Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 963 всичко

 6 посетители онлайн

Орис - За материализацията на желанията. Къде грешим?
 

 

За материализацията на желанията. Къде грешим?

Орис

Нашите висококачествени идеи се състоят от гама-кванти – всичко се материализира за сметка на други фотони – по-нискокачествени. Цялата тази материализация върви на нивото на именно тези фотони. А ние си мислим, че нашите висококачествени идеи ще се материализират веднага. И чакаме кога ще се материализират. Но те се материализират в нашия свят на съвсем други нива. Трябва да разбирате това. Тоест, трябва да изведете гама-квантите до такова ниво на честота, но на честота присъща на дадената реалност, за да започнат те да се въплъщават в съответстващото качество. Ето в какво е грешката на нашите очаквания. Просто световете са различни. Световете, на които вие мислите, на които е създадена и се реализира Ииссиидиологията и тези светове, в които ние съществуваме, които представляват основата, те са създадени от различни фотони.

В основата на строежа на всяко тяло, на всяко вещество, стои отначало динамиката на фотона. Развитият човек мисли на три нива – на високо-квантово, ниско-квантово и средно-квантово. Такъв е и съставът на реалността. Работата е в това, че високо-квантовата (гама-квантовата) реалност тук все още не е проявена. Тя е проявена само в нашите мисли, в нашите мечти, в някакви наши идеи.

И понякога аз виждам разочарование в хората: „Защо аз си мисля ето така, толкова съм добра (или добър), а и досега пребивавам в тези светове?“ Това е така, защото света трябва да бъде преструктуриран по-правилно. Тоест с това, че създаваме гама-кванти, ние създаваме предпоставки за  съществуването на наша димидиомиттенсна (биоплазмена, по-качествена) форма – а мисъл чиста, качествена, креативна на нивото на перманентните атоми и фотони – ето какво е много важно.

− Значи трябва да действаме.

Правилно мислиш. Ако превеждаме мечтите в реалността, ако  се опитваме поне някак да ги вложим в реалността, именно това е превода на мислите от гама-нивата в тези нива, от които се състои дадената реалност. Макар че понякога даже и това е твърде много за дадения свят. Защото самата материализация, самата форма на материята, тя е по-груба. Тоест фразулентните фотони тук са много малко.

− А ако ти е хрумнал, ако те е осенил, някакъв проект и полагаш усилия, какво излиза – че ако продължиш да го правиш, значи в края на краищата ще се получи?

Да. Само ако се опиташ да направиш това. И от това как ще направиш това, на какво качествено ниво, това ще играе главна роля за твоята префокусировка в тези светове, където не гама-квантовите нива ще играят съществена роля, а където по-ниските нива на реалността ще се повишат до по-високо ниво.

Наистина, аз понякога наблюдавам някои от вас – депресия има поради това неразбиране. Питате се: „Защо аз досега съм в тази реалност, защо досега не съм някъде там, където витая в облаците?“ −  Да витаеш в облаците е едно, а да присъставш в тази реалност е съвсем друго. Това са различни химически състави на веществата.

Какво ни отхвърля назад? Това, когато сте добри, добри, добри, а след това внезапно рязко се спуснете на някакво по-малко позитивно състояние, или направо на негативно състояние − тогава това дотолкова силно изменя префокусировката и има такава инерция (особено ако вие вътрешно продължавате да се обиждате, макар и лекичко), че след това се налага да положите огромни усилия, за да се върнете в изходната точка, от която ви е изхвърлила времевата примка.  След това е нужно да приложите значително повече енергия, отколкото сте прилагали до идването си в тази точка. Тоест ето тези усилия (разликата просто е в експоненциален порядък) – става  при смяна от привидно по-стабилно , високочестотно ниво на префокусировките и резкият  срив просто веднага отвежда в съвсем други реалности. А тези реалности се наслагват една на друга – за вас това е незабележимо, но всичко започва да се променя – всичко е по-лошо, всичко е не както трябва и инерцията затяга фокусната динамика на вашето мислене там, където не сте възнамерявали да попадате.

За префокусировките също голяма роля играе запазването във всяка ситуация на чувство на уравновесеност и външна и вътрешна – това е най-главното (тя да е и вътрешна). Външно можете да се показвате, да си давате вид какъвто щете, но ако е само външно,  това няма да изиграе никаква роля за намаляването на вашето падение (т.е. на вашето префокусиране в светове с по-нискочестотни сценарии Б.пр.).

Но аз наблюдавам – мнозина се държат, държат, а след това – както си седят в стаята, са си помислили за някаква гадост, осъдили са някого – и край! Аурата става друга и аз наблюдавам кога аурата ще се върне в състоянието, в което е била преди този момент (при доброто настроение на човека). Чак след един час аурата се възвръща лека полека – тоест един миг е бил достатъчен, за да падне, а след това лети, лети, лети на чувството на обида, на чувството на неразбирането защо става така? [тоест обижда се, но не разбира, че именно той самият се е префокусирал в сценарий, където това, което го е обидило, го е имало. И вместо да осъзнае това и запазвайки спокойствие да се префокусира в по-качествен сценарий, където проблемът се решава по предпочитан от него начин, той продължава да мисли за случилото се и да се обижда, което пък го държи фокусиран в набора с по-нискокачествени сценарии Б.пр.].  И всичко се дължи само на това, че вие не възприемате света като даденост, като факт и се опитвате да измените този миг чрез своето по-агресивно отношение към него. И край − губите победата над тъмните сили. J

www.iskri.net/zefira
Създадено: 04/12/2017 : 12:40
Обновено : 28/04/2020 : 22:37
Категория : Орис
Страницата е посетена 965 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^