Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 692 всичко

 4 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Тайният механизъм за изцеление
 

 Тайният механизъм за изцеление

Борис Увайдов

Какъв е този таен механизъм? За това говори знаменитият учен академик Залманов от книгата „Хиляди пътища към оздравяването и тайната сила на човешкия организъм“. Той подробно описва, че нито един лекар или учен не може да излекува нито една болест, ако не даде на организма възможност да се очисти – да очисти клетките, тъканите, да ги обнови, освети, да възстанови химизма на кръвта, да очисти мозъчните клетки от слуз, да разреди кръвта – всичко това играе първостепенна роля във възстановяването на организма. Все още никой никога никого не е излекувал – лекарят може само да научи човека как да се очисти и да възстанови всички функции на организма, за за може тази висша сила отгоре да премине и тази високочестотна вибрация възстановява всички сили, енергия, всички органи, тъкани и кръв. Всички болести са нискочестотни вибрации и оздравяването върви по скрит, окултен път.

Какво е окултната наука? Тя е много древна – в древен Египет всички жреци изучавали магия, хипноза. И всичко, което е невидимо и се развива тайно и действа на нашия мозък и клетки, е окултен – невидим път. Ще дам пример – когато учените започнали да обследват как се развива здравето на животните и човека, видели, че под действието на някакви вътрешни енергийни сили, които се съединяват с невидима сила, се развива бъдещия човек в утробата на майката в течение на 9 месеца. След сливането на двете клетки тези сили започват да се пробуждат и на определени места започват да се формират нервната система, ръцете, краката, очите и т.н. на точното място, което е програмирано свише. Това развитие върви под действието на невидима сила.

Когато човек се разболее, работата на тези системи се нарушава. Ако едно нещо работи неправилно  – всичко бива засегнато. Затова, докато не очистиш тези клетки и докето не възстановиш химизма на кръвта, докато не очистиш от токсини, шлаки и соли кръвта, изцеление няма да настъпи.

Всичко това е изпитано от древните лекари, изцелявали неизлечимите сега болести, които на практика са излечими. Това са били природни лекари, които пробуждат скритите резервни сили на организма. Това е божествения въздух с негативни йони, който човек диша, божественото Слънце, което свети еднакво за всички – трябва да умеете да се ползвате от Слънцето, за да се пробуждат тези сили, това е майката-Земя, по която ходим, но ние сме откъснати от нея – трябва да влизаме в съприкосновение с нея, за да се пробуждат тези резервни сили, това е и божествената вода – чиста, замразена и размразена вода, която също пробужда резервните сили. Пробуждането на тези сили започва да действа чрез нервната система и вибрацията се увеличава дотолкова, че се включват определени механизми на подсъзнанието, на душата, която се съединява с божествената сила и се получава единна връзка. След това вече самият Бог започва да изцелява човека. Дайте му възможност и тази божествена сила ще работи за очистване  и възстановяване. Част от работата ние извършваме сами – чрез образоване, чрез изучаване на тези науки, а част от работата върши самият Бог.

 Бог изцелява чрез своята природа: слънце, въздух, вода, движение, земя, положителни емоции, звуци – вие пеете, въодушевявате се, енергията ви се увеличава, танцувате ритмични танци – енергията ви се увеличава, тя се включва към висшата антена. И оттам идва вече обратната връзка − като динамит избухнал в кръвта. И чрез кръвта, чрез  нервната система, се извършва изцелението.  Именно това е тайният механизъм за изцеление.

 Ще дам пример – стотици пъти съм се убеждавал, че когато говоря на човека или на внушаемия нещо с думи, понякога това произвежда действия. Но по принцип това не е достатъчно, тоест има рационална психотерапия – тя е мощна и много помага, но не винаги. Но ако човекът е под хипноза, в транс, тогава думата се включва към клеткитне на мозъка и на подсъзнанието и тази клетка започва да изпълнява всичко, което казва хипнотизатора. Ако той ви каже, че ще допре нажежена монета до кожата ви – ще получите изгаряне, макар монетата да е всъщност студена, защото подсъзнанието изпълнявабезпрекословно волята на хипнотизатора.

С подобна заповед можете да излекувате и болести. Същите болести се получават, когато човекът неправилно мисли, когато се страхува, когато се съмнява, когато си мисли за болестта, когато си мисли, че ще се разболее от нещо, той самият себе си програмира и си внушава.

Лекарят може да убие човека – само да му каже: „Имате тумор, остават ви 3 месеца“, и край – това е хипнотично състояние и щом пациентът повярва – часовникът започва да работи за унищожение, защото официалната медицина не излекува рака.  Доказано е, че в транс човека може да бъде накаран да възстанови своята резервна сила , защото тази заповед се дава направо на клетките на мозъка и подсъзнанието и в резултат човекът започва да оздравява.

Човекът може да постигне това и сам – без хипнотизатор, чрез самовнушение. Това е най-добрият начин, но трябва да се научите, а на болния не му дават тази възможност, неговият мозък е разстроен. Той дълго време се е мъчил, не може даже да се съсредоточи правилно – той е в депресия. Затова някой трябва да му помогне да си възстанови тази мозъчна батерия.

Имах един пациент, който беше боледувал 25 години от паралич на едната ръка. Беше излекуван за една седмица без нвито едно хапче, без нито една инжекция – единствено с внушение. Такива случаи имам не само аз – всички психотерапевти имат, защото мозъкът активира тези мощни сили. човекът използва максимум 5% от мозъчния си резерв. А останалите? Защо не използваме тези резервни сили? Защо толкова малко лекари използват тези сили за благото на човека? Аз познавам само единици лекари, които ги използват. Но хипнотерапията някак се отдели от лекуването – с нея се занимават не лекари и то с потресаващ успех в областта на оздравяването.

Дюбоа (френски психотерапевт) и Емил Куе (френски фармацевт и психолог) внушавали на хората, че с всеки ден и във всяка ситуация ще се чувстват все по-здрави, бодри и жизнерадостни и че с всеки изминал ден всичко ще бъде все по-добре и по-добре и по-добре. Това внушение дало потресаващ резултат – те ги карали преди да заспят, независимо какъв е проблема им, да си казват: с всеки изминал ден ще се чувствам все по-добре, по-бодър и по-жизнерадостен. Така хората възстановявали своите енергийни, физически и психически сили.

Използвайте това, защото всеки болен е в някаква депресия и с разстройство на мозъчната батерия. Съсредоточете се, настройте себе си – можете да запалите свещ и да повтаряте тези внушения както искате, стига само да е с вяра и тогава самият Господ бог ще работи на вас, за вас, чрез вас, за вашето оздравяване.

                                                                                                                 www.iskri.net/zefiraСъздадено: 09/02/2018 : 20:43
Обновено : 10/06/2020 : 01:48
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 932 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^