Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 961 всичко

 7 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Сбогувайте се с цистита завинаги
 

Сбогувайте се с цистита завинаги

Борис Увайдов

Главното: отстранете венозния застой, възстановете кръвообръщението, възстановете химизма на кръвта. Ако щитовидната жлеза е понижена – възстановете я със син йод – без това няма как да излекувате нито една болест.

Как да излекуваме пикочния мехур – първата причина за проблемите е венозен застой в малкия таз. Там е нарушен местния имунитет. Понижава се съпротивляемостта и започват да се развиват всякакви бактерии. ешерихия коли – тя е основно патогенна, не нарушава симбиозата и не причинява никакво зло. Но по някаква причина тази чревна бактерия започва да дава възпалителен процес и се получава цистит. Клиничната картина – болезнено отделяне на урина, депресия, неприятни усещания, болки при папация. Тя никога няма да се размножава в патологично количество, обаче, ако кръвообръщението е добро.

Главната причина – човекът неправилно яде, не му достигат микро и макроелементи, венозен застой, атеро-склеротични изменения. Винаги помнете, че основната причина са запушените капиляри. Поражение на ендокринната система – отивате на лекар и ви казват, че всичко е нормално, а разрушението продължава, защото всички тези тестове са в голямата си част остарели и показват само начални и средни изменения. От ендокринната система обърнете внимание на щитовидната жлеза. Трябва да проверите у дома си в какво състояние е щитовидната ви жлеза и как функционира – на високо, средно или ниско ниво. При 90% от хората тази жлеза работи на ниско или средно ниво, а трябва да работи на високо ниво. Ако функцията на щитовидната жлеза е понижена, всичко ще работи неправилно.    

 Ето последиците, ако функцията й е занижена. Яйчниците ще отделят недостатъчно женски хормони, значи местният имунитет в областта на малкия таз ще бъде понижен. Цялата ендокринна система трябва да се насища с атомите и молекулите на йода, а той не достига. При всички градски жители йодът се изразходва по време на стрес, претоварване и в резултат − йодът в организма не достига. Ако не възстановите ендокринната системqа никога нито една болест няма да излекувате, включително цистита. Това трябва да се знае и осъзнае. Атеросклероза, витаминна и минерална недостатъчност – всички тези причини трябва да се отстранят – нито една таблетка не може да ги отстрани. Това е просто смешно. Ако се лекувате с хапчета, острият цистит ще се превърне в хроничен – тогава от 100 човека 30-40% ще се излекуват обратно, другите ще продължават да вземат хапчета завинаги. Тоест с хапчетата една болест ще се превръща в друга и ще има не само цистит, а и други поражения. Това е зловоние, отравяне на кръвта, гъста кръв – вижте колко причини има – и всички тези причини трябва да се отстранят. Когато ги отстраните, ще се излекувате. Лекарите през 30-те години са го лекували с лампи и веднага процесите на възпаление намалявали.

Местният имунитет зависи от кръвообръщението, от затворените капиляри. И за да се почистят капилярите, трябва да използвате определени техники – например на този учен . Той е написал 25 книги.  Той е един от най-известните диетолози и лекари-натуропати – Gary Null (Healthy Now!”). Според него най-главното за излекуването от тази болест е отстраняването на венозния застой, възстановяването на кръвообръщението и нормализацията на химизма на кръвта. Същото потвърждава доктор Хофман („The Missing Link).

Според него главната причина е в кофеина. Там, където има кофеин, при лечението трябва да се отстранят всички напитки като Кока-кола, шоколада, черен и зелен чай.

Ето как са лекували преди − съвременните лекари няма да разберат това лечение, но то прекрасно възстановява имунната система – обвиване в ленен или копринен чаршаф, който се накисва в различни комбинации от настойка от лечебни билки и започва да изтегля налепите по кръвоносните съдове и веднага подобрява кръвообръщението. И всички тези гадости и соли и излишния холестерол, всичко остава по чаршафа. След това го простирате и излагате на слънце. Виждате колко просто и ефективно е всичко.

Виждате как се отстранява местния венозен застой. В тези области трябва задължително да се сложат пиявици.

При лечението трябва да възстановите щитовидната жлеза – без това никоя болест няма да се излекува. Трябва да я възстановите със син йод, да я смазвате, но преди това трябва да направите тестове. Ако щитовидната жлеза е със занижена функция, значи и черния ви дроб няма  да работи правилно, и жлъчния мехур, и панкреаса, и стомаха няма да преработва правилно храната. Разберете, всичко е свързано, човекът е единна система. Едно нещо като се развали, цялата система се уврежда. Трябва да възстановите ендокринната система. Ето някои техники − виждате къде пада струята − тя трябва да пада на пикочния мехур (снимка 4 – тилен лег). Тогава се получава промиване и всички запушвания и склерозиране и патологични бактерии се отмиват, защото универсалния антибиотик и изцелител е самата кръв. Трябва да възстановим химизма на кръвта, тя трябва да е достатъчно течна и свободно да преминава по капилярите.

Всички болести се лекуват, но не всеки болен и излечим. Ако човекът разбере защо прави всичко това, в него ще се появи вяра и надежда. С хапчета още никой не се е излекувал – с тях може единствено острата болест да се превърне в хронична. Затова трябва да се въоръжите с търпение, да осъзнаете, да повярвате, да си направите график какви процедури правите – когато повярвате, вие поемате отговорност и ангажимент да започнете с лечението и приключите с болестта веднъж завинаги. Защото с един път никой не може да ви изцели, освен ако не е Иисус Христос или някой светец. Но аз не съм светец, затова трябват поне 3-4 консултации, за да може постепенно изцяло да си възстановите здравето веднъж завинаги. В това участват моите техники, вашето желание, вашата вяра и скритият механизъм за оздравяване. Той трябва задължително да присъства, защото скритият механизъм е внедрен от самия Бог. Майката-природа вече го е заложила, но той не сработва с тези таблетки – той никога не е работил с тях – неговите лекарства винаги са били лековитите билки, органичната здравословна храна, любовта към природата, положителните емоции – ето какво започва да възстановява резервните сили. И когато количеството преминава в качество, самият организъм, самата клетка, всички органи са разчетени на самовъзстановяване. Ако се говори, че този учен е излекувал това и това – не − той е помогнал на организма да се изцели, помогнал му е да се очисти. Самият организмът се възстановява – именно това е тайната или скрития механизъм за самооздравяване. Циститът се излекува напълно веднъж и завинаги, прави се и профилактика, затова не се отчайвайте и ако ви потрябва моята помощ – скайп-името ми е моето име: boris.wydoff – свържете се с мен и ще ви консултирам. Аз съм в Лос Анджелис, отчетете часовата разлика.     

                                                                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 30/01/2018 : 17:24
Обновено : 10/06/2020 : 01:42
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 1023 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^