Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 801 всичко

 11 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Заземяването подпомага излекуването
 

Заземяването подпомага излекуването от всички заболявания

 

Борис Увайдов 

 

Преди не е имало изолация между човека и токовете на земята. Ученият А.А. Микулин е написал прекрасната книга „Активното дълголетие“ . В нея се говори за електричеството и нуждата от заземяване на човека. Ще ви прочета част от нея: 

Електричеството и заземяването на човека

Човекът сложи ботуши, построи жилищни блокове, изобрети непроводимия линолеум, гумените подметки, заля улиците на градове и пътищата с асфалт. Човекът днес е много по-малко в допир с електрическите заряди на земята. Това е една от причините за  главоболието, раздразнителностто, неврозите, сърдечно-съдовите заболявания, умората, лошия сън, и т.н.

В миналото лекарите предписвали на пациентите да ходят боси докато има роса. В Англия и сега има няколко общества на "босоногите". Това лечение не може да бъде наречено по друг начин, освен "заземяване на тялото на пациента".

Защо не изпробваме метода "заземяване", за да се отървем от досадните заболявания, изброени по-горе? Първите извършени от мен опити показаха, че дори най-простите електрически устройства са в състояние да регистрират появата в изолирания от земята човек на вредни положителни електрически заряди, възникващи в хода на работата му и в ежедневието. Например, ако човек е легнал покрит с одеяло, той (според опитите на M.A. Остряков), се зарежда с вреден противоестествен статично положителен заряд с напрежение от около 600-700 волта. При ходене по под  покрит с линолеум, положителните заряди достигат хиляда волта. Някои хора са толкова заредени с вредно положително електричество, че с тях е опасно да се ръкуваш.

Установено е, че водач на превозно средство, отделен от електроните и електрическото поле на Земята с метални екрани и гумени шини, се уморява два пъти по-бързо от подложени  на въздействието на земята човек. Заземяването влияе положително на производителността на труда. За целта трябва да заземете подовете, леглата, да създадете токопроводими подметки за обувки.

Експериментите показаха, че всяка физическа или умствена работа, извършвана от лице изолирано от земята, е придружено от спад на неговия отрицателен природен заряд. Промени в електрическия потенциал се наблюдават и измерват дори с най-точните инструменти, когато човешкото тяло докосва земята или е свързано към земята с проводник. Недостигът на електрони веднага се елиминира.

Най-добро средство за заземяване е или гола или изолиран метален проводник заварен в единия си край към крана за вода на чешмата или към радиатора, а другия гол край − чрез неръждаема пластина притисната към човешкото тяло (най-добре към стъпалата). По време на умствен труд е полезно да се държи метално заземено с проводник топче или друг метален предмет в лявата ръка, а по време на сън края на заземения мек тънък гол проводник може да лежи, например, върху чаршафа покриващ матрака.

На пазара вече се предлагат проводима гума, линолеум и други проводими материали за подовете на жилищните и производствени помещения.

След публикуването на този материал за заземяването се появиха последователи, които приложиха моя метод. Всички те отбелязваха рязко увеличение на своята  работоспособност, сън и здраве, бодрост и оптимизъм. ( Най-лесният начин за заземяване е да стоите боси на земята половин час).

Това, което ви прочетох, е много сериозно и сега то е дори много по-актуално и важно, отколкото през 70-те години, когато е написана книгата, тъй като тогава не е имало клетъчни телефони и толкова много електроника. Всичко това води до натрупване на много вредното статично електричество.

Има много прост начин за заземяване – метална гривна (най-добре да е медна). Слагате си я на ръката и свързвате към нея единия край на проводник, а другият му край привързвате или към крана или към метална водосточна тръба, чийто друг край отива право в земята. При мен това вече е направено. Аз се занимавам с това от много години – слагам си гривната и проводника не на крака, а на ръката. В резултат на това заземяване сънят  ми е добър и здрав, не знам какво е главоболие.

 Освен това аз всеки ден, стига времето да позволява това, си правя заземяване, тоест – ходя бос по земята (наблизо има земя там, където е стадиона). Ходя бос именно по голата земя – по тревата също може, но най-добре е по плаж, по пясък. Нужно е на всяка цена, особено през лятото, да закалявате децата си като ги оставяте  да ходят боси по земята. Може и по тревата, но ефекта не е същия.

Имаше един свещеник Себастиан Кнайп  (бил е свещеник и лекар-натуропат). Преди 100 години е излекувал самия Ротшилд – най-богатия човек на планетата.  Любимият му начин за изцеление и закаляване бил ходене бос по плажа, за да имаме постоянно заземяване и контакт със земята, а също и хидротерапия. Така това вредно електричество отива в земята, а тя ви напълва с радиация – със земен и слънчев магнетизъм и самата Земя ви дава допълнителна земна енергия, за да имате прекрасен имунитет. Затова, ако имате възможност е добре поне 30-40 минути да ходите боси по земята. Това е най-добрият начин за закаляване на децата.

Когато живеех в Сан Диего и работех в международните ракови  клиники в Тихуана, срещнах една жена в библиотеката. Заговорихме се и тя се оказа президент на организация по заземяване, която започнала да продава специални накитници и други подобни приспособления за заземяване докато карате кола, или седите пред телевизора, или работите на компютър, както и матраци, които се заземяват – спите на матрака, а това вредно електричество отива в земята.

Имаше едно интересно предаване и интервю с едзин известен лекар – д-р Меркола. Той е водещ лекар с над 20-годишен стаж по алтернативна медицина. Той водеше предаване с известен американски кардиолог, който има над 20 години стаж като кардиолог – д-р Синатра. Той каза, че когато разбрал за ползата от заземяването, започнал да го прилага при всички заболявания, включителноприсърдечно-съдовите болести и даже при диабет. Резултатите били толкова потресаващи, че той не вярвал на очите си и не можел да се начуди как едно просто заземяване може да има толкова голямо значение. Той казва, че са правили анализ на кръвта преди заземяването и след заземяването и буквално след 3-4 часа формулата на кръвта и урината се изменяла напълно, тоест подобрявала се. И хемоглобинът, и кръвообращението – всичко се подобрявало. Общото състояние на здравето на човека също се подобрявало.

И така, подобни прости методи за заземяване могат да помогнат на стотици хора да се излекуват от различни заболявания. Това е не само от физическо, а и психологическо лечение, защото вие се освобождавате от отрицателни емоции. Защо става така? Защото иначе мозъчните клетки не могат да функционират нормално. Ако в тях е нарушен енергийния потенциал, там се натрупва много от това  вредно статично електричество и в резултат се получава венозен застой, който постепенно преминава в други органи и системи и постепенно се получава общ венозен застой навсякъде. За какво химическо лечение може да става дума, ако може да се отстрани причината именно с просто заземяване.

Затова, ако някой иска да узнае повече, можете да погледнете на www.earth.comтам има много интересни статии, с които можете да се запознаете. Аз пък имам възможност да ви изпращам научните трудове на учените, които съм обработил – това са 3-4 книги и ако прочетете всичко това и го осмислите, по отношение здравето ще знаете дори повече от лекарите (които знаят повече за болестите), а това ще ви помогне да поддържате себе си и семейството си в добро здраве.    

                                                                                                                                                              www.iskri.net/zefiraСъздадено: 17/02/2018 : 02:34
Обновено : 10/06/2020 : 01:48
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 1204 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^