Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 513 всичко

 8 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Очистване на аурата с огън и слънчева светлина
 

Очистване на аурата с огън и слънчева светлина

Борис Увайдов

 

Пътуването със самолет разрушава много биополето. След това две седмици са нужни, за да се възстанови аурата с огън и солена вода. А какво да кажем за стюардесите, които пътуват почти непрекъснато? Първо, това е звукова вибрация, второ – въздействие на вашия мозък, на съзнанието, от мислите на хората – това е концентрираната енергия – положителна и отрицателна, но повечето от нея е отрицателна.

Леонид Орр очиства аурата си като събира всички получени сметки и квитанции и ги изгаря на поднос – огънят гори, а неговото биополе се очиства. Когато огънят гори – той очиства. На времето имаше пионерски лагери – събирахме се около огъня, пеехме песни и се веселяхме – на 1,5-2 метра от огъня биополето на човека се очистваше. Трябва да знаете, че отънят и слънчевите лъчи са разумна субстанция – божествена субстанция. Древните народи посрещали изгрева и залеза на Слънцето. Те гледали Слънцето, получавали слънчева енергия – слънчевата искра пускала в действие всички хормони.

Всичко това е гениално просто и достъпно и безплатно за всеки човек. Колко много Бог ни обича, щом ни е дал всичко безплатно, за да бъдем здрави и щастливи и колко са ни зомбирали, за да харчим стотици хиляди долари за лечение на рака и всякакви други болести и да не разбираме, че тъпчем под краката си лекарствата, които Бог е създал. Дишаме божествения въздух – диханието също е много целебно. Самото Слънце може да излечи стотици заболявания – трябва само правилно да го използваме.

Огънят има такива вибрации – слънчеви вибрации, че може да лекува много болести чрез трансформация на тези лъчи посредством зеницата. С тази трансформация на слънчевата енергия вие се зареждате от това слънце, от тази слънчева енергия, на 95%. Когато слънчевите лъчи огряват водата, тя се зарежда със слънчева енергия. Когато стъпвате по Земята, вие черпите не само магнитната сила на Земята, магнетизма на Земята, но се всмуква и слънчевата енергия, която се е натрупала по време на излагането на въздействието на слънчевите лъчи върху земята. Там има не само земен, а и слънчев магнетизъм. Затова, зареждайки се от Слънцето, не само се възстановява биополето ви, но и приемате допълнителна слънчева енергия и така намалявате количеството на хранене, защото енергията ви е такава, че не ви се яде – клетките ви са директно наситенеи с тази енергия. Това е отлично средство и срещу затлъстяване. Слънцето е живо и разбира, с него можете да разговаряте. Трябване само да медитишрате и разговаряте със Слънцето – това не е идолопоклонство, а уважение към Бога, който е създал всичко. Аз виждам Бога чрез Слънцето, покланям се на Бога чрез Слънцето, обичам Бога чрез Слънцето и съм дете на Слънцето.

                                                                                                                                                        www.iskri.net/zefiraСъздадено: 01/02/2018 : 18:50
Обновено : 10/06/2020 : 01:43
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 957 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^