Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 179 всичко

 4 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Запазете гърдите си
 

Запазете гърдите си

Борис Увайдов

 

Мнозина ме питат какво да правят при доброкачествени и злокачествени тумори на гърдата – как да запазят здравето си, нужно ли е да ходят на радиация, химиотерапия, хирургия.

 Всички болести свързани с гърдите, всички болести, започват с възпалителни процеси на млечната жлеза. Причините са много. Според мен всякакви злокачествени и доброкачествени тумори са отравяне на кръвта. Нашата клетка, нашите органи, съставени от клетки, се увреждат – замърсява се кръвоносната система. Замърсява се от всякакви отрови – органични, неорганични, тоест кръвта и лимфната система са наситени с различни органични и неорганични отрови. Мозъчните клетки, неврони, аксони, не могат да извършват работата, която трябва да извършва нервната тъкан.

Ортодоксалните методи за тези 100 години доказаха, че не работят. Ако човек има рак на гърдата, след отстраняването й, може да живее 2-5 години максимум. Нима това е оздравяване? А какво понася болния, преминал тези методи? Та той попада в ада! Цялата тази терапия, това са много отрицателни емоции.  Питал съм приятели онколози − практикувал си 20 години, какъв успех постигна? И човекът откровено ми казва: „Аз не вярвам в хирургията, но съм хирург и трябва да оперирам, така си изкарвам хляба“. Питам го – а защо не вярваш в този метод? Казва: „защото като отрежеш едната гърда, след известно време – половин година, година, година и половина, туморът се появява в другата гърда. Отрязваш другата гърда – вече може да има метастазиране“. Всичките тези биопсии – там, където се използва нож, може да възникне проблем. Даже бенките не трябва да се режат – може да се изгорят (лазерният метод е нов метод за лечение), може с течен азот, или с електрокоагулация – няма да има трансформация. Запомнете: старата медицинска школа има огромен опит. И винаги е обучавала бъдещите лекари, като им казвала: даже не пипайте бенките, родилните петна, невусите – не ги режете, защото могат да се превърнат в злокачествени.    

На всеки 18-20 минути някъде отрязват гърда. Какво варварство при положение, че можете на 100% да я съхраните. Ако вече са ви казали, че имате фиброаденома, или мастопатия – това са степени, постепенен преход, защото причините, които предизвикват тези болести, никога не се премахват от официалната медицина. Всички тези шлаки, всички отрови, всички токсини, всички продукти на обмена, нарушават кръвообръщението в тази област и се получават възпалителни процеси. Ами премахнете причината. Първото, което човек трябва да знае, е от какво зависи качеството на химизма на кръвта. Зависи от въздуха, който дишате, от местоживеенето – в какъв град живеете, как седите, как се движите, как работите и т.н. Ако работите седнал – значи има венозен застой. Зрителни претоварвания, слухови претоварвания, дават венозен застой. Той преминава и към гърдата, а след това – на всички органи и тъкани. Значи трябва да се борите с венозния застой. От това зависи качеството на кръвта.

Освен това – на ментално и психологическо ниво – много жени, които страдат от мастопатия и рак на гърдата − всички те имат някакви конфликтни ситуации в къщи или в службата и тези негативни енергии – ненавист, огризения на съвестта, желание за отмъщение или ревност – всичко това разрушава, защото това е емоционална система, всички жлези с вътрешна секреция. Ние сме единен организъм. Премахва ли се това?

Друго – нарушения на ендокринната система – на щитовидната и паращитовидните жлези. По мое мнение няма заболяване, в което да не са въвлечени жлезите с вътрешна секреция, особено щитовидната и паращитовидните жлези.

Освен това в големите градове, където човекът е зависим от големите магазини, винаги има недостиг на микро и макро-елементи, ензими, витамини – това също води до различни отоци и тумори.

Освен това – отровната козметика, праховете за пране, водата, дрехите – всичко това замърсява и зашлакова нашата кръв. Ракът на гърдата е отравяне на кръвта.

Всякакви лекарства, които нямат органична основа, също зашлаковат нашата кръв – всички системи и капиляри.

Вижте колко лимфни възли има при гърдите –  решението да се изрежат гърдата и лимфните възли води до гробището, тоест няма никакъв успех. Всеки медик знае, ако работи отдавна, че това не помага, но те не могат да не правят това, което им е спуснато отгоре, защото ще си загубят работата. Болните по-добре да се обърнат към други лечители и лекари натуропати. Но обемът на знание при всеки от тях е различен, защото лекуването е не само наука, а и изкуство. Ако лекарят няма талант да възстановява здравето, тогава няма да видите здраве. Затова трябва да намериш лекар, когото да го е грижа за твоето оздравяване и вашите отношения да не почиват на финансите, а лекарят да бъде като приятел на твоето семейство или на теб и преди всичко да го интересува твоето здраве, а парите да са на втори план.

И така, всички доброкачествени и злокачествени тумори се излекуват на практика еднакво – с натуропатия. Симптоматичното лечение – радиация, химиотерапия, хирургия, никога не отстранява главните причини и болестта продължава докато човекът умре. При него винаги има рецидиви и влошаване, но опасността е в това, че за известно време в началото се получава илюзия за излекуване и подобряване. От хиляди болни може би 2-5% се излекуват с това лечение, но не благодарение на него, а поради генетичната си природа на съпротивляемост. (Не е толкова просто да убиеш човека – вижте пушачите, които пушат по 2-3 кутии цигари – това са 2-3 грама никотин – доза, която може да убие кон, при това мигновено.  Но човекът продължава да живее, защото приема тези отрови постепенно. Такъв човек може да доживее до старост, но това не означава, че цигарите не съкращават живота на хората).

Защо според традиционната медицина при наличие на тумор не трябва да се слагат пиявици? Защото се приема, че те могат да провокират метастази. Когато се прилага радиация, това удря имунната система – съпротивляемостта става ниска и местния и общия имунитет много отслабва. И естествено, пиявицата може да провокира метастази, психотравмата може да провокира. Какво трябва да се направи? – Трябва да се очисти организма. Когато се очисти, организмът започва да се самовъзстановява – набира сила, енергия и увереност. Човекът не е само кости, плът и кръв, а колосална енергия в кръвта, клетките, гените, в хромозомите, в душата и тази енергия  трябва да се освободи и да се задействат процесите по самовъзстановяване. Първо трябва да се подготви организма така, че да се намали количеството на отровите в кръвта – да се проведе детокс или антитоксична терапия, а след това – да се сложат пиявици.

Научно е доказано, че раковата клетка никога няма да се размножава при достатъчно количество кислород. Тя се размножава само там, където има недостиг на кислород и на микро и макро елементи. Започнахме да слагаме приявици при онкология на гърдата − доказано е, че пиявицата възстановява кръвообръщението там, където я сложите – възстановява клетъчния имунитет, там се очистват кръвоносните съдове, в резултат мястото се насища с кислород,с  микро и макро елементи, и този тумор изгаря, стопява се. Там, където има кръв – там няма болести. Там, където не достига кръв, тами има болести и нискочестотни вибрации. Успехът беше гарантиран и всичките ни пациенти оздравяха. На всички проведохме антитоксична терапия и след това сложихме пиявици.

                                                                                                                                                   www.iskri.net/zefira


Създадено: 02/02/2018 : 18:51
Обновено : 10/06/2020 : 01:44
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 969 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^