Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 753 всичко

 7 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Хипертония – лечение до изцеление
 

  

Хипертонична болест – лечение до изцеление

 

Борис Увайдов

 

Неотдавна майка ми навърши 96 години. Програмирал съм я на 100 години и тя вярва в това. Много мои пациенти , които трябваше да отидат в отвъдното, и досега са живи, защото аз програмирах клетките на мозъка им – съзнанието на човека се изменя и най-важното е, че така човекът вярва, че ще живее 105, 110 години. В такъв случай и неговите клетки се преустройват спрямо това количество време. Проверявал съм и всичко това работи с точността на часовников механизъм.

Имах един клиент, който трябваше да умре след 3 месеца. Беше журналист, много грамотен човек. Не го виждах лично – лекувах го по Интернет, по телефона. Имаше тумор на простатата. Бяха го уплашили – бяха му казали, че ако не се подложи на операция и лечение с химиотерапия, ще умре. Когато ме попита, аз му обясних, че вярно е точно обратното – че ако отиде да се оперира и се подложи на химиотерапия, може да умре дори по-бързо и че ако дори изобщо не се лекува – ще живее много по-дълго. Обясних му, че това не го казвам аз − това е информация дадена от Cancer Control Society – те дават правдива информация. Това беше преди 25 години. Този човек, имайки такава вяра – казах му да си избере колко иска да живее. Той каза: „105 години“. Казах му: „Добре“. И в транс го програмирах − всичките му клетки и досега работят на 105 години. Той така повярва, че  си направи резервация във Франция, в ресторант „Максим“ и даде депозит, че когато навърши 105 години, ще отиде там с приятелите си и ще празнува. Той вече е над 90 години и досега продължава да живее независимо от обстоятелствата. Това показва каква сила има в човека.

И така, днес ще поговорим за хипертоничната болест. Тя е неизлечима с ортодоксални методи. Нито един ортодоксален лекар никога не е излекувал нито един човек с тези химически методи не само някой с хипертонична болест, но и с каквата и да било хронична болест. Затова те казват истината, когато казват, че няма лечение и че трябва да сте на хапчета цял живот. Само че има и представители на друга медицина – китайска, тибетска, хомеопати, натуропати и т.н.

И така, коренът на хипертоничната болест – има много различни причини, които водят до атеросклероза. Това е главната причина, която дава повишено кръвно налягане, защото се затварят най-малките кръвоносни съдове – капилярите, които се по-тънки от косъм. По тези капиляри трябва да циркулира кръв. Колкото са по-чисти и еластични, толкова по-здрав е човека и толкова по-дължо може да живее. Когато те се затворят, се затварят малките кръвоносни съдове, след това – средните, еластичността се нарушава и възниква пълна зашлаковка на целия организъм, включително и фините тела са нарушени, дисбалансирани и всички органи работят неправилно, включително ендокринната система. Просветът на кръвоносните съдове намалява почти до пълно затваряне – естествено такива съдове дават преждевременна смърт и хронични болести. Поразява се основно главния мозък, кръвта става лепкава, венозна, не достига артериална, чиста кръв с кислород и хранителни вещества. Страда сърцето. Ако се задръстват кръвоносните съдове в мускула на сърцето, се поставя диагнозата стенокардия или гръдна жаба. Ако бъдат поразени големите съдове на сърцето, това е вече инфаркт на миокарда. Академик Залманов никога не е правил операции и не ги е предлагал. Той със своите техники е излекувал и едните и другите болести (и хипертонията, и сърдечно-съдовите болести) без нито едно хапче. След това биват поразени бъбреците.

При хората с хипертонична болест се поразяват всички системи, особено главния мозък. Ако има проблеми в главния мозък, ще има определена клинична картина – главоболия, може би инсулт. Или се говори за злокачествена хипертонична болест – когато кръвното е вече над 200, 220 и това е опасно, съдовете могат да се скъсат и да се получи кръвоизлив в мозъка – инсулт. Ако сърдечно-съдовата зона се уврежда повече, отколкото кръвоносните съдове в мозъка, там се получават тези 2 болести и може би включително инфоркт, поразяват се и бъбреците до пълното им нарушаване.Но поражение на бъбреците има във всеки случай.

Хипертоничната болест е такова състояние, когато се получава обща зашлаковка и възниква атеросклероза на целия организъм. Никакви хапчета не могат да очистят кръвоносните съдове – нужна е съвършено друга техника.

И така – как най-добре и най-бързо да възстановим своето здраве?

Преди всичко трябва да намалите оборотите. Боледуващият от някаква болест трябва да успокои нервната система, да измени обстановката, да промени съзнанието, да води друг начин на живот – това е задължително. Човек трябва да премине всички етапи и периоди на очистване и регенерация на всички жизненоважни органи и нервната система. Ако не разбере това е не се преустрои, ще боледува до края на дните си. Значи преди всичко трябва да намалите оборотите на организма. Това означава напълно да замените програмата на хранене с вегетарианско хранене. Отначало болният трябва да премине на полу-суровоядство, защото ако внезапно премине на суровоядство, ще има много силна реакция на организма. Трябва да консумира 70-80% от храната си в суров вид и 20-30% − печена и парена храна. Може да прави супи и да ги консумира с колкото може по-малко сол.  Дори на първо време може напълно да изключите солта, а да добавяте в супата не морски водорасли, а морски продукти или всичко, което се отнася към морското зеле – с това можете да я замените, защото клетката също трябва да се промени, за да може в нея да има повече калий, отколкото натрий. Тази сол е натриев хлорид – трябва някак да го изведете от организма, затова временно трябва да изключите солта – временно.

И отново ще напомня, че всеки човек е индивидуален с индивидуална диета и което за един е полезно, за друг може да е вредно. Зависи от това къде е израснал, в какъв климат, на каква възраст е, какви са навиците му – всичко това се отчита. И най-главното – трябва да узнаете каква е урината – киселинно-алкалното равновесие да се определя с лакмусова хартия и специалист трябва да я регулира, защото това равновесие се променя от неправилното количество сол.

И така, да преминете на по-ниски обороти означава да преминете към вегетарианско хранене – без яйца, без риба, без месо, без колбаси, без консерви, без млечни продукти – хлябът също няма да се преработва, защото при хипертонична болест 80% от хората имат понижена киселинност – не повишена (повишена киселинност не може да има – има нормална киселинност). Най-висока е киселинността при децата, а при възрастните – доколкото те ядат много хляб и дрожди и те поразяват жлезите, които отделят солна киселина – много важно е да се възстанови в стомаха нормалната киселинност преди да започнете да се храните нормално.

Освен това – трябва да се очистят кръвоносните съдове от слуз, от излишен холестерол, от продукти на обмена, от зашлаковка с различни киселини и соли. Тряабва да приведете тези разтворими шлаки в разтворими соли и да ги изведете от организма – иначе няма да възстановите здравето си.

Атеросклерозата се лекува съвсем с алтернативни методи. Тибетските лекари я лекували с чесън. Чесънът лекува прекрасно хипертоничната болест – лук и чесън , магданоз, копър – лечението с тях носят по-голямо облекчение, отколкото всички хапчета взети заедно. Хапчетата също помагат за сваляне на кръвното, но никога не възстановяват здравето, а дават и странични ефекти.

Ако направите горчична вана на краката и масаж на двуглавия мускул на задната повърхност на краката, като смачкате около 12 скилидки чесън (или с чесън на прах) и направите масаж , кръвното ви ще спадне. Можете да пиете и отвари от лечебни билки включително от магданоз, календула, червена детелина, жълта детелина, мента, окопник (Symphytum), живовлек, дяволска уста (едно от най-добрите средства за нормализиране на кръвното налягане) и задължително – успокояващи билки – корен от валериана и хмел. Може да ги използвате поотделно, защото са горчиви.

Освен това, трябва да очистите дебелото черво , трябва да възстановите дейността на черния дроб, защото ако са задръстени бъбреците, винаги ще е задръстен и черния дроб. За целта трябва да правите внимателно и под контрол топли вани – именно топли – не горещи и дори с температура по-ниска от топлото. Можете да си правите и солени вани със сода и сол. Трябва да възстановявате ендокринната система, защото 80% от болните от хипертония имат нарушения на щитовидната жлеза – тя практически е със занижени функции – в такъв случай трябва да ядете продукти наситени с йод и постепенно да я възстановите. Най-големият враг на кръвното е наднорменото тегло. Ако не възстановите нормалния ръст и тегло, няма да се отървете от хипертоничната болест.

Освен това сънят ви трябва да е нормален. Човек трябва да се движи, да общува с природата, с животните, да отстрани всичко негативно – злоба, разногласия, клюки – целият този негатив , защото той засяда в аурата, а аурата блокира изработването на хормони , защото чакрите – от тях зависи как работят жлезите с вътрешна секреция, защото те пропускат енергията на Слънцето, Луната и Земята – цялата тази енергия преминава през тези отверстия чакрите , и ако те не са балансирани, или ако са затворени, енергията ще е малко и ще се отделят малко хормони. Следовтелно тези хормони, които се отделят в мозъка на човека (там има две жлези, които са калцифицирани, затова трябва да нормализирате кръвообръщението).  За целта трябва да слагате пиявици на специални интервали (при всеки те могат да бъдат различни). Има и противопоказания , но за да понижите кръвното и разредите кръвта , трябва да слагате пиявици зад ушите – една отляво и една – отдясно (не на ушите, а зад ушите) и след това кръвта трябва да тече 5-6 часа – не трябва да я спирате. И в резултат веднага тези мозъчни съдове и капиляри започват да се очистват и на човек му става по-леко.

Ако кръвното се вдигне над 200, 220, това е вече опасно – тогава ваните на краката могат и да не помогнат. Тогава трябва спешно да пробиете меката част на ухото и да потече кръв – това може да ви спаси от инсулт. Запомнете това. Няма нищо сложно – игличка при всеки ще се намери.

По принцип е мъдро за хипертоника винаги да има под ръка пиявици и от време на време правилно да ги поставя. А след това трябва да се постави на седмия шиен прешлен , на черния дроб, а след известно време – на бъбреците. Тогава кръвното ще се нормализира.

Имал съм немалко пациенти хипертоници и всичко това потресаващо помагаше и този опит остана с мен и досега. Ако знаменитите лекари са ги излекували, ако аз съм ги излекувал – значи и вие ще можете. Трябва само да знаете подробностите – с какво да започнете и с какво да завършите. Надявам се разбрахте, че надежда има и че човек трябва да поеме пред себе си ангажимента да направи всичко възможно, за да възстанови своето здраве и да бъде щастлив.
                                                                                                                           
                            www.iskri.net/zefiraСъздадено: 06/02/2018 : 21:55
Обновено : 10/06/2020 : 01:46
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 968 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^