Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 740 всичко

 5 посетители онлайн

Орис - Мотивацията определя качествеността на преживявания момент
 

Мотивацията определя качествеността на преживявания момент

Орис 

15.17093. Мотивацията – това не е нещо отвлечено и нямащо пряко отношение към вашите текущи избори. Именно тя е това, което в действителност определя самата качественост на текущата динамика на всеки преживяван от вас момент. Да вземем за пример процеса на формиране на вашите реакции на някакви външни дразнители, да речем, на шума от строежа, с обичайното за него силно стържене на електрически триони, рендета, бетонобъркачки, викането на работниците и т.н. Ако това става редом с мястото, на което вие се занимавате с мисловна дейност, медитирате, пишете стихове или книга, този шум несъмнено много пречи за нормалната ви работа, не ви прозволява нито да се отпуснете, нито да се съсредоточите. И вие, естествено, започвате да се дразните, да генерирате към въображаемите виновници за вашия дискомфорт всевъзможни СФУУРММ-Форми. 

15. 17094. А сега си представете, че за всички, които сега работят на този строеж, дадената възможност е единственият начин да оцелеят – както те, така и техните семейства, които те трябва да нахранят, обуят и облекат, да образоват своите деца, да се погрижат за възрастните си и болни родители, да обезпечат нормално своето бъдеще. Те, добросъвестно изпълнявайки своята работа, дори представа си нямат, че именно с това мощно са се вклинили във вашия „личен“ Живот и че техните действия ви пречат за нормалната реализация на вашата дейност.  Те не ви желаят злото, не вдигат шум умишлено и преднамерено, злорадствайки по повод вашите деструктивни състояния. Всичко това се реализира по такъв негативен начин само в динамиката на информационното пространство на вашето Самосъзнание, организирано от Формо-Творците на най-активните (в дадената НУУ-ВВУ-Конфигурация) Нива.  

15. 17095. Ако Мотивацията, използвана от вас за духовно самоусъвършенстване, или за постигане на някаква цел, е недостатъчно висока по своята качественост (тоест ако тя в голяма степен отразява егоистичните тенденции на вашите Формо-Творци, а не Желанието ви за Служене), то степента на вашия психически протест (а значи, и степента на тензорност на фокусираните от Вас НУУ-ВВУ-Конфигурации) против неблагоприятните условия за вашето съществуване ще нараства и това автоматически ще коригира динамиката на вашите префокусировки в някое от протоформните Направления, с това още повече задълбочавайки проявлението в окръжаващата ви действителност не само с вече възникналите събития, но и с множество други, привидно съвсем безпричинно (не по ваша вина) възникващи диссонационни фактори: спиране на тока, теч на вода или проблеми с канализацията, шум или силна музика в съседите, внезапна активизация на някакви хронични заболявания, кражба на имущество, ремонт на автомобила, пожар, наводнение, цунами и накрая – неочаквано пристигане на тъщата или свекървата за дълъг период от време.

 15.17096. И повярвайте, че главната причина да се прояви цялата тази „неразбория“ и „безобразие“ във вашия Живот е била не строителната площадка, неволно провокирала на вас мощни деструктивни състояния, а самите вие, по-точно, понижената качественост на осъществяваните от вас префокусировки, не обезпечени от значително по-висококачествени и надеждни Мотивации. А сега да се опитаме да проецираме същата тази „строителна“ ситуация на Мотивация, чиято динамика е формирана и се обезпечава, да речем, от Формо-Творците на моето Самосъзнание. Ако трябва да избирам кое за мен е по-важно: моето „лично“ спокойствие, комфорт и благополучие, или по-благоприятното съществуване на множество членове на семейства, които не познавам и никога няма да видя, но Животът на които материално зависи от този „строителен шум“, благодарение на който се изпълняват всички дейности на съседния на моята квартира строеж, то, естествено, за мен много по-важно ще бъде благополучието на тези семейства.

15.17097. И в името на това по някакъв начин да подобря тяхното благосъстояние, аз ще принеса в жертва своите „лични“ интереси или – в уравновесено състояние на пълно разбиране на стеклите се обстоятелства! – ще намеря удовлетворяващ ме изход от дадената ситуация: ще си запуша ушите, ще сменя планираната дейност, ще отида или ще замина на място, където ситуацията ще се стече по-благоприятно за мен, ще възприема това като прекрасен повод да се разходя, да отида някъде или да посетя някого, или да мина по магазините. При това няма да ми се налага да нарушавам никакви свои принципи, следователно – ще остана в състояние на позитивно възприемане на всичко, което става с мен и около мен, както преди ще пребивавам в своя собствен индивидуален Свят и, следователно, ще клексувам слоогрентната динамика на окръжаващото Пространство-Време  с най-качествените СФУУРММ-Форми на своята индивидуална ОДС. Защото моят най-главен Принцип, от който се формира реализационната динамика на всички останали съответстващи принципи, е следния: „А не съм ли навредил някому или на нещо със своите Мисли, Желания и Избори?“.

------------- --

СФУУРММ-Форми – обстоятелствата, благодарение на които е синтезиран опита

НУУ-ВВУ-Конфигурация (НУУ-ВВУ-Форма− «физическото» тяло на човека

тензорност – степен на дисхармоничност

протоформни – нечовешки

 

клексувам  квантувам

 

                                                                                                                                                              www.iskri.net/zefiraСъздадено: 11/01/2018 : 22:47
Обновено : 10/06/2020 : 01:40
Категория : Орис
Страницата е посетена 847 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^