Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 423 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - За слънчевите изригвания и бъдещето на човечеството
 

За слънчевите изригвания и бъдещето на човечеството

Орис

     (11 септември, 2017)

Сега има много мощни слънчеви изригвания – те влияят на нашия кармичен канал и на нас достатъчно силно дори сега, а учените прогнозират, че те многократно ще се повишат по интензивност.

– Да, това е така. Но във всеки континуум има определен праг на интензивност – определен праг, свързан със защитата на магнитното поле (тоест – предел за неговата здравина, за организацията на неговата структура). Затова изригванията стават в съответствие с това и не стават там, където не е нужно, за да не разрушат магнитното поле. Пълно разрушаване няма да стане, защото системата все едно ще се възстанови поради това, че там океани ще се изпарят, влажността ще се повиши. По определен начин това ще повлияе на магнитното поле и неговото състояние, а постепенното повишаване на активността може да доведе до тези сценарии, за които съм ви казвал, че в тях човешкият род постепенно преминава към по-качествена конфигурация и постепенно степента на агресивност в мислите за война, или за агресия, или за убийства, или за още някакви деструктивни неща, се снижава. Това дава свобода за развитието на по-високочестотни нива на нашето самосъзнание, но там също има свои проблеми настъпват. На първо място – разслояването на населението на чувствено начало и на ментално начало – на рационално, на практическо приложение, на материалност такава, но материалност не агресивно-негативна, а материалност техническа. Тоест усъвършенстване, генетика, достижения. Но всички процеси, които стават край нас на Земята, всичко това е контролирано. Всичко това не става просто така и попадайки в сценариите, където интензивността постепенно се повишава, може да се очаква или инверсионно-лъчева префокусировка, или постепенно повишаване.

Там, където това го няма (там, където интензивността на слънчевите изригвания е слаба) – там се разиграват други сценарии, в частност – с агресивен характер: задълбочава се ситуацията с ядреното оръжие, задълбочават се ситуациите с атомните електростанции.

 Значи, така наречените инверсионно-лъчеви префокусировки се извършват и като евакуация, и като слънчеви изригвания, или като някакви катаклизми и т.н. , в резултат от които ние постепенно повишаваме качествеността..

Да, много. Има изключително много различни варианти. Аз описах само тези, които сега, в дадения момент, са най-реални: това са таиррлидацията (фотонното преформатиране) и инверсионно-лъчевите префокусировки. Това е онова, което масово се извършва по сценариите. А ние се движим на границата на това.

Значи за нас е най-голяма вероятността за именно тези сценарии – или таиррлидация, или инверсионно-лъчеви префокусировки.

Да. Тоест обикновено инверсионно-лъчевата префокусировка започва именно с такива враждебни действия, но в много сценарии не достига до инверсионно-лъчеви префокусировки. Тоест там те са се повишили  5 хиляди пъти са превишили този радиационен фон, и това действа. Там има още и други сценарии – сценарии, в които тези изхвърляния на слънчева плазма провокират в хората, обслужващи ядрените бомби и всичко друго подобно – пусковите установки, атомните електростанции изблици на агресия. Електрическите полета усилват и се извършва затваряне на контура на трансформатора и всичко това води до катастрофи, съпроводени с повишаване на радиоактивността и някои от хората умират от облъчването, а част от хората остава. Умират основно тези, които съществуват на нискочестотно ниво.

Тоест радиацията, това е ниво на висока честота, енергия и тази конфигурация, които ние създаваме сами, тя има в нас високочестотна и нискочестотна част. Нискочестотната част може да бъде поразена, тоест ние можем да заболеем от лъчева болест и прочие, но впоследствие да се оправим, тоест организмът намира резерви, ако е достатъчно високо нивото на самосъзнание – тогава всички тези рани от лъчевата болест се заглаждат и хората стават по-добри. В достатъчно голяма степен се изменя и организма.

Въпросът е такъв. Честно казано аз знам, че много от нас – и от тук присъстващите и от неприсъстващите тук, в определена степен възприемат всичко това като някаква приказка.

Като приказка ли?

Да.

О, за Бога! Не настоявам на това те да се отнасят сериозно, но аз трябва да изпълня тази задача. Ако ме попиташ дали лъжа или не, ще ти кажа, че не лъжа. Казвам истината. Но трябва да разберете тези хора, които не вярват в това. Трябва да разберете, че те не вярват по определена причина – поради представите, които са се формирали в тях, поради страха от смъртта, поради страха пред неизвестното, поради страха от болката – те си мислят, че това е болезнено. Защото не разбират, че още преди вълната да стигне до повърхността на Земята, човекът вече изгубва съзнание. Тоест ще има такъв излив на напрежение на сърдечно-съдовата система, че асмараа просто се отключва и когато вълната вече стигне до тук, остават само труповете. При това дълго преди това – още преди да е започнал този протонен дъжд (тоест все още магнитосферата е цялостна, дупката не се е образувала),  вече повечето хора са повалени. Просто се е отключило съзнанието им – вървели са си и изведнъж пум, брик – и край. Брик – и го няма, а се осъзнава по време на сън, или като  просто замислил се някъде вече в димидиомиттенсна (биоплазмена)  форма, или се разхожда, или прави нещо, но осъзнавам се не аз – част от мен – по-добрата част, по-висшата част от мен.

Но проблемът (след такива инверсионно-лъчеви префокусировки, след които остава само високочестотната част) е в това, че в мнозина именно тази оставаща високочестотна част е твърде малко – твърде малко. И може да въвлече – тоест този висок интерес, който може да се сравнява макар и с низшите димидиомиттенсни (биоплазмени) форми, неговите осцилации не достигат, за да се съвмести с тези форми. Но − по закона за резонационния принцип, сливане все едно се извършва, но се извършва някъде в далечното минало, където вие също сте някакви, където на такова ниво на преживяване чувствате  себе си. Тоест върви съвместяване по фрагментите на тази конфигурация  и ако този обем наработени високочестотни СФУУРММ-Форми не достига за внедряване в димидиомиттенсна форма, тогава се  извършва сливане с интерпретациите, намиращи се в други времеви отрязъци, тоест – не в по-високи цивилизации, а там, където − в тези случаи на вашето проявление в историческата ваша памет, или изобщо в друг ротационен цикъл, който е в по-голяма степен идентичен на този ваш остатък. Затова, именно поради тази причина поначало аз започнах да проучвам тази тема. Защото недостатъчното ниво и интензивност на високочестотните осцилации (тоест на фокусната динамика), на качествено високо ниво може да изиграе лоша шега.

 Какво би ни посъветвал сега във връзка с тези сценарии, ако искаме точно да попаднем в някой от тях?

Ами да си зададете за себе си нещо определено – например „аз искам да премина през таиррлидация, чрез тази реализация да премина в по-качествен свят“. Тоест, ако това започне, ти трябва да изместиш своята фокусна динамика там, където това съществува, където има възможност да се реализираш. Второ, така ти ще заложиш СФУУРММ-Форми с тясноспецифичен характер, които  са необходими за левитационните и евакуационните лъчи, защото, ако в теб има страх, там ще бъде закодирана информация  противоречаща на програмата на левитационния или евакуационния лъчи - така лъчът ще се плъзне, но няма да те вземе даже ако спиш (т.е. даже ако не излъчваш този страх в момента).

Какво представлява евакуационния лъч? Това е лъч, който те преформатира на място, ако ти спиш. В спящо състояние теб са те преформатирали и информацията е отишла в компютър в този звездолет и там са те събрали по фотони.

А левитационния лъч – той просто те повдига физически в това устройство, което осъществява таиррлидацията и което след това отново формира фотонния скелет.

Ти казваш, че се опитваш да даваш конкретна информация, за да можеш да размърдаш съзнанието на хората, а нима е възможно за такъв кратък период човек  да заработи тази високочестотна част, която му е необходима, да се активизира. Тоест това да се направи до такава степен, че …

Защо казваш „за кратък период“?

Ами условно казано, това може да е половин година, година, или може би три?

А може би повече?

Какво имаш предвид?

Може да са и десет години.

Тоест важно е просто да активизираш в себе си нещо, което ..

Важно е префокусировката да е целеустремена – да знаеш къде искаш да отидеш. А за целта трябва да разбираш, че ако не работиш над себе си (а най-добрата работа над себе си е по-задълбочено разбиране на ииссиидиологията), то ти можеш да попаднеш където и да било – на сляпо да преминаваш по живота и по световете.

Ти каза, че ако в тази информационна взаимовръзка не достига обем от различни осцилации и вибрации за изместване в димидиомиттенсните форми, може да попаднем в тези сценарии – що за сценарии са това?

Ами да речем ти живееш в древния Рим, но си добър човек. И тази част – твоята доброта (твоята днешна степен на доброта, отношението ти към хората) – ето тази част не е достатъчна, за да преминеш в димидиомиттенсна форма (не е достатъчна за да преминеш дори в низшите нива на димидиомиттенсните цивилизации), но е нормална, за да се смести, внедри в някакъв мъж или жена, който/която се явява твоята интерпретация в древния Рим. А ти там си войн, сеяч, орач, или роб. А може и в бъдещето, но в това бъдеще, което не е привързано към димидиомиттенсна форма, а е привързана към най-доброто (в сравнение с това, което Е).  Може и към по-лошо, но обикновено този резонационен праг сработва на висока честота. Тоест егллеролифтивният (организационно-направляващият) импулс задава доминанта именно затова – за да може по-високата честота да погълне по-ниската честота, да погълне по-ниската тенденция. И когато става такова нещо, това вливане, човекът (в който е станало това вливане) се променя. Тоест човекът, да речем, е бил в състояние на кома, или е загубил съзнание,след това е станало вливането, осъзнал се е (или е излязъл от комата), и е започнал да се държи по-добре, отколкото преди това – спрял е да пие, да бие жена си, спрял е да хойка, да изневерява. И е станало така само заради това, защото в този момент тази част от теб – по-амплиативната (високочестотната, виждащата, разбиращата), е била прихлупена от неговото самосъзнание, а именно това не е достигало – тоест това е била капката, която е била необходима, за да се преобърне неговото съзнание. Но при все това ти пак можеш да бъдеш роб, макар и не в римската империя, но в тези сценарии, където хората са преживели някакви катаклизми, вулкани, наводнения.

 

                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefiraСъздадено: 20/11/2017 : 21:43
Обновено : 28/04/2020 : 22:35
Категория : Орис
Страницата е посетена 942 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^