Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 391 всичко

 6 посетители онлайн

От тук от там - Родово проклятие
 

Родово проклятие 

 

Съществува такова понятие – родово проклятие. Това далеч не винаги означава, че някой някога е проклел някого, макар че и такива неща се случват.

Като правило проклятието  е резултат от неправилна ментална дейност на някого в рода. Човекът живее, създава със своето ментално тяло мисли-кошмари. Но цялото това “безобразие” далеч не може да попадне на земята веднага. На менталния чертеж му е необходимо време, за да се облече в астрална и етерна плът. Минават десетилетия, че и столетия, преди такива “шедьоври” да се проявят на земята и да срещнат нужния “прием”. Ментатът, който е произвел това, вече е умрял. Но са останали неговите потомци – значи те ще носят отговорността. Такива неща се проследяват добре при монархическите династии. Монархът като правило е ментат – в противен случай няма да се задържи на власт. Ако някой в династията е допуснал фатална грешка, отстъпил е от Закона, то разплатата ще носят неговите потомци. В какво се е състояла “кървавостта” на Николай ІІ? По-скоро може да се говори за неговото безволие. Но последният от династия Романови се е разплатил за грешката на цялата династия.

За монарсите е практически невъзможно да снемат такова проклятие. Даже смяната на династиите не винаги помага, следващата династия може да продължи да се разплаща за предишната. Твърде голям е размаха на престъпленията при царствените особи.

В обикновените семейства може да се направи това-онова. Има няколко начина за снемане на проклятието над рода. Първият начин е отказ от семейството, задължително да се смени фамилията, да се преместиш по-далеч от роднините си и да изхвърлиш от главата си самия образ на мислите, на които човека го учат от детството му. Вторият начин: в това семейство трябва да се роди ментат по-силен от предишния. Тогава той ще може, започвайки от менталния план, да разруши вредоносната мисъл-форма. Много често се случва така, че този, който е създал такова проклятие, отново се ражда след редица поколения в същия род, за да поправи своята грешка или да приеме върху себе си последния удар на кармата.

Но най-често родът от поколение на поколение се изражда. Ето защо е така важна дисциплината на мисълта и са така опасни филмите на ужасите, трилърите и другата подобна мерзост, която може да изопачи мисленето на младия ментат.

Съществуват проклятия и наричания, но това е рядкост. Нужно е много твърдо да ненавиждаме някое семейство в продължение на десетилетие, за да създадем ментален проект, а след това да го “приземим”. При това е необходимо да имаме по-високо ниво на ментален план, отколкото при този, когото ненавиждаме. В противен случай изковаваме оръжие против самия себе си. Крайно опасно е да се култивират разрушителни мисли на ментален план. Всичко това се записва на менталната единица и при следващото си раждане човекът задължително ще пожъне плодовете. Даже ако той не е убивал никого, а само е замислял убийства (както Агата Кристи, например). Освен това VІІ Лъч изключително ускорява “заземяването” на всякакви идеи, в това число и саморазрушителните. В наше време не е нужно да чакаме десетилетия, че и поколения, за да пожънем плодовете на своите мисли. Няколко години – и ще получиш това, което сам си създал: и доброто, и лошото. 

                                                                               откъс от „Ключовете от Русия лежат на дъното на бездната“,                                                                                 диктувана от Тибетеца на Ю. Я. Артюхов и Н. В. Малярчук                                                                                   (семейство руски контактьори)

                                                                                                                                         www.iskri.net/zefira

Създадено: 03/04/2018 : 00:01
Обновено : 10/06/2020 : 01:53
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 878 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^