Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 743 всичко

 2 посетители онлайн

В защита на потребителите - 10 причини да кажем „не“ на ваксините
 

Десет причини да кажем „не“ на ваксините

1. Ваксините се явяват отрови по определение. Много хора стриктно следят купуваните от тях плодове и зеленчуци да съдържат колкото може по-малко пестициди или да са изобщо свободни от тях. В същото време спокойно допускат да слагат на тях (или на техните деца) формалдехид, живак и алуминий. Формалдехидът официално е признат за канцероген – вещество предизвикващо рак. Токсичните свойства на живака, особено аутизма, поражението на бъбреците също е известно. Алуминият предизвиква болестта на Алцхаймер.

Правителството на европейските страни забранява вноса на генетично изменени селскостопански продукти, но спокойно позволява да се въвеждат в неговите граждани  генетично модифицирани ваксини, макар че никой не може дори приблизително да каже какви точно са последиците от това мероприятие.

2. Много ваксини се изготвят на основата на клетъчни структури от животни и съдържат техните вируси. Междувидовото прехвърляне на вируси може да предизвика нови страшни дегенеративни болести, за които сега човечеството все още няма дори представа. Кой знае с какви нови вируси на животни систематично се заразяват ваксините в процеса на тяхното производство и с какво ни заплашва това.

3. Принудата, заплахите, преследването, премълчаването на отделни факти, лъжите и преките фалшификации в статистиката неизменно съпровождат ваксините в цялата им 200 годишна история. Трудно е да се повярва, че благодеянието изисква това.  С желязна ръка да натикаме човечеството в щастие – струва ни се, че това вече ни е познато.  Ваксините и насилието – пряко или косвено  свързано с тях, е нагло предизвикателство пред убежденията на всички хора.

4. Производството на ваксини е най-печелившото във фармацевтичния бизнес. Милиарди долари се заработват от фирмите произвеждащи ваксини. Част от тези пари впоследствие се вкарват във финансиране на научни изследвания, призвани да докажат безопасността и ефективността на ваксините и за заплащане на експертите  по ваксините.

5. Не съществуват никакви доказателства за това, че именно ваксините са помогнали на човечеството да победи някои опасни инфекционни заболявания. Фактите свидетелстват за това, че заболеваемостта от туберкулоза, дифтерит, коклюш стремително е намалявало още преди да бъдат въведени масови ваксини против тези болести. Това ставало в резултат от подобряването на санитарно-хигиенните условия, унищожаването на заразените животни, контрола на качеството на селскостопанските продукти и т.н.  Болести като чумата, холерата, маларията, тифа, скарлатината и т.н. , за борба с които, за щастие, така и не били разработени надеждни ваксини, станали рядкост или практически изчезнали в развитите страни.

В страните, където ваксината БЦЖ никога не е правена масово, или е била отдавна отменена, е ниско нивото на заболяемост от туберкулоза. От друга страна в Русия, Бразилия, Индия и България, където тази ваксина полуават всички новородени, всяка година се регистрират десетки хиляди нови болни от активна форма на туберкулоза .

6. Ваксините са ежегодна  причина за смърт и пожизнени осакатявания при хиляди деца в цял свят. Не съществуват изследвания доказващи действителната безопасност на ваксините и последиците от тяхното въвеждане.

7. В последно време се появяват все повече научни публикации показващи връзката на ваксините с такива болести като аутизъм, захарен диабет, разсеяна склероза, ревматоиден артрит, левкимия. Известно е, че заболеваемостта именно от тези недъзи стремително расте в тези страни, в които е високо нивото на ваксиниране и употребата на антибиотици от населението.  В тези страни на Африка и Южна Америка, където многобройните масови ваксинирания все още не са станали рутинна практика, тези болести и тежки психически разстройства, практически не се срещат. Има данни и в полза на това, че ваксините са отговорни за високия процент внезапна смърт на малки деца.

8. Ваксините отразяват само алопатичния подход към разбирането на инфекциозните болести и тяхното продотвратяване, които не са единствено възможните. Този подход е много изгоден за производителите и разпространителите на ваксини на всички нива и на чиновниците в областта на медицината, но не и за населението, за което важи по-скоро обратното.

9. Политиката на масовите ваксини напълно пренебрегва индивидуалните особености , наследствеността, податливостта на различни заболявания, състоянието на имунитета, психоемоционалния статус и прочие на ваксинираните.

10 Ако ваксините станат причина за смърт или осакатяване, медицинските власти непременно доказват, че това не е имало нищо общо с ваксините. Осиротелите, или останали с увреденото дете в ръце, остават без каквато и да било парична компенсация.

                                                                                                                                                               www.iskri.net/zefiraСъздадено: 05/01/2018 : 00:37
Обновено : 10/06/2020 : 01:39
Категория : В защита на потребителите
Страницата е посетена 719 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^