Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 817 всичко

 5 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Тайните на отслабването
 


Тайните на отслабването

Борис Увайдов

Много хора искатда отслабнат, но не знаят как. Как да отслабнем без хапчета и без хормонални препарати?

Щитовидната жлеза може да работи на ниско, средно и високо ниво – нормалната щитовидна жлеза работи на висше ниво, тоест с висок метаболизъм. Тогава човекът е в равновесие и теглото му е напълно нормално и съответства на ръста му. Ако е висок 170 сантиметра, теглото му трябва да е около 70 килограма плюс-минус 2-3 килограма.

Д-р Дейвид Браунстайн е установил, че 90% от неговите пациенти имат занижена функция на щитовидната жлеза, което означава, че всички други жлези също работят неравноверно, тоест на ниски обороти.

Когато отидете на лекар, там използват остарели тестове, според които всичко ви е наред. Но в същото време имате 20-30 килограма излишно тегло.  Д-р Дейвид Браунстайн твърди, че ако човек се опитва да отслабне, но не успява, това говори за занижени функции на щитовидната му жлеза.

Можете лесно да проверите като няколко дни си измервате температурата сутрин (малко преди да станете) – ако средно аритметичната стойност от измерванията е под 36,8, това е признак за занижена функция на щитовидната жлеза.

Втори признак – намазвате йод над черния дроб (отдясно, по-ниско от гърдата). Можете да намажете и в областта на гръдната клетка или да направите две точки с йод на шията – от двете страни, направо върху щитовидната жлеза. Обърнете внимание колко бързо ще изчезне петното. Ако то изчезне в течение на 20 часа, това говори за недостиг на йод в клетките и особено – в жлезите с вътрешна секреция. Това означава занижена функция на щитовидната и на другите жлези.

Защо това е толкова важно – защото йодът отива за неутрализация на стресовите състояния. Той неутрализира всички отровите попаднали в организма с храната или водата и се получава недостиг на йод за отделящата хормони щитовидна жлеза.

Какво да направите? Щом установите, че функцията на щитовидната ви жлеза е намалена, трябва да вземете мерки:

1. Стимулирайте щитовидната жлеза: вземате етерично масло  (лавандулово или розмарин) и с палеца от едната страна и показалеца и средния пръст – от другата, масажирайте от двете страни щитовидната жлеза като разтривате по продължение на шията така, че тя да започне да привлича кръв: правете това 3-4 минути сутин и 3-4 минути вечер.

2. След това сложете в устата си малко олио и започнете да „дъвчете“ – при това подчелюстните ви жлези започват да се стимулират. При активното дъвчене на олиото цялата кръв – около 5 литра, преминава през щитовидната жлеза и я стимулира и в резултат тя започва да изработва повече хормони TSH, T3 и T4. Най-важният е тироксин 3.

Използваните за изследване тестове вече не са актуални – над 80% от населението в света е с понижена функция на щитовидната жлеза. Има и случаи с повишена функция, там е различно, но днес аз говоря само за случаите с понижена функция.

Трябва да имате предвид и клиничната картина – ако има падане на косата, суха кожа, трошливи нокти, депресия, нарушения в съня, раздразнителност и още 60 болести.

На д-р Браунстайн му открили инфаркт на миокарда и искали да го оперират. Но синът му установил, че функциятга на щитовидната му жлеза е намалена – взели мерки и за 2-3 месеца всичко се нормализирало.

Най-главният симптом за занижена функция на щитовидната жлеза е напълняване и атеросклероза. Това е разстройство на кръвообръщението, особено в главния мозък − оттук и забравянето и лошата памет. След като масажирате жлезата, можете всеки ден 1-2 седмици да мажете йод външно.

Можете да вземате и йод вътрешно – луголов разтвор.  Има и препарати по лекарска рецепта – например Armour Thyroid (натурален продукт). Обикновено го изписват неохотно – по-често предписват други химически препарати , които не действат добре. Ако взема този натурален продукт, симптомите постепенно отминават и човекът сякаш оживява.

Симптомите преминават, но това не трябва да е достатъчно, защото не достигат други микроелементи като цинк, молибден, бор, селен, калий, магнезий. Всички тези микро и макроелементи  се намират в черната сол (Black salt) – аз я купувам в индийския магазин, или тебетска сол, или сол от мъртво море – там има всички микро и макроелементи, включително йод. В обикновената сол няма никакъв йод – само аромат на йод.

И така, след храна трябва да вземете в устата си мъничко сол – на върха на ножа, за да се отдели слюнка, която (след преглъщане) ускорява храносмилането. В резултат веднага клапанът се затваря и храносмилането в стомаха се ускорява. След половин час правите същото и така – 2-4 пъти. Тази тайна разкрива гениалният академик Борис Болотов.  Когато вземате тази сол, тя увеличава скоростта на създаване на нови клетки , а старите клетки се разтварят в стомашния сок. И колкото повече киселини има в стомаха, толкова е по-добро храносмилането и толкова по-малко мастни клетки се изработват след храносмилането.

Освен това трябва да започнете да консумирате много морски водорасли или морски продукти (риба и всякакви морски продукти) – там има много йод. Водораслите, в които увиват суши – можете да изяждате по едно такова пакетче сухи водорасли всеки ден, или да консумирате минимум по 1 чаша морски водорасли дневно – това е органичен йод, който няма да ви навреди – излишъкът ще се отделя без проблеми.

Естествено, при всичко това не трябва да забравяте и да се движите – ние седим, лежим, прекарваме време в колата, в кантората и всичко това противоречи на законите на здравето. Ходене, каране на колело, плуване и всякакъв вид спорт много ще ви помогне.

Японците живеят с 20-30 години повече от европейците, защото консумират много прясна храна наситена с йод − затова не затлъстяват толкова.

Брашнените и млечни продукти трябва да оставите напълно и да преминете на повече или по-малко вегетарианска храна, но 80% трябва да бъде сурова храна, а 20% може да е нещо печено, попарено, риба и яйца. Всичко останало премахнете и ще видите колко активно ще отслабнете. Рибата е желателно да консумирате в суров вид – като суши, или да я запарвате или варите, но не да я печете и пържите. Ако яйцата са истински, можете и сурови да ги ядете. Хляб не ви препоръчвам да ядете – може малко сухари – за начало.  

                                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefiraСъздадено: 28/02/2018 : 20:10
Обновено : 10/06/2020 : 01:49
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 1317 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^