Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 732 всичко

 2 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Изцеляване на очите със слънчева светлина
 

Изцеляване на очите със слънчева светлина

Борис Увайдов

Много хора ми задават въпроси за очните болести. При хората, които са живели сред природата, не е имало очни заболявания. Епидемията на очните заболявания започва с началото на цивилизацията.

Поглеждайки в бъдещето Джек Лондон през 20-те години е казал, че третото- четвъртото поколение цивилизовани градски жители са обречени на измиране. Тоест болната майка ще ражда болни деца. Тъжно е. Според статистиката през 30-те години на това столетие всички хора на тази планета ще имат някакви очни и ушни болести. Тъжно е, но ако човек осъзнае това и разбере, че има много начини за оздравяване  и профилактика на очните и ушните заболявания, то той ще влага усилия в това и няма да боледува от никакви очни и ушни заболявания.

Очните хирурзи спасяват хората от слепота и това е прекрасно, но те не отстраняват главната причина за болестите на очите. Окото се захранва от венозна, артериална кръв и оптическия нерв. Непрекъснато към окото трябва да се подава добра, чиста артериална кръв и продуктите на обмена да се отделят. От еластичността на мозъчните съдове, от невротрансмитерите и от качеството и количеството на кръвта зависят нашата менталност, нашето зрение, мислене и т.н. Тоест ако кръвообращението е нормално, ако към окото се подава здрава кръв и ако кръвоносните съдове са здрави и еластични, няма да има очни и ушни заболявания. Зашлаковката, неправилното хранене , мислене, начин на живот − седящия начин на живот нарушават това кръвообращение. В резултат започват всякакви дегенеративни процеси в очната ябълка. Много по-лесно е да предотвратите болестта, отколкото да я излекувате, но хората боледуват, защото не познават физиологията и психологията на човешкия организъм. Това не се учи в училище, нито в медицинския иститут, нито в университетите. Не се говори нищо за физиологическото хранене, за начина на живот и т.н. Човек сам трябва да се информира особено в наше време, когато има Интернет.

При много хора има предразположение към една или друга болест – всичко това може да се възстанови.

Имах проблеми с очите − предписаха ми очила, но не се чувствах добре с тях, имах дори главоболие, затова не ги носех. Започнах да търся информация и попаднах на статия за Sunny Yoga – тоест за йогите, които практикували медитация на Слънцето и се хранели от Слънцето. Древните хора били толкова по-мъдри от нас, че посрещали и изпращали Слънцето. Техният ден започвал с този религиозен ритуал траещ около половин час. Доказано е научно, че когато човекът има контакт със слънчевата светлина, този лъч прониква през окото, стимулира хипоталамуса, епифизата и хипофизата и в резултат се изработва  серотонин, който координира и стимулира всички други жлези с вътрешна секреция. Така енергията на човека е повишена за целия ден. Представете си пламъка – под въздействието му древните са имали излишък на енергия, в кръвта им постъпвали голямо количество хормони, или обратното - пламъка на свещта – в малко количество. Тези хормони трябва да се отделят в голямо количество от самото начало – когато човекът започва своя ден. Освен това древните изпращали Слънцето на залез – тогава ставало същото – стимулирали се същите органи и системи, изработвали се други хормони – хормоните на съня и човекът се насищал със сънчева енергия. Когато прави това той не може да преяжда, защото така се засища и има много енергия. А човекът, който преяжда, на него все не му достига тази жизнена енергия.

И така, аз започнах да посрещам и изпращам Слънцето. Правех това около половин година. Взех си сламена шапка и през нея гледах Слънцето по няколко минути – слънчевата светлина сякаш пулсираше и стимулираше очните ми нерви и тези хормони влизаха в кръвта и се чувствах превъзходно. Правех това всеки ден – по 3-5 пъти дневно. След това си проверих зрението и се оказа, че зрението ми е 100% възстановено. От тогава минаха повече от 25 години. Не нося очила, макар че много чета – когато шрифтът е твърде дребен, използвам лупа, иначе чета без очила. Така преодолях тази наследствена слабост, която имам и до ден днешен винаги, когато има Слънце, гледам към него.

Работех в раковите клиники в гр. Тихуана, Мексико – именно там, а не в Америка, имаше международни ракови клиники, защото там има пълна свобода и в тях работят много учени от Канада, Австрия, Германия, Америка.

На изгрев Слънцето не е опасно  (защото то може да предизвика дегенерация на макулата, ако гледате Слънцето неправилно – ако вместо по 10-15 секудни – изведнъж започнете да го гледате по половин час. Трябва постепенно да започнете от 10 секунди и всеки ден да увеличавате с по 10 секунди и да стигнете до 44 секунди. Така мозъкът ще приема тази енергия и част от нея ще се отлага в областта на епифизата – тя като батерия ще акумулира тази енергия и бавно ще се изразходва. Тази енергия се складира в слънчевия сплит и човек може да се храни със слънчеви лъчи. Има пранояди и слънцеяди.

И така, ако имате очна болест, добре е да обърнете внимание на слънчевите лъчи.

Защо зрението се възстановява от слънчевите лъчи? Лекуващите с цветна светлина изцелявали очни болести. Освен че гледам Слънцето, аз правя гимнастика с пулсираща синя и червена светлина (от фенерче) – това стимулира зрителните нерви – подобрява се кръвообръщението. Може да използвате зелена мигаща светлина – тя също подобрява кръвоъбращението и лекува очни болести.

Когато слънчевият лъч попада през зеницата в центъра на мозъка, чрез епифизата се извършва пречупване на 7 различни по цвят лъчи – всеки от тях има своя вибрация и честота. Един от тях влиза направо в оптическия нерв и стимулира очното дъно и всичко свързано с кръвообращението се повишава, скоростта на кръвта нараства, а там, където има кръв, се извършва възстановяване. Това е закон – където има лошо оросяване – възниква болест. Останалите 6 лъча отиват надолу в различни органи и тъкани в зависимост от цвета  и честотата и благодарение на високата вибрация се възстановяват болезнените участъци от мозъка. Това е начин да се възстанови здравето безплатно.

Аз гледам Слънцето до 3 минути, макар че мога да го гледам и 10  минути с отворени очи. Ходих на очен лекар и ми казват, че с всяка година зрението ми се подобрява и изостря. Аз много чета и злоупотребявам със зрението си – гледам екрана заради Интернет, това става от близко разстояние и е много вредно.

Имах проблеми със зрението − като че ли някакво камъче ми беше попаднало в окото. Не можех да чета – прегледах се и казаха, че е киста на ирисната обвивка. Препоръчаха ми операция, но за мен е по-лесно да умра, отколкото да се оперирам. Затова започнах да си правя промивки с различни чайове. Даже лайка. Има билка наречена Eye Bright (очанка), даже с черен чай. Правех си компреси по 3-4 пъти дневно и си слагах капки от специален разтвор – мед с малко пипер и вода. Промивах си очите – отварях ги и ги затварях потопени в съд с вода. Буквално след 2 седмици всичко ми мина. Ако не знаех това, щях да отида на операция с непредсказуеми последици. Затова на никого не препоръчвам операция, освен ако вече е замирисало на слепота.

Методите, за които говоря, са вече апробирани. Доктор Бейтс има много книги, които можете да прочетете – той е прилагал методиките, за които говоря (той имал очила с малки отверстия).

Николай Долгорукий – мисля, че живее в Киев, храни се с течна храна – може да гледа слънцето по няколко часа. Естествено , ако човек веднага започне да гледа Слънцето дълго, може да има проблем – човек първо трябва да проучи. Говори се, че Слънцето причинявало рак и т.н. Цял месец в коста Рика лежах по цял ден на слънце и се къпех вcв водата – защо не ми стана нищо, а укрепнах? Защо не едни дава рак, а на други – не. Значи тези лекари нещо не разбират. Друг път ще говоря за това защо Слънцето на едни дава рак, а на други – изцелява. Слънцето може би вреди, когато човек е зашлакован. Не се препоръчва да се използва слънцето междw 12 и 17 часа. Има значение и къде сте – на тропиците е едно, в Русия – друго и т.н.

                                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefira Създадено: 21/02/2018 : 00:01
Обновено : 10/06/2020 : 01:49
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 952 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^