Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 261 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Всеки може да се префокусира в „сценариите“, в които дадено трагично събитие не се е случило

 

Всеки може да се префокусира в „сценариите“ на вашето «въплъщение», в които дадено трагично събитие не се е случило

Орис

(Ииссиидиология, том 11)

11.11948. Универсалната електромагнитна съставляваща (ОДС) на Световете и Континуумите, проявени в диапазона до ±4-то измерение, е главната енергоинформационна база (тя е базата данни, която субективно интерпретираме като „дългосрочна памет“). Всеки мощен стрес е вариант за ускорена префокусировка в някое друго от нашите копия [„личности“ или НУУ-ВВУ-Конфигурации], доколкото той се съпровожда със стремителни инерционни процеси на междукачествен Синтез. Именно тези инерционни процеси са главните механизми за реализацията на „съдържащите смърт сценарии“. (Може би именно тук са истинските причини за всевъзможните случаи на пълна или частична „загуба на паметта“).

11.11949. Всеки от вас, обаче, притежава напълно реалната възможност да се префокусира в онези от „сценариите“ на вашето «въплъщение», в които дадено трагично събитие не се е случило и в които онези,  които за вас „сега“ са така скъпи (членове на семейството, приятели, любими или духовни наставници), са (както и преди) живи, невредими и редом с вас. Същото важи и за вас самите, ако в резултат от някакви обстоятелства сте станали инвалид и искате да се префокусирате в тези „сценарии“, където драматичното за вас събитие е завършило благополучно или където изобщо не се е случило. Какво трябва да направите? Трябва да положите всички свои духовни усилия и физически старания вашите последващи ежемигновени „ротационни“ префокусировки да стават в най-качествените НУУ-ВВУ-Конфигурации [«личности»] възможни за всяка от преживяваните от вас жизнени ситуации.

11.11950. Ежесекундно ще трябва да жертвате цялото свое налично честолюбие, високомерие, нетърпеливост, лъжливост, алчност и всичко онова, което (дори в незначителна степен) не се съгласува с вашите най-висши Представи за Себе си. Ако го направите успешно, в момента на поредната ваша „Смърт“, вие (съвсем естествено), ще станете (ще се осъзнаете) като точно тази „личност“, която - както и преди, пребивава в обществото на онези, които днес вече не са редом с вас, или където самият вие, вместо прикован към леглото инвалид, се чувствате силен и абсолютно здрав, макар че тогава самите вие няма да можете да сравните онова свое (с оглед сегашната гледна точка - „бъдещо“) състояние със своето „днешно“ положение, защото тогава няма да помните кой се явявате сега.

  11.11951. Имайте  предвид, че любимите ни „хора“ „загиват“ или „умират“ (или със самите нас стават някакви драматични събития) именно в тези от нашите „сценарии на развитие“, където «личностите» [НУУ-ВВУ-Конфигурациите], в които сме се фокусирали, оставят да се желае още доста. Действа универсален Принцип, произтичащ от Общия Космически Закон «Хармонизация и Стабилизация на Качествата» или «Хармония и Постоянство на Баланса» , според който по-качествените състояния формират по-качествени обстоятелства.

В онези от вашите безбройни „сценарии“, в които сте се фокусирали в значително по-качествени «личности» [НУУ-ВВУ-Конфигурации] събитията, неблагоприятни за вас или за още някого, не завършват трагично. Наличието на такива „по-качествени сценарии“, в които е възможно да попаднете, като изберете да станете  по-качествени личности,  ви обезпечава реална възможност да „наваксате пропуснатото“ като осъзнато извършвате най-алтруистичните Избори и като се ориентирате само към префокусировки във  възможно най-качествените «личности» [НУУ-ВВУ-Конфигурации].

-------  

ОДС  (ОЛЛАКТ-ДРУОТММ система) - универсалната електромагнитна съставляваща на Световете и Континуумите, проявени в диапазона до ±4 измерност.

НУУ-ВВУ —  «формо-диференциращи обвивки на Универсалния Фокус на Самосъзнание», активно използвани от Нас за индивидуалното ни жизнено творчество като психо-биологически «личности»

Стерео-Форма — отделните «въплъщения» (всяка Форма на Колективния Разум имаща дата на раждане).

СКЛАА-ГГ-ЛОО — «АЗ-СЪМ  ТВОРЧЕСКО ОТРАЖЕНИЕ НА  ВЗАИМОДЕЙСТВИЯТА НА НИВАТА НА ЕНЕРГО-ПЛАЗМАТА С ИДЕНТИЧНИТЕ ИМ ПО КОНФИГУРАЦИЯ ФОРМИ НА ВСИЧКО».

(„Странните термини“ са звукови космически кодове, чрез които – посредством дълбока медитация над съответния код, получавате личен достъп до съответното ниво. Б.пр.).

                                                                                                                          www.iskri.net/zefira


Създадено: 12/11/2017 : 12:55
Обновено : 28/04/2020 : 22:29
Категория : Орис
Страницата е посетена 1007 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^