Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 424 всичко

 2 посетители онлайн

От тук от там - Богатството е несъвместимо с
 

Богатството е несъвместимо с разговорите за миналото, празните приказки и оплакванията на другите

 

Богатството е несъвместимо с разговорите за миналото, празните приказки и оплакванията на другите хора. Несъвместимо! Ако приказвате празки приказки, спомняте си миналото и се оплаквате на другите хора или подкрепяте оплакванията на другите хора, приказките им за миналото и празните им разговори, никога няма да бъдете богати. През цялото време ще бъдете на дъното. Оплакванията на другите хора ни убиват и ни отнемат нашите пари и нашето здраве. Какъв ти е проблема – имаш проблем със сърцето, с гръбначния стълб, похарчил си всичките си пари, не ти плащат заплатата – именно това ти правиш на кого - на майка си и сестра си – изливаш върху тях цялата тази помия. А тя казва: „Ами на кого да се оплаче, ако не на нас?“

Тук работата е в това, че ако тези хора не се оплакват, ще живеят и ще се развиват, а като не се оплакват - няма да убиват теб (а след това и себе си, понеже са убили теб).

Но ако ти харесва да си смъртник защото искаш да бъдеш „добър“, а след това да лежиш и в живота ти нищо да не ти се получава, да харчиш пари за лекарства, да умираш и да нямаш тези пари - продължавай да бъдеш „добър“, но тази твоя „доброта“ в действителност е смъртна присъда за самия теб и деградация – за тези хора.

Затова, когато започнете да подкрепяте оплакванията на другите хора, за да проявите разбиране, имайте предвид, че вампирите винаги ще ви се обиждат, ако не им позволявате да ви се оплакват. Вампирът винаги ще се обиди, защото който наистина иска да се развива, пита конкретно и вие му казвате какво трябва да направи (но никога не съветвайте и не препоръчвайте, защото когато съветвате и препоръчвате, вие поемате неговите проблеми върху себе си и ги отработвате). Можете само да изказвате своето мнение. Изказвате си мнението, а той, ако иска го следва, ако не иска – не.

Но когато някой идва явно да повампирира, вие веднага ще почувствате това. Той ви казва: „Искам да си построя дом“. Вие разбирате, че нищо не иска да строи – той просто е наминал да дръпне някаква енергия посредством празни приказки. „Какъв дом ще ме посъветваш да си построя?“ Кажете: „Знаеш ли, не знам какво ти трябва, но според мен трябва да построиш пететажен, сиво-малинов, с малки стаички. Аз за себе си това бих построил, а ти строй каквото искаш“. Разбирате ли – трябва веднага да го парирате и посредством хумор и така да го накарате да спре, защото вашите отношения в себе си са неговото отношение към вас. Защото, когато се намирате на 80% в себе си, с 10% пространство и 10% намерение и мъжете се чувстват мъже, а жените – жени, при вас не идват с празни разговори, при вас не идват с оплаквания и с разговори за миналото. Защотто вие не се вписвате в тази зона, където е ума. А когато се намирате на 100% само в ума, той създава много мисълформи, те създават и привличат хора с празни разговори , те създават дуалност, дуалността създава съмнения, а съмненията започват да отнемат вашата жизнена енергия и това става посредством тези празни разговори за миналото и оплакванията.

Затова , ако искате просто да бъдете здрав, да живеете дълго и да бъдете богат, поне запомнете: отстранете разговорите за миналото, празните разговори  и оплакванията на другите хора.

Александър Палиенко (фрагмен от семинара „ Итоги 2012г. Прогноз на 2013г.“ Санкт Петербург 23 дек 2012)

                                                                                                                                                              www.iskri.net/zefiraСъздадено: 29/12/2017 : 14:28
Обновено : 28/08/2020 : 11:16
Категория : От тук от там
Страницата е посетена 987 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^