Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 546 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - За нашите дубли. За подземните бази на други цивилизации

За нашите дубли в световете на биоплазмените форми. За подземните бази

на други цивилизации

Орис

30 октомври, 2017

− Ти писа, че си се срещал с други твои личностни интерпретации, когато си медитирал на някакви планети и на димидиомиттенсните (биоплазмените, по-висококачествени) цивилизации. А може ли да се допусне, че всеки има такива свои дубли, имащи едно и също име.

Да. Има цял куп такива.

− Сред тези, които (извънземните) са вземали, или сред онези, които също живеят там?

Не, просто, да речем, аз съм получил името Орис. Мултиплексната конвекситация е разхвърляла тази личност, която е получила името Орис, на множество мултиполяризации. И съдбата на всеки от тези Орисовци се е стекла различно. Някой е постъпил в завод, друг – друго, но той си е оставил за себе си името Орис и в една, или в друга, степен е започнал да се развива духовно. И на него това име му е било скъпо. И в различните сценарии, в различно време, в различни години, в различни столетия, на този Орис му се е появила възможност, да речем, да премине в димидиомиттенсна (по-висококачествена) форма.

И всеки от тези Орисовци попада именно в тази резонационна  зона на димидиомиттенсните светове, която в най-голяма степен съответства на неговите интереси. Но поради това, че способностите на димидиомиттенсната форма значително превишават нашите, то всички тези взаимовръзки стават очевидни. Разбирате ли? Тоест Орисовците, живеещи в различните сценарии, се възприемат като Орисовци, като част от самия себе си. Тоест възприемат, че тази част се интересува от това, тази – от това, а тази – от това и т.н., и винаги имат възможност за телепатичен контакт независимо от това, че са различни цивилизации, по-точно – в различни сценарии за развитие, но и цивилизациите също са различни. В основното. В по-голяма степен, в по-малка степен, в различни колективни съзнания на димидиомиттенсната форма, с различни нива на развитие, но при все това всичко това се възприема точно така, както,  да речем, лесно с мен контактуват димидиомиттенсните форми знаейки, че има обратна връзка, тоест – името. По принцип, всяко ротационно квантово изместване  не дава възможност  да се прихлупят  личностните интерпретации имащи едно и също име. Името тук не е показател. Тук показателят е конфигурацията – индивидуалната Конфигурация (ННААССММ) на личността. Тоест индивидуалната конфигурация (ННААССММ) на предидущата (до преди изместването) личност ще бъде една, а в следващия миг (на нивото на атомарните, молекулярните творци, геномите), ще се осъществят определено количество изменения, които няма да позволят на тези личности с еднакво име да се прихлупят (препокрият). А там вече роля играят и епигенетическите фактори, и различни други ендогенни и екзогенни фактори.

− Значи излиза, че те могат да се намират и в различни цивилизации и в различни звездни системи.

Не само могат, а и наистина се намират. И също точно такава купчина Сергеевци Цвельови − точно така – и купчина от тези, които или са плюли на това име, или които след това са се отказали от него, или още нещо, но имат своя съдба.

− Имаш предвид Сергеевци Цвельови като димидиомиттенсни интерпретации, или..

Да, като димидиомиттесни интерпретации. Имам предвид де факто отнасящи се към Сергей Цвельов. Всъщност там те могат да има различни имена, но де факто това са мои личностни интерпретации, които нямат името Орис. Не искам да се задълбочавам, за да не ви обърквам, защото има още купчина други мои личностни интерпретации (и на всеки от нас), които имат други имена, друг пол, разбирате ли? Има и такива, които са се родили в различни страни. По-добре да не мислите за това.

− Ставаше дума във връзка с това, че под планините има плеядианска база. В нея също ли има димидиомиттенсни цивилизации?

И димидиомиттенсни,  и по-развити от нашата, но намиращи се на границите на тази в други плътности (тоест по-високо от нашата плътност).

Да речем, нашата плътност е 3,25, например, а при тях плътността е 3,55, 3,50. Тоест това изместване с 0,25 измерност дава огромно количество варианти – посреднически, промеждутъчни, погранични светове между тях и нас. Тоест в своята реалност – там, където на повърхността се е запазило платото, Кримската провинция, те имат тази своя обсерватория, която се намира под земята, но за която ние не знаем. И те – не че не знаят, навярно знаят (макар че на тях това не им е нужно), че в другите измерности на това място изобщо няма такава лаборатория.

Тоест всичко зависи от това – от гледната точка, на която аз настройвам своя фокус. Да речем, настроил съм го на определена честота – в тази честота се е появила тази база, продължавам да се измествам по-нататък – там пък нищо такова няма. Тоест, база има в определен диапазон на проявление на честотите. В друг диапазон, обаче, на никого не му е хрумнало да строи там база. А може и да я има – но да е на друго място.

---------- -----

ННААССММ «индивидуална Конфигурация» такъв тясно качествен вълново-лъчев диапазон Енерго-Плазма, в който активно е стабилизиран «Фокуса на Съсредоточено Внимание» на всяка Форма на Колективен Космически Разум, в частност, Стерео-Тип на ЛЛУУ-ВВУ-Форма.

ЛЛУУ-ВВУ-Форма — междупространствена реализационна Форма на Колективния Разум на човечеството, представляваща цялата динамика на низшите Нива на Творческа Активност на Колективното Съзнание на «Душата-Аспект».

www.iskri.net/zefira
Създадено: 26/11/2017 : 11:48
Обновено : 09/06/2019 : 19:37
Категория : Орис
Страницата е посетена 871 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^