Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 384 всичко

 4 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Бронхиална астма - лечение
 


Бронхиална астма
- лечение

 

Борис Увайдов

 

Ще ви разкажа как спасих един арменец − бизнесмен, който беше заболял от бронхиална астма. Той беше станал инвалид, не можеше да работи, имаше проблеми със здравето, а в резултат − и в семейството. Беше лежал в различни болници, включително във военна болница – там го бяха лекували с апарати, които изтеглят слузта.

Когато човек се задъхва, това става поради наличието на много слуз в бронхите, поради която те са раздразнени и спазмират и в резултат се получава пристъп. Откъде идва тази слуз? – От стомаха. В медицинския институт лекарите на изучават нормалната диетология. Здравият човек, който консумира храната, която навсякъде продават, заболява. Това важи и за болниците, и за домовете за възрастни хора, и т.н. − дават някаква извратена храна, от която 70-80% е варена или пържена, всичко е вкусно, но за нашите органи това е смърт. Човек се засища, удовлетворен е поради навиците си – още от детството си той е свикнал на неправилно хранене. Всичко това се натрупва, в стомаха се превръща в слуз, след това отива в кръвта, задръства бронхите, бронхиолите, възникват възпалителни процеси, астмоидни бронхити, емфизем и т.н. Коренът е един и не само бронхите се задръстват – преди тях се замърсява кръвта с тази слуз, а след това тя се изхвърля в бронхите. И така, трябва да се отстрани причината.

Тогава аз вече прекрасно знаех формулите на Залманов за лечение и бях изучил цялата фармакология и дори на сън можех да кажа при каква болест какви формули и каква фармакология се полага – естествено, нетоксична фармакология.

Трябва да правите различни манипулации на гърдите – това трябва да бъдат горещи процедури – компреси на гърдите. Човек трябва да се научи да ги прави правилно така, че топлината да се задържа и капилярите на белите дробове да се разтварят и разширяват.

Започнахме лечението му – научих ги как да правят горещите компреси, жена му започна да му помага и на третия месец той ми каза, че вече му е станало 80% по-лесно да диша.

Защо в болниците не прилагат тези системи, за които  говорим? Защо не лекуват с диетологията на известния швейцарски учен Биркер-Бенер, след като всичко това е вече известно? Всеки болен с поне основно образование е способен да се научи, да разбере и да започне да прави тези процедури под ръководството на някакъв специалист, за да си възстанови и обнови организма, да се подмлади, регенерира и отново да стане здрав.

Нашето тяло работи като вълшебна машина, стига само да започнете да го очиствате – естествено, първо ще има криза. Криза ще има винаги и това е прекрасно – повишава се вашата енергия – тя отделя, изтласква всички токсини, отрови, продукти на обмена и т.н. – потърпете, бъдете настойчиви и най-важното – бъдете уверени в своята вълшебна машина , която има мъдростта да се самовъзстановява. Защото тя се съединява с Бога и Бог работи в човека за негова полза. Тази машина заработва тогава, когато започнете сами да си помагате и да правите всичко правилно по законите на природата.

За три месеца човекът беше почти напълно здрав. Каза: „от процедурите в болниците ми беше толкова болно, сякаш бях попаднал в лапите на гестаповци – и това се повтаряше по няколко пъти в годината“. След лечението по Залманов той се избави от тази болест и възстанови здравето си. Аз само му помогнах и го насочих, а с негово съдействие вълшебната сила на природата винаги ще действа за оздравяване, успех и щастие.                                                                                          

                                                                                                                                            www.iskri.net/zefiraСъздадено: 14/02/2018 : 07:58
Обновено : 10/06/2020 : 01:48
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 849 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^