнява къщата, или я изпепелява. За един месец в различните страни стотици домове изгарят, хората се лишават от покрив – как реагират на това. И те реагират различно – някой започва да граби, да краде, друг намира по-спокойни варианти за изход от ситуацията. Хората започват да решават тези проблеми.

Игиловската война – също се проточи. Защо? Защото много хора, които жадуват за кръв, за да почувстват свобода и власт на чуждите животи, отиват там от различни страни и реализират това като наемници.

Слънчевите аномалии, неимоверните горещини, са непосредствена подготовка за ултравиолетовия спектър на излъчване, които влизат в състава на рентгеновото излъчване, а именно то – ултравиолетовото мощно излъчване, е инерционно-лъчева префокусировка, доведена до определени параметри.

Тези дъждове и наводнения не са така прости, както хората си мислят – че са, за да умиват и очистват Земята с вода и огън. Не, това е за максимална реализация на низшите енергии и техния синтез в по-качествени, за да може по-голямо количество хора да могат безболезнено за себе си да отсекат вибрациите на низшите  нива – първите 4 нива и да преминат нормално през този акт.

 Излиза, че всяко нещастие, катастрофа, времето

Да, но когато се интензифицира, общото състояние на планетата я довежда до – и пак казвам, инерционно-лъчевата префокусировка не е завързана към всеки човек, тоест ние преминаваме през излъчванията всеки по своему, но като цяло планетата, нейното състояние, зависи от това как се изменя нейната енергетика.

Мощното слънчево излъчване е реакция на състоянието на нашата планетарна същност, тоестреакция на психически творимия от нас свят, на психическата действителност, която творим с нашите реакции. Когато този енергиен потенциал достигне до определени параметри, става изригване.  Това е като сигнал – имам готови зародиши – приемайте. Подава се сигнал. Вътре в слънцето също живеят представители на човечеството – не във физическа форма, а в малко по-различна – следващата след димидиомиттесната – трансцеттесна форма.

                                                                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 30/04/2018 : 12:10
Обновено : 10/06/2020 : 01:55
Категория : Орис
Страницата е посетена 657 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^