Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 701 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Биоплазмените форми. Как се преодолява пространство-времето?
 

За проявяването на биоплазмените форми в нашия свят. Как се преодолява пространство-времето?

Орис

12 ноември, 2017

Ти ни беше казвал, че по време на медитация в някои сценарии имаш възможност да се проявиш, а в някои сценарии не можеш, колкото и да искаш. Интересно е в димидиомиттесните (биоплазмените, по-висококачествените) форми също ли има някакви ограничения на възможността да се проявиш някъде, или всичко е достъпно?

Не. Те имат биоплазмена форма. Това са съвсем друг тип честоти и ако имаш предвид това дали могат да се проявяват в нашия свят, то те няма как да се проявят. Те могат само на нивото на мислите да се проявяват – само на нивото на атомарното колективно съзнание.

А когато долитат техни кораби, това не са ли техни проявления като биоплазмени форми?

Не, това не са биоплазмени форми.

А когато корабите вземат хора, когато се извършва таиррлидация (фотонно преформатиране), това не са ли биоплазмени форми?

Не. Самите те са си биоплазмени, но когато се проявяват тук, не са − в смисъл, че в такъв случай те преминават през етап на материализация. Ние не бихме ги виждали, ако те по особен начин не се материализираха. Своя фотонен корпус  те (по някакъв начин – аз не зная точно как), материализират в нашия тип вибрации.

А когато ние се окажем там, те си стават самите себе си и вероятно (аз така си мисля), ако погледнем в илюминатора, няма да видим Земята. Но вероятно е друга причината за това, че през тези три минути няма никакво движение, нищо няма – а вече сме там. Тоест ние сме минали директно и не трябва никъде да пътуваме.

(Пояснение: ако на лист хартия се нанесат две точки, за да се стигне от едната до другата, трябва да се измине някакво разстояние по правата, която може да бъде прекарана между тях. Тук, обаче, става дума за друг метод – да огънем листа така, че двете точки да се съединят (препокрият) – така вместо да пътуваме по изкривената му част, почти моментално се оказваме в другата точка.)

А за другите форми на самосъзнание, например за тези димидиомиттесни форми съществуват ли някакви ограничения с оглед възможностите за проявление?

Има, разбира се, има по-развити, има и по-малко развити цивилизации, това важи и за формите им. Има биоплазмени, има и все още плазмено-биологически, които в по-голяма степен вече нямат биологическа съставляваща, но все още са способни да се проявяват – да се материализират по такъв начин. Тоест, по принцип биологическата съставляваща в тях им дава възможност да се проявяват в светове с по-голяма плътност. Фактически, обаче, тези светове се намират тук – на нашата точка, на нашето място.

Тоест духовен център „Айфаар“ ние строим и там, и тук – всичко е еднакво, но доколкото разликата в честотата на нашите мисли, на нашите желания, на нашите представи е огромна, то ние не можем да чувстваме това – тоест измерността дотолкова разделя и отличава нашите светове, че ни се струва, че всичко е някъде там, че трябва да летим дотам,  до някаква звезда, до Плеядите, или до някъде другаде. В действителност това не става. Пространство-времето се преодолява по друг начин. Даже тези звездолети, които аз съм посещавал, те също използват особени начини за преодоляване на пространството. Те не се движат линейно, а настройват звездолета на определена вибрация и се проявяват в този свят, който им е нужен. Той казваше: „Ние нашата Вселена  (наистина аз не знам какво имаше предвид той под „вселена“)  преодоляваме за осем ваши минути“.

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 24/11/2017 : 22:36
Обновено : 15/03/2019 : 00:55
Категория : Орис
Страницата е посетена 916 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^