Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 252 всичко

 6 посетители онлайн

Орис - Защо с нас могат да станат неблагоприятни събития?
 

Защо с нас могат да стават неблагоприятни събития

Орис

Вие забравяте да сравнявате къде има повече его и къде има повече знания. Излезе, че знания има повече тук. Тоест неизвестно кога вашата времева примка щеше отново да дойде до разбирането на това какво е дала Ксения (със своите негативни размишления).

Какво искам да ви кажа – че някакви събития, които сега се възприемат от вас  като негативни, всъщност се явяват признак за това, че сте попаднали в по-позитивни сценарии. И ако започнете да сравнявате и да си представите: какво би станало в тези реализации – това, това и това, а какво би станало в резултат от ето това – това, това и това, и видите къде в по-малка степен се реализира вашия егоизъм – ето ви признаците за по-качествените сценарии.

Но това в никаква степен няма отношение към Ксения и тук няма нейна заслуга. В никаква степен. Тоест ако аз не бях прегледал, за да видя защо тези сценарии не са се състояли и ако не бях стигнал, покрай това, до Ксения, до нейните негативни размишления (това е неин проблем – нека тя си остава с него, нека тя се опитва да направи него с него, защото по-нататък, ако тя не стигне до някаква по-устойчива, по-позитивна  позиция, зад огледалата могат да възникнат пожари).

Но пък за вас това беше много хубав урок. Може би вие щяхте да се движите към него много дълго, докато стигнете до разбирането на това как именно, планирайки някакви хубави (от наша позиция) сценарии и събития, получаваме не това, което искаме. И ето сега се убеждавате в това, че вие сте колективно съзнание. И това колективно съзнание е конструирано от индивидуалните светове на всеки от вас. И чийто индивидуален свят и чиито убеждения (и силата на някакъв стремеж към нещо) са по-мощни, по-силни, то именно този индивидуален свят  в по-голяма степен ще влияе на общото състояние на колективното съзнание, на общия префокусировъчен процес.

Доколкото аз фактически не участвам в тези процеси, за мен това дали ще се качим там, дали ще останем тук, дали ще стане това, или онова, за мен не играе никаква роля. Аз изобщо не се замислям над това. Аз работя – това е моята мисия. Аз се опитвам да ви дам знания. А вие работите тук – фактически колективното съзнание на духовния ни център Айфаар зависи от вашата устременост – от устремеността на всеки от вас.

Сега разбирате, че ако устремеността на някого от вас, който иска да достигне ето такава степен на проявление (да речем – позитивност на Айфаар), отстъпва на нечии по-малко качествени представи, то той няма да достигне своите цели, няма да реализира своята мечта. Няма да я реализира само затова, защото го е домързяло да вложи в своята мечта, в своята жизнена динамика, по-висок потенциал. Не само по-високочестотен, но и по-мощен потенциал. Защото му се е досвидяло да помисли за това, да празмишлява за това, да си представя това. И поради това се е оказал при разбитото корито, а не там, където би могъл да бъде – там, където неговите конфигурации са проявили повече старание, повече ентусиазъм, по-голяма убедителност и са повели след себе си и останалите. Ето в какво е вашата слабост – в това, че вие още не сте наясно с това ииссидиологическо знание.

А този негативизъм на Ксения аз бих нарекъл „синдромът Ксения“. Именно той ви помогна фактически да разберете, че един единствен човек, със своето нежелание да се осъществи желанието на мнозината останали, фактически е анихилиирал възможните префокусировки на групата в сценариите, където това е можело да се случи. Ето ви урок за в бъдеще. Именно затова тези сценарии са по-качествени. Ако го нямаше нейното нежелание и бяхте отишли там, вие изобщо нямаше да разберете това. Вие все още щяхте да бъдете в своята времева примка там и това щеше да продължи чак до момента, в който излезе 16 том на Ииссиидиологията, където аз вече подробно разказвам за всичко това. И чак тогава щяхте да си кажете: „А-а, ето защо тогава на нас не ни се получи това“.

Така че аз приветствам не Ксения, а вашите избори, вашето разбиране на това, че за да постигнете нещо в този живот, трябва максимално да вложите себе си в него.

Вижте – вие присъствате, вас ви има във все по-качествени Айфаари. Има ви и вас, присъстващи и в още по-качествена динамика на Айфаарите. Но при все това аз през цялото време ви водя към все по-качествени светове. Вие самите ставате все по-качествени. Какво ми струва това - само аз си знам. Но не става дума за това. Говорим за това, че аз влагам в това цялата своя жизнена енергия. Независимо от всичко. Независимо от цялата ваша ненавист към мен. Независимо то цялата ваша злоба към мен. Независимо от цялото ваше недоверие към мен.

Мен всъщност изобщо не ме интересува как вие се отнасяте към мен. Но на мен не ми е все едно постигането на моите цели. И това се явява преобладаващо по отношение на всички ваши останали негативни моменти. И представяте ли си, че колкото по-малко негативни моменти има във вас по отношение към мен и към моето дело, към моите задачи, толкова по-бързо ще се осъществяват вашите префокусировки, защото именно те се явяват пръти в моите колела, в колелата на моите фокуси.

Колкото по-бързо осъзнаете това, толкова по-бързо ще започнете да разбирате, че с всеки свой негативизъм, недоверие и прочие вие пъхате по два, по три пръта в движението на Айфаарите като цяло в по-качествени континууми.    

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 23/12/2017 : 13:57
Обновено : 10/06/2020 : 01:37
Категория : Орис
Страницата е посетена 929 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^