Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 701 всичко

 3 посетители онлайн

Приложна кинезиология - Знаете ли на колко години сте?
 

 

Знаете ли на колко години сте?

 

Случва се човек да хулиганства или да се глези. А кой най-често се глези? – Децата или този, чието съзнание е заседнало на нивото на дете. Той може да е дядка на 90 години, но неговото съзнание да отговаря на съзнанието на 2-годишно дете, защото неговото развитие е спряло, когато е бил на 2 годинки е преживял стрес. И всичките 88 години след това той е преживял като 2-годишен.  Естествено такъв дядка ще се шегува и хитрува с вас. Не е задължително да е на 90 години – човекът може да е на 50 и да е преживял стрес на 3 годинки, или на 16 години. Човекът е на реална възраст 50, но съзнанието му може да е спряло в момента, в който е преживял стрес, но не го е преработил, тоест не е могъл да излезе от този стрес и така си е и останал в този стрес. Може това да е станало, когато е бил на 1 годинка, или на 5, или на 16, или на 17, или на 20. Когато тестираме хората за това, много рядко се случва човек на 40 години да е със съзнание на 16-годишен − най-често съзнанието му е на 2 или 3-годишно дете. Човекът е на 50 години, но на 2 годинки е преживял стрес и фактически и сега той все още живее като 2-годишен. Значи умът му се е зациклил там на своите проблеми и ако му направите кинезиологичен тест, той ще бъде лъжлив. Това се лекува. Много хора не знаят, че има такива неща, но такива неща съществуват и лесно се определят с помощта на приложната кинезиология.

Затова човек непременно трябва да мине през тестиране – кой знае, може самите вие да сте се зациклили на 2 годинки, а след това се оплаквате: „Ама защо не ми вървят нещата?“ Ами как ще ви вървят – преди това трябва да премахнете тази нагласа, всичко да си дойде на мястото, да премахнете стреса, който сте преживели на 2 или 3 годинки и тогава мозъкът ви ще започне нормално да работи и да съобразява. Така няма да хулиганствате, а ще вършите неща, които ще ви носят приходи, няма да се шегувате с окръжаващите ви, когато не трябва да го правите.

Опитайте се да накарате 2-годишно дете да не се шегува, или да престане да бъде 2-годишно. Та това е невъзможно! Така е и при много възрастни хора. Защо не им върви бизнеса – ами не могат да се накарат да го вършат както трябва. Щом започнат да правят нещо, започват да се ядосват, мислите им се движат хаотично, както при децата. Те не могат да се съсредоточат на някакви жизненоважни цели.

Скандалите в семейството – тя, например, е на 5, а той – на 3 годинки. Какъв брак може да има там? Да, физически те са полово зрели, може да имат деца и голямо семейство − тези две дечица могат да имат и десет деца. И само крещят и се карат – парите не стигат, нещата им вървят зле и са си омръзнали. Защо? Защото и двамата са деца. Застинали са в развитието си. Това е сериозен проблем и той трябва да се решава. Целителят съществува именно за това – за да решава тези въпроси. Отива, тестира, определя възрастта, в която човека е застинал, определя що за стрес е било това с помощта на кинезиологията, премахва го, а след това вече човекът започва да живее по-осъзнато. Той вече по-разумно подхожда към тези жизнени въпроси, които възникват пред него. А те възникват постоянно.

Естествено, на хората им е обидно, когато на 40 години нищо не е натрупал, когато вече и здравето си е загубил, защото е водел разпътен начин на живот. Ами при него е така, защото е дете и откакто е изпитал стреса и досега така се държи. Разбира се, става му обидно, че е преживял живота си така, но по-добре късно, отколкото – никога. По-добре на 40 години да започнеш нормален начин на живот, отколкото да продължаваш като 2-годишно дете. Да разчиташ, че ще стане чудо и манна небесна ще ти падне на главата, няма смисъл – няма да стане никакво чудо, докато не премахнеш този стрес и всичко ще си продължава все така. Затова кинезиологията е много важна наука , която трябва да се практикува на най-високо ниво, за да се решават тези насъщни жизнени въпроси. На човека му е много зле, когато вътре е все още младенец, когато нищо не съобразява, когато не може да се справи със своите емоции. Порасналият човек контролира своите емоции – децата не могат да правят това. Нужни са специалисти, които да обслужват хората. Нужна е диагностика, нужни са целители.

Аз не мога да смогна – образува се такава опашка, че нямам време, но хората се нуждаят от това да им се помага, да бъдат обслужени, да им се направи диагностика, да бъдат лекувани. Получете тези знания и започнете да работите и да заработвате пари, като помагате на хората. Не си стойте в къщи. Започнете да правите нещо поне за самите себе си и за своите близки и за своя живот, защото когато помагате на другите, ще помагате и на себе си. Това е професия, която ще ви храни цял живот. Никога няма да гладувате, никога няма да имате проблеми. Естествено, трябва да получите тези знания и да работите, но тази работа сама по себе си е много интересна, занимателна и много благодарна, защото хората с благодарност се отнасят към диагностика и целителя. А и на самия човек  му е приятно да прави това, което е полезно на обществото, което е полезно на тези, които реално могат да направят нещо хубаво и на теб. Трябва да получите знания как да направите диагностика, как да помогнете поне минимално и на своите рознини и семейство, деца, защото те също се нуждаят от помощ.

Сега целителите, които реално могат да помогнат, са малцина. С претендиращи и лицемери е пълно. Затова няма да ви помогне това да си мислите: „Аз имам пари, ще си платя и ще ми помогнат“. Парите няма да ви помогнат, защото няма да има към кого да се обърнете. Вариантът е един – учи се и прави сам. Сега няма такова количество комплексни специалисти, които да могат да помогнат на всички желаещи.  Научете се и помагайте на роднините си, а като им помогнете – те ще помогнат на вас.   

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 01/01/2018 : 17:04
Обновено : 10/06/2020 : 01:38
Категория : Приложна кинезиология
Страницата е посетена 1216 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^