Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 961 всичко

 7 посетители онлайн

Борис Увайдов – лекции за лекари - За да живеете дълго, нагрявайте черния си дроб
 

Ако искате да живеете дълго, нагрявайте си черния дроб

Борис Увайдов

Ще говорим за оздравяване и изцеление с алтернативни методи – секретен бонус за това какво може да заменим в отговор на ортодоксалната медицина – тази таблетъчна или химическа медицина, която още никого не е изцелила – само е заличила. Затова позволете ми – като ученик и последовател на академик Александър Заманов, който е завършил медицинския институт със златен медал и е работил 26 години с всички знаменити учени  по всички специалности. Той казва, че ако възстановите кръвта и тя е с правилен физиологически състав, то в кръвта текат всички лекарствени вещества, тоест цялата аптека на света, която дава на хората възможност да се възстановят самостоятелно. Тоест нашият организъм и мъдростта на това тяло , което всемогъщият Бог е създал, е надарен с такива защитни фактори, един от които е кръвта. Тя зависи от много фактори, особено от екологията , в която се намираме. След 40 години живот в големите съвременни градове  в човека има не кръв, а гнойна помийна яма. която произвежда различни вируси, бактерии , паразити, от които всички ние боледуваме.

И така, Александър Заманов казва: кръвта е най-целебният източник на заболявания, както и тяхното начало. Затова трябва да нагрявате черния дроб, за да очиствате и оздравявате кръвта. Кръвта се очиства изключително чрез чернияа дроб и бъбреците, както и чрез кожата. Ако не нагрявате черния си дроб, никога няма да се избавите от нито една болест. Както си миете личето и ръцете, така свикнете да си нагрявате черния дроб всеки ден поне по 30 минути, а още по-добре – три пъти дневно, а още по-добре – целия ден, но като минимум – поне половин час на ден.

Човекът се прибира уморен, иска му се да си почине и да се зареди с енергия, да набере сили. Затова поставете си две грейки – една на черния дроб, а втората – на краката.

При съвременния начин на живот една трета от кръвта застоява в черния дроб, панкреаса и в големите съдове на коремната кухина. А застоят на кръв в тези органи води до  застои в други органи. В резултат общата скорост на кръвта се забавя, кръвта се насища с големи количества отрови, гной, шлаки, нечистотии и продукти на обмена. За да се усили отделянето на тези токсини и отрови, трябва да си нагрявате черния дроб. От стотина лекари, които попитах къде се намира черния дроб, покажете ми точните му граници,  от сто човека ако  само трима  покажат правилно, пак ще е добре.

Всъщност черният дроб се намира отдясно – там, където свършват ребрата (ребрената дъга), там свършва черния дроб. Там, където при мъжете е зърното на гърдата, това е горната му граница. Подмишечната средна вертикална черта е дясната му граница, а слънчевият сплит е лявата му граница. Надявам се, че няма да слагате грейката под черния дроб, защото обикновено всички я слагат под него, включително медиците. Знаят точно къде се намира черния дроб само тези, които правят анализи с ултразвук.

Когато сложите грейка на черния дроб, три четвърти от кръвта излиза, добрата кръв – артериалната, идва и навлиза в черния дроб и веднага се увеличават 150 функции на биохимичните реакции. Къде ще намерите такова лекарство в аптеките и има ли в света поне една таблетка или някакви таблетки от тези, които се произвеждат в милионни количества, която да свърши такава работа? Когато навлиза добрата кръв, се подобряват всички системни функции. Черният дроб контролира кръвта , контролира 150 различни функции. Ако лекарите не карат пациентите си да правят това, те никога няма да възстановят здравето на човека. Ако живеехме сред природата, както преди 150 години, ако се движехме и бяхме селскостопански работници, нямаше да трябва да правим това загряване, но ние се превърнахме в офис-работници, защото се заплаща добре за седяща работа, а не за физически труд. Затова обърнете внимание на горното – то хвърля светлина върху науката и изкуството на изцелението с натурални методи.

Когато давам консултации на пациенти, по няколко пъти им показвам черния дроб и ги карам да показват и на другите и обикновено ми трябват 5-10 минути, докато си поставят дланта на правилното място. При жената той се намира под дясната гърда.  

 

Без тази тайна ще ви бъде трудно да възстановите своето здраве.                                                                                                                                                                       
                                                                                                            
"Ако кръвта ви е винаги разредена, не можете да умрете."   
                                                                                                                                                                                    Борис Болотов


                                                                                                                                                                             www.iskri.net/zefiraСъздадено: 25/01/2018 : 11:43
Обновено : 10/06/2020 : 01:41
Категория : Борис Увайдов – лекции за лекари
Страницата е посетена 976 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^