Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 251 всичко

 8 посетители онлайн

Орис - За енергийното вампириране
 

За енергийното вампириране

Орис

− Как да разберем дали вампирираме другите или не, ако сами не можем да го осъзнаем?

Ако не можеш да го осъзнаеш какво да ти кажа? Названието „вампириране“ е условно. Може да теглиш енергия на високо ниво, може и на ниско.

Например всички вие сега вампирирате мен в зависимост от това доколко във всеки от вас е развита високочестотната активност на мозъка. Вие не усещате това. На вас това никак не ви се отразява. Между много хора се извършва не обмен на енергии – тоест аз от вас нищо не вземам, а всеки от вас (няма значение дали ме гледате или не, дали само слушате , участва в процеса на беседата, в процеса на общуването. И така поглъщате част от информацията, която давам аз – именно това е вампириране.

Тоест всичко е построено на вампирирането – едни вампирират едно, други – друго и т.н. Приближавате се до човек и питате: „Как да стигна до библиотеката?“ – това е вампириране, защото вие очаквате информация. Получавате информация – вампирирате (а той си е тръгнал пак така и от вас не е получил нищо). Затова не е нужно да се страхувате от това дали вампирирате или не.

Има и други начини за вампириране – трансфер – някаква чужда същност седи във вас (както във филмите показват). Има такива моменти в космическия живот, когато се заселват определени форми на самосъзнание и използват биологията на нашето тяло за собствена енергетика. Както например семето използва земята, торта, но сега не става дума за такива неща.

Затова старайте се да давате повече добри енергии и да не вземате лоши енергии, защото когато човек започва да ви гледа агресивно, когато разговаря с вас, ако слезете до неговото ниво (до ниво на страх и неприемане), вие ще започнете автоматически да попивате тези енергии (тоест да разкривате за неговите каузални канали своите каузални канали, които резонират на това ниво). И този, който използва това за някакви агресивни, деструктивни реализации, си казва: „О, още един канал се отвори!“

Защото те не са привързани генетически един към друг. Този, който се намира някъде на милиони парсека от нас, не е свързан с нас генетически. Просто има единна система, христалните и луталните тела на която са най-простите, най-повърхностните решетки (резонационни схеми, посредством които автоматически става връзка на едни същности с други същности). И тук няма разлика каква схема на синтез изпълняваш ти, защото резонансът върви не вътре в чистите качества (напр. синьото – със синьо, червеното – с червено и др.), а иначе (в червеното има свой диапазон, който резонира със синия цвят, синият цвят има резопазон, който резонира с жълтия цвят), тоест помежду си всички качества са свързани резонационно (на принципа на резонанса). На този принцип са построени и каузалните канали в нашата ниша. Тоест ние сме разтворени за използване от всички прото-Форми, които съществуват. Посредством нас могат да манипулират котки, кучета, нашите любимци. Струва ни се, че животното просто тича насам натам, а то всъщност манипулира стопанина си − вампирира от него чрез неговото отношение, чрез неговите чувства. Получава се така, че всъщност именно стопанинът е любимеца.

христални – високоастрални

лутални  - нискокачествени, най-прости, елементарни

(Паралелната адаптация към специфичните условия на низшите Реалности на Земята се осъществява с многобройни форми: физически, астрални, христални, лутални и ментални.Нашето Самосъзнание има лутално и христално нива).

резопазон – пограничен „резонационен“ диапазон

прото-форма – всяка реализационна форма на Душата-Аспект.

www.iskri.net/zefira

Създадено: 22/12/2017 : 00:01
Обновено : 15/03/2019 : 00:49
Категория : Орис
Страницата е посетена 890 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^