Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 800 всичко

 11 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - Аурата – норма и патология. Възстановяване биополето на човека
 

Аурата - норма и патология.

Как да възстановим биополето

Борис Увайдов

Днес искам да ви разкажа колко важно е да очиствате биополето си и пространството, където се намирате. От това зависи вашата енергия, вашата ендокринна система, от която зависи обмена на веществата, вашата психика, вашата нагласа, ентусиазъм, памет, менталност – всичко зависи от общата ви енергия, която човекът получава не само от храната и водата, а и от пространството. Това пространство е влиянието на Луната и Слънцето, въздуха, активните движения, радостта – всичко това увеличава обема обща енергия.

Аурата се състои от 7 фини тела. Те са невидими за очите, но съществуват – както рентгеновите, ултравиолетовите лъчи и въздуха. Тези фини тела ни обгръщат. Който може да чете аурата, може да постави най-точната диагноза и да види какво става във физическото тяло и защо се нарушават физиологическите процеси. Те зависят от аурата, която се състои от различни вибрации, от чакрите и фините тела. Аурата ни показва в какво състояние се намира физическото тяло, неговата менталност, памет, способности и т.н.

Всеки ден човек излиза в обществото, контактува, ходи по магазините, използва транспорта – трамваи, тролеи, автомобили, метро. Те практически разрушават нашата аура и създават вибрация, която работи против вибрациите на аурата, на външната ни обвивка, която при градския човек е 1,5-2метра. Колкото повече е аурата, толкова по-здрав е човека и колкото по-тънка е аурата – толкова по-малко са защитните му сили, толкова по-зле работи имунната система, защитните сили и толкова по-бързо се разрушава нашето физиологическо здраве, толкова по-зле работи ендокринната система, която изработва хормони. Всичко е взаимосвързано. Когато използвате метрото, когато влизате в асансьор, вашето биополе се нарушава, а щом се нарушава, значи се разрушава. Затова, независимо каква е болестта, преди да се лекува физическото тяло, трябва да възстановите тази обвивка. Трябва да я очиствате всеки ден и да се грижите за биополето си. При Христос, Буда, Моисей и други светци, аурата е била по-голяма - 1,5 километра и повече, а при съвременния човек е 1,5-2 метра. Аурата на човека зависи от това в каква среда живее, с кого общува и колко пагубно му действат тези хранителни продукти, напитки, неговата професия и т.н.

Как да възстановим биополето на човека

Аурата зависи от това къде живеете – там има ъгли, а в природата няма такива. Всички птици и други животни си правят кръгли гнезда, църквите са със заоблен купол и т.н. Тези заоблености не позволяват травмирането на нашето биополе, от което на свой ред зависи нашето кръвообръщение, от него зависят нашата ендокринна и нервна  системи. Когато живеем в тези кутийки, ние съкращаваме живота си с 15-20 години минимум.

Вече е научно доказано, че ако човек живее в помещение от типа на юртата – кръгло помещение, животът му автоматически се удължава. Имам голямо количество научен материал – събрах тези съвместни изследвания на Америка и Русия как се правят чисти екологически домове десетки пъти по-евтини – от кирпич – глина с парченца слама. Тези постройки издържат не по 100, а по 500-600 и хиляди години, включително и на земетресения.

В Америка продават юрти по 10 000 долара с диаметър 7-8 метра, но един монголец ми обеща да ми построи такава за 2000 долара.

Идеята е човек да се отърве от тези ъгли – ще ви кажа как да очиствате тези ъгли, в които се утаява негативната енергия, която ни действа патологично на нервната, ендокринната и емоционалната ни система. Дори докато спите в такова помещение може да сънувате кошмари.

Окръжаващото пространство играе голяма роля, особено при заболявания на ендокринната система – трябва да отчитате това и да очиствате често пространството, където живеете, особено там, където спите. Налейте спирт в метална купа и сложете 2 супени лъжици  английска или морска сол (Epson salt). Спиртът  (isopropyl alcohol) трябва да бъде 91% , за да гори. Ако е 50% - няма да гори, водката също няма да гори – идеята е да има пламък. Когато запалите солта с този спирт, енергийното пространство, където се намирате, ще започне да се очиства и съдът ще събере цялата тази енергия, а в резултат пространството ще се очисти. За да не стане пожар, сложете металния съд на метален поднос и следете огъня да не причини щети. Правете това поне веднъж всяка седмица.

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 30/01/2018 : 01:30
Обновено : 10/06/2020 : 01:42
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 1080 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^