Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 971 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Как да се подготвим за инверсионно-лъчевите префокусировки?
 

Как да се подготвим за инверсионно-лъчевите префокусировки?

Орис

2 август, 2017

− Относно инверсионно-лъчевите префокусировки  (Преображението) – как би посъветвал да се подготвят  за тях тези, които се намират не в нашия духовен център „Айфаар“, а другаде?

Не е важно къде се намираш. Не е важно. Важно е какво е било твоето състояние, в което те е заварила тази инверсионно-лъчева префокусировка. Тоест има определени критерии, определени параметри на високочестотното състояние на фокусната динамика, които позволяват да се ревитализираш (да се осъзнаеш след „смъртта“ си тук) или в димидиомиттенсна (биоплазмена, по-високо качествена) форма, или в промеждутъчни варианти (между димидиомиттенсна и микстумна – има такива цивилизации), а след това, постепенно амплиатизирайки  фокусната динамика (намалявайки негативизма, негодуванието, неразбирането) след (поредната) ревитализация, се префокусираш по-нататък – (вече) в димидиомиттенсна форма.

Самите димидиомиттенсни светове и сценарии са много обширни по своята качественост. Тоест твоето състояние, този баласт (основата, на която се изгражда твоята фокусна динамика), именно нейните параметри и нейната стабилна честота ще играят най-определящата роля в това в какви от световете ти ще започнеш да осъзнаваш себе си веднага след преминаването през този процес

Работата е там, че това е свързано с ревитализация, при която ние се разпръсваме на безкрайно количество и множество варианти, всеки от които резонационно се прихваща (влиза) в тази структура, където той вече съществува в дадения момент с изключение само на това, че инверсионно-лъчевата префокусировка (по-точно излъчване) позволява да се анихилиира това, което в дадена група континууми е невъзможно да се анихилиира. Защото тези условия (за префокусиране) са разчетени на ревитализация на Унгите (чакрамните личности от 1-ва чакра – нискочестотни: гняв, злоба) и на Свооните (чакрамните личности от 2ра чакра - сексуалните), тъй като  унгите и свооните се явяват главните механизми за реализация от нас на емоции, чувства. Именно те обезпечават нашето движение, механика, моторика, нашите страсти. Тоест - в дадените континууми именно те ни позволяват да натрупаме този опит, който не сме в състояние да натрупаме в по-качествените континууми. Затова във всяка от групите континууми съществуват ето такива випускни изпити и параметри, които те определят. Тоест определя се съотношението между твоята егоистичност и алтруистичност, между твоето невежество и твоята интелектуалност. Интелектуалност в какво направление? Интелектуалността може да бъде всезнание, всеинформираност, или да отразява в по-голяма степен други качества. А тук е важно именно това съчетание на качества, което е свойствено за лууввумическия тип бирвуляртност (тоест съчетанието на високочувствен интелект с интелектуална чувственост, с алтруизъм). И в зависимост от това кое в дадения момент е повече (алтруизма или егоизма),  именно това ще получиш.

− Значи единственият начин за подготовка е да си заработиш повече от всичко това, което е..

Да – единственият начин е да натрупаш повече от това, което е човешко.      

− Кажете, а кога започва активната фаза на инверсионно-лъчевите префокусировки? От есента или не?

Нашето съзнание ежесекундно се «разклонява» на няколко хиляди варианта на избори (реални, където живеем, а не съществуваме виртуално); в цялата многовариантност на събитията не всички ние (не всички наши личностни интерпретации) преминават през даденото събитие. Затова безпредметно е да говорим за някаква фаза, в това число активна. Винаги съществуват множество варианти, където човечеството «прелита» покрай даденото събитие не само през тази година, но също и през 2029, 2041 и изобщо в която и да било година, столетие, хилядолетие и т.н. Важно е във всеки свой осъзнат миг да помните, че със своите избори (мисли и постъпки) ние или приближаваме възможността за нашето “участие“ в дадено събитие, или го отдалечаваме за неопределено време.

ЛЛУУ-ВВУ-Форма — междупространствена реализационна Форма на Колективния Разум на човечеството, представляваща цялата динамика на низшите Нива на Творческа Активност на Колективното Съзнание на «Душата-Аспект».

www.iskri.net/zefira

Създадено: 25/11/2017 : 11:49
Обновено : 20/03/2019 : 21:51
Категория : Орис
Страницата е посетена 959 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^