Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 963 всичко

 7 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Живейте без кредит – дългът травмира психиката
 

Живейте без кредит дългът травмира психиката

Борис Увайдов

 

Ако искате да възстановите своето здраве, трябва да си платите всички дългове. Защо? Защото е достатъчна дори само мисълта, че трябва да се разплатите – взели сте пари назаем, или от банката, трябва да се издължите, а се чудите как да го направите, след като едва свързвате двата края.

Поне 80% от американците живеят на кредит. Според мен една от причините за сърдечно-съдовите заболявания са отрицателните емоции – например спомените за това, че трябва да се разплатите. Това е все едно да носите воденичен камък на шията си. Тази тежест е с вас през цялото време и ви напомня. Какво правите вие – намирате допълнителна работа, за да се оправите и всичко това се проточва десетки години. Ако при това положение човек ненавижда своята работа, той си осигурява инфаркт на миокарда. Милиони американци умират и една от причините е емоционална – този живот на кредит.

Имах възможност да взема 3млн. долара от банката. Работех в Optimum Health Institute в Сан Диего. Програмата беше прекрасна, имаше чисто суровоядство, правеха се клизми, очистване на тънките и дебелото черва, добра програма за ментално възпитание, качествени психолози и специалисти. Аз самият преминах тази програма и тя ми хареса. Но аз сравних това, което вече знаех с тази програма и разбрах, че мога да направя нещо десетки пъти по-добро, по-ефективно и по-леко. И си направих план. Отново преминах програмата, набелязах си какви са нейните недостатъци. Премислих всичко, написах го на хартия – исках да се посъревновавам като майстор доколко по-ефективно мога да направя всичко. Наех архитект и той направи проект на моята бъдеща клиника, която щеше да се казва „International Institute of Eclectic Wellness“. Някога тази моя мечта ще се осъществи, но може би не от мен, а от моите ученици. Архитектурният план е готов.

Преди това постоянно учех, постоянно вземах кредити, сметнах колко дължа – бяха около 100 хиляди долара. Измъкна ме един милионер, при когото живеех и излекувах  съпругата му. Живеех във вилата му около една година – това бяха най-щастливите години от живота ми. Жена му беше прекрасна танцьорка, млада – това беше втори брак за него. Тогава той беше над 60 години и имаше над 80 милиона долара. Очевидно съпругата му го беше помолила и той ми помогна, за което му бях много благодарен. Когато го направи, аз сякаш се възродих – изпитах такова облекчение, като че ли съм бил в затвора и са ме пуснали на свобода. Тогава си дадох дума повече никога да не вземам кредит.

Но понеже мечтаех и бях амбициозен – това беше през 80-те години и аз много исках да организирам своя клиника, но всичко опираше до парите. Имах един съмишленик – той беше американец, знаеше много и можеше да организира и оборудва всичко, но пушеше и дори си инжектираше наркотици, затова се съмнявах, че ще може да ми помогне и да зарежда клиниката с необходимото. Така оставах сам, а надеждни хора е трудно да се намерят в Америка – край мен такива нямаше. Постоянно ме болеше глава да мисля къде и как да ги намеря, как да ги отлича, защото повечето американци са наркомани – могат да бъдат гениални, но емоционалната им нестабилност и тези ментални проблеми ги правят инвалиди. Реших да рискувам, подготвих се, имах ипроект и  бизнес план и отидох в  „Bank of America“, уредих си среща и поисках три милиона долара от банката под лихва като им доказах, че този бизнес няма как да загуби и успях да ги убедя. Казаха ми да отида след седмица, а те ще подготвят всичко.

Тръгнах си и започна борбата – разумът ми казваше едно, а душата – друго. Привидно бях успял – не на всеки биха дали такава сума, но се чудех какво да правя – това беше отговорност, която щях да поема за следващите 30 години от живота си. Спомних си как ми се оплакваше директорката на центъра по суровоядство, с която се бяхме сприятелили докато бях там. Разказваше ми как всеки месец минават на проверки, заяждат се за дреболии и искат да закрият клиниката, а нейните двама синове са адвокати и я защитават. Щеше да се налага и аз да плащам на адвокати, а те вземат минимум по 500 долара на час. И като претеглих всичко това разбрах, че това не е за мен и че не искам да живея на кредит.

Всеки човек трябва да си прецени може ли да си изплаща кредита или не. Не ви съветвам да навлизате в тази плетеница, която разбива психиката   ставате доброволен роб на тези пари, които трябва да връщате. А за да ги върнете трябва да работите не по 8, а по 12-15 часа. Що за живот ще е това? Затова си помислете. Това се отнася за хората, които все още не разбират какво означава живот на кредит и не могат да си представят колко уродливо действа задлъжнялостта на психиката.

                                                                                                                              www.iskri.net/zefira


Създадено: 11/02/2018 : 20:37
Обновено : 10/06/2020 : 01:48
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 837 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^