Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 241 всичко

 7 посетители онлайн

Евгений Божьев – лекции за лекари - Лекарствата – доводи против
 

Лекарствата – доводи против

д-р Божьев
 

Защо смятам, че не трябва да предпочитате лекарствата:

− При 90% от лекарствата не се знае какво има в тях. Дори само поради това едва ли ще имате някаква полза от него.

− Освен това никое лекарство не премахва причината за заболяването. То оказва временно влияние на някакъв симптом. Иимате главоболие – лекарството прави така, че да не го чувствате, привидно ви става по-леко, но причината е останала.

− При лекарствата има т.нар. токсична доза. На него пише каква е тя – напр. LD50 означава, че лекарството е 50% от токсичната доза. Това показва, че всяко лекарство е отрова – въпросът е каква дозировка от него вземате – токсична или субтоксична.

Фармацевтичните компании – и местни и чужди, са много мощни финансово, затова те задават тона и правилата на играта. При нас медицината се измени по западен тип и въведоха застрахователни медицински компании. Всички те са по някакъв начин свързани с фармацевтичните компании. Това потвърждава, че все още не съществува единен медицински стандарт за работата на лекаря. Всяка медицинска застрахователна компания си има свои медицински стандарти и в техните рамки предписват лекарствата, които им препоръчва съответната фармацевтична компания. Те са свързани и именно по тази схема върви предписването на лекарствата – в зависимост от това коя застрахователна компания курира съответното лечебно заведение, а не според това което е нужно за пациента. Съществува и друга проста схема − представителите на фармацевтичната компания просто отиват при лекарите и по някакъв начин ги заинтересоват да предписват именно лекарствата на тяхната компания. В резултат вас ви изпращат в някоя конкретна аптека или ви казват да купите конкретно лекарство.

Има и друго – всяко лекарство има точка на приложение, която като правило се намира на клетъчно ниво. Но това е химически препарат, а нашето тяло има защита на много нива от попадане в него на някакви чужди химически вещества. Тази защита е един от факторите на имунитета. Затова, за да попадне лекарството там, където трябва да попадне и да окаже своето действие, то трябва да преодолее тези нива на защита на нашия имунитет − затова се назначава достатъчно голяма доза, за да се случи това. И естествено, това води до нарушаване на имунитета. Такива свойства имат всички химически препарати, тоест не е задължително самият препарат да е токсичен, за да се разруши имунитета. Дори най-баналните поливитамини, които вземаме безразборно, разрушават нашия имунитет. Никой не ни говори за това и самите ние не се досещаме за него, но ако видите статистиката на имунодефицитните и автоимунните заболявания за последните 20 години, ще се убедите, че тя корелира с ръста на аптеките, с количеството на консумираните от нас лекарства. За едномесечен курс от някакъв лекарствен препарат вие сваляте своя имунитет до нулата само заради това, че всеки ден вземате чуждородно химическо вещество.  

− Има и още нещо: има вещества природни, има и техни синтетични аналози. Формулата на двете може да е еднаква, но действието им е различно. Защо? Защото в природата всичко съществува в изомери. Съответно изомерът може да с дясна или лява посока на въртене. Синтетичните и природните вещества винаги се различават със своите изомери, поради което те действат различно, затова доколкото можете, се придържайте към натуралните аналози на препаратите и витамините.

Все пак не бива да се изпада в крайности като се казва, че всичко синтетично е вредно, а всичко натурално е полезно, защото билката може да е натурална, но ако в момента не ви е нужна и създаде излишък от някакви вещества в организма ви, това няма да ви донесе полза, а ще ви навреди.

                                                                                                                                           www.iskri.net/zefiraСъздадено: 30/03/2018 : 13:39
Обновено : 10/06/2020 : 01:53
Категория : Евгений Божьев – лекции за лекари
Страницата е посетена 947 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^