Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 693 всичко

 6 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Изцеление с цветове, светлина и слънчеви лъчи
 

Изцеление с цветове, светлина и слънчеви лъчи

Борис Увайдов

Хромотерапията е лечение с цветове. Тази информация е донесена в Америка от Дариус Диншах. През 60-те години той дошъл от Индия и работел тук като полицай. [Darius Dinshah Let There Be Light (Practical Manual for Spectro-Chrome Therapy)]. Своите познания в областта на хромотерапията той усвоил в Индия. Той оцветявал лампи в различни цветове и осветявал чакрите – различните цветове дават вибрации с различна честота. Тези различни честоти действат на нашите органи, особено на нашата аура, тя се зарежда със специален спектър, а ние знаем, че хормоните се отделят благодарение на чакрите – девет жлези с вътрешна секреция изработват хормоните, които преминават непосредствено в кръвта. Скоростта за изработване на тези хормони зависи от спектралния анализ на Слънцето, което също има 7 различни цветове. Всеки от тях има своя вибрация и всеки цвят насища чакрата, от която зависят нашите жлези.

И така, Дариус започнал да се занимава с лечителство в Америка и в полицейския участък нямали представа, че той се занимава със спектротерапия. Той започнал да излекува много хронични болести. Властите научили това (особено American Medical Association|, и го предупредили. За известно време той спрлял да лекува, след това отново започнал и имал много ученици. Една от тях била жена-хирург с 20 годишен стаж като хирург. Диншах я научил на основите на хромотерапията. Той бил вярващ човек и казвал: Ако Бог е създал Слънцето, което е максималната наша енергия, благодарение на което всичко живее, движи се и съществува насекомите, и животните, и растенията, и човека съществуват благодарение на Слънцето, следователно всички болести, хронични или остри, зависят от това дали човекът получава достатъчно слънчева светлина.

George Starr White е написал повече от 120 книги – през 20-те години и той лекувал с хромотерапия и излекувал хилади хронично болни. Много добре са се поддавали на това лечение кожните болести, малокръвието, левкимията, онкологията – всички те се излекували с тези методи, естествено съчетано със специална диета, хидротерапия и гирудотерапия – лекарите лекували комплексно.

Дариус обучил една лекарка-хирург и тя започнала да лекува хората, защото на организма не достигат слънчеви лъчи, тоест различните витамини (особено мастноразтворимите), се изработват под действието на слънчевите лъчи. С хромотерапията, при която благодарение на цветовете се повишават вибрацията, енергията и имунната система. При този метод светлина, цвят, слънчева енергия работят заедно. И така, тази лекарка, като забелязала, че без всякакви лекарства хората оживяват, възстановяват своето здраве, била толкова погълната от тази наука – хромотерапията, че написала брошура за нея. Но понеже всеки лекар се наблюдава, след известно време било забелязано, че тя не изписва лекарства (а нали си представяте какво означава това за индустрията) и я дали на съд. Съдията й казал: „щом сте хирург, трябва да режете, да се занимавате с хирургия. Трябва да се занимавате или с хирургия, или с хромотерапия – не може и с двете“. Тя обяснила, че вече знае каква е истината и какво представлява хирургията, а какво – хромотерапията. И казала: „Аз няма да се откажа от хромотерапията дори да ми вземете лиценза и да ми отнемете работата.“ Естествено й взели лиценза, но тя продължила да се занимава с хромотерапия. А Дариус, доколкото не е имал разрешение, лиценз, го обвинили, че практикува медицина без лиценз, макар че той нищо не предписвал, нищо не съветвал – просто лекувал с цветове. Междувременно станал майор, но въпреки това го вкарали в затвора за 19 години. Но добре, че е написал книгата, както и Джордж Уайт, които са останали. Дариус си излежал наказанието, излязъл от затвора и продължил да лекува – както доктор Симончини.

Вижте тази синя чаша – този цвят действа на гърлената чакра. Синият цвят успокоява, насища водата с кислород. Един час преди сън е добре да изпиете половин такава чаша вода. За да се зарежда по-добре водата можете да използвате камъни – кварц, но не изкуствено полиран, а например планински  кристал аметист – неполиран. Той ще генерира голяма енергия и водата ще акумулира тази енергия от този камък. Или този оранжев камък сердолик. Той също се прилага на чакрите, влияе на надбъбречните жлези, на бъбреците – може да го слагате на тези чакри и те ще зареждат, укрепват, балансират и чакрите ще се зареждат. Или този виолетов цвят – влияе на чакрата на темето на главата – ако заредите 2 часа вода в този съд, и когато човек я пие и вибрациите му се изменят, той става по-просветен духовно. За хората, които четат духовни книги, е добре да пият такава, заредена във виолетов съд вода. Или малиновия цвят – насища първата коренна чакра, или зеленото – областта на гърдите, сърдечната чакра – лекува и психологически, и ментални болести и всички болести, свързани с белите дробове, бронхите и всякакви белодробни заболявания.

Защо Господ Бог ни е създал храна с различни цветове? Практически ние се храним с тези цветове. Цветовете на храната са толкова различни, но щом я сготвите, вибрацията на тези цветове се нарушава. Затова е най-добре да я ядете в суров вид – така чакрите ще се насищат и ще стимулират жлезите с вътрешна секреция. Най-добре да използвате необработени камъни. Можете да си сложите такава лампа в къщи и да използвате различни цветни филтри. В онкологичната клиника в Мексико, където работех, докато пациентите спяха, прожектор с различни цветове беше насочен към аурата на човека и докато спи тези вибрации възстановяват неговата аура и стимулират тези чакри. И досега всички тези древни методи работят и са проверени, при това не са скъпи. Тук, в Америка, тези камъни се наричат Healing Stones. Използвайте такива камъни (можете да си ги намерите навсякъде), защото сега ендокринната система на всички хора е нарушена. Дори да ви кажат, че анализите ви показват, че всичко е в ред, това не е така. Всички анализи, които си правите на щитовидната жлеза, на надбъбречните жлези, показват само грубите нарушения – или средна, или напреднала степен на увреждане, а началните стадии, които започват още от раждането – не показват. Затова не се заблуждавайте и не губете своята бдителност – при цялата радиация край нас няма как да е нормално състоянието на ендокринната ни система.  И моята е така, защото седя дълго пред компютъра, но аз вземам мерки, тоест – трябва да има профилактика.

За въпроси: SKYPE: BORIS.WYDOFF  

                                                                                                                              www.iskri.net/zefiraСъздадено: 09/02/2018 : 01:45
Обновено : 10/06/2020 : 01:47
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 803 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^