Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 753 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - За евакуацията с космически кораби
 

За евакуацията с космически кораби, преображението в биоплазмени форми и живота в плеадианското общество

Орис

8.09.2017 г.

– Кажи ни, моля те, за тези сценарии, в които нас ни вземат по някакъв начин. Те могат да се случат сега във всяка минута, това е непредсказуемо по готовност, или те вече се случват?

Както ми казаха, тези евакуации са в ход вече от няколко техни  години.

– Как става – както ние тук си седим и пеем и хоп – те долитат и ни вземат?

Напълно възможно е и така – ние седим и пеем, а след това се осъзнаваме вече в звездолета и не знаем как и вече сме преминали през цялата обработка, тоест през таиррлидация (фотонно преформатиране). Защото аз питах за своя двойник в разговора – той не знаеше как те изобщо са се появили, как тяхната група се е  оказала на звездолета. При това те живеели на различни места в Москва. Той преподавал в Тимирязевка (бил заместник на катедрата по винопроизводство) и имал група последователи. Той също нещо написал по тази тема. И на различни места в Москва събрали всичките – как са ги събрали не е понятно. Никой от тяхната група не помнел. Аз помня как този път правихме ние, тоест как ядяхме там, какви станахме. Може би е нещо съвсем непонятно.

Най-главното е тази информация да не доведе до параноя – това е най-главното. Не се смейте – това е много сериозно, защото, когато предварително сте се нагледали на всякакви ужаси за отвличания от извънземни и т.н., страхът пред тях – пред нас – пред тези, които ще дойдат да спасяват нас от някакви катаклизми, които ще спасят онези хора, които вече твърде много са надраснали  Колективното самосъзнание на даденото човечество – за тях вече няма смисъл да се развиват тук – този сценарий се затваря. След това действие, след евакуацията, тук започват събития, които водят вече отново към много страшни развръзки, към ядрени войни и по принцип няма разлика дали ще ни вземат сега, или не по-късно, а още по-рано. Но в зависимост от това как се развиват събитията в различните сценарии, се извършва евакуация. Стараят се да ни дадат възможност максимално да бъдем тук.

– Значи всеки ден, който преживяваме тук и попиваме ииссиидиологията, е много ..

Това е щастие, това е възможност така да конфигурираме себе си. С какво ние сме силни и ценни – с това, че тук, в тези условия на борба с унгите (чакрамните личности от 1ва чакра) и свооните (чакрамните личности от 2ра чакра - сексуалните), със своите страсти, по различни начини – чрез пресилване, чрез някакво волево въздействие, разбирайки защо правим това (тоест използвайки ииссидиологическите представи), се извършва такова  изместване на конфигурации, каквото  на други места, и при други условия на прехода, няма, не се получава.

Плеядианката, която съобщаваше всичко това вчера, каза „Вие сте най-ценния и най-уникалния материал за изучаване на наследствеността“.  Тоест – в такива условия да издържиш, да преминеш по живота и да не се поддадеш на всички тези съблазни, това говори за много висока експресия именно на плеядианските гени, но със свои нюанси, които самите плеядианци не са имали. В смисъл, там е имало раса на летящи плеядианци – именно те са имали такава конфигурация . А защо тази конфигурация се е появила в нас – та нали ние не летим? В тях тази конфигурация се е образувала – тези именно нюанси, които са забелязали в нас. Сега те се опитват да разберат всичко това, да направят анализ защо именно летящата раса (тя и сега съществува без крила – има и с крила и без крила) – защо тя внезапно се е проявила чрез нас, но не се е проявила като способност да летим. Така че те си имат свои проблеми с нас.

– Тогава какъв е смисълът от трансгресия, ако нас ни вземат и тук започнат всички тези войни?

Не, колкото повече хора ние успеем да притеглим към това знание, колкото повече хора откликнат на ииссидиологическите представи, в толкова по-голяма степен, толкова повече хора ще могат да преминат в това – в друг Континуум.

А тук във всеки случай ще се проявят – отново при някакви екстремални условия, ще се прояви не оцеляемост, а гените на плеядианците – любов, разум, мъдрост, тоест нещо ще се отсече в резултат от ядрените войни – нещо ще се отсече от унги (1 чакра , от този ссвооуни- канал (2 чакра), и това ще даде възможност на други тени да се експресират в по-голяма степен. Тоест задължително ще се появят  популации, макар и неголеми, от хора, които ще вървят пак по плеядианския, по сириусианския начин, и този момент – практически, аз не знам – някакъв период, защото тя  каза „Ние вече се занимаваме с евакуация от няколко (техни) години“, значи в това има някаква периодичност. Тоест видимо се дава момент за това да съзреят – тя каза „Събираме реколта“ – съзрели са някакви семена, генетически, преминали през някаква стратификация – тоест през адаптация към окръжаващата среда, проявили са себе си, активизирали и след това вече може да се събира реколта. И пак – събрали реколтата за няколко десетки или еди колко си години, и пак следва някакъв период – аз не знам как стоят при тях нещата с периодите и защо тя каза, че само „няколко години ние се занимаваме с това“, но аз и не я попитах дали по-рано е имало такова нещо.

– Плеядианските гени зреят не един формо-тип, а ..

а и в различни конфигурации, тоест евакуираме се не само ние, но и огромно количество други хора, които по своите конфигурации са успели да съхранят любов, преданост, някакви качества близки до човешките, с които се формират човешките. Тоест   след отсичането на това, което може – човекът може да е добър, разумен, но раздразнителен. Тоест биологията налага на него, дали наличието на амигдалата, или, да речем хипоталамуса е активен (предната или задната част) – и това вече – на добър човек, на неговата вибрация – налага някакъв негативен оттенък, тоест той е нетърпелив, може да бъде креслив, но добър по своята същност. Именно тази същност остава.  А всичко наслоено, което е внесла биологията, всичко това – за сметка на радиацията и температурата – се анихилиира. При това се анихилиира на атомарно ниво, тоест ние веднага придобиваме атомарно ниво на Самосъзнание.

Аз описвах, че атомарното ниво съединява всички наши Формо-Типи, тоест паметта на атома съхранява – от стотици хиляди години атомът съществува. И в течение на тези стотици хиляди години, едновременно намирайки се в механизма, за сметка на заплетеността  във всички наши Формо-Типи на нашата Стерео-форма,  в неговата електронна памет са записани всички варианти на историята, тоест всички възможни варианти на ротационните цикли.

Както аз описах, отговаряйки на предпоследния въпрос как да стигнеш чрез Метрополитена на друга станция и от всяка станция всички Формо-Типи започнаха да вървят заедно – и всичките до една станция. И всичко, което ставаше с тях – как се пресичаха, как взаимодействаха с други, със самите себе си – всичко това е записано на атомарно ниво – това е атомарното ниво на паметта. И ние именно това атомарно ниво отваряме веднага след  отсичането на деветте канала. Въобще, всичко се изменя. Всичко се изменя, когато се отсичат унгите; и ссвооуните също, защото те доставят именно някакви прикрепени сексуални мотиви, за разлика от по-дълбоката работа над себе си – тоест дават превес на егоизма, на получаването на удоволствие. Затова, когато си представяте себе си там, представяйте си се именно от тази позиция – представяйте си, че там  във вас това го няма, че вие не сте знаели, че има такова нещо.

Представяйте си там нашите празници. Там ние имаме празници – пълно е с празници, защото работят тези роботи. Има всичко – навсякъде са сложени  тези репликатори и от нищо нямаш нужда – само се развивай, развивай, развивай.

– Ти казваше, че там има и семейства.

Семействата там са нещо различно – там го няма понятието „семейство“.

Там изобщо няма никакви документи, никакви лични удостоверения, няма нищо такова. Има я просто твоята конфигурация, която във всеки момент, винаги, може да се снеме и във всеки фотонен компютър – подобно на нашия интернет, но в трилиони пъти по-мощен и по обема информация, и по бързина, по скорост  – там винаги има холограма на всяка конфигурация. И цялата информация за това, макар че като цяло това не се изисква, защото по принцип – благодарение на способностите, които там започват да се проявяват буквално в течение на няколко часа, ти започваш да разбираш другите хора, започваш да телепатираш.

Когато имахме беседа, когато нашата група я отведоха в отделна зала на този амфитеатър и се изказваше, разказваше,  тази плеядианка, фактически всички седяха и телепатираха. Макар че преди това те нищо от това не владееха. Нещо повече – задаваха и телепатически въпроси.

Всичко така се изменя, там всичко така кардинално се изменя. Твърде много се изменя в чертите на лицето. Много. Тоест много от всякакви мимически бръчки – мускулите, които са били задействани, които са отразявали негативните настроения, негативните черти на характера, които са се отразили на лицето. Когато ги премахнат,  лицето засиява. Всички там са със сияещи лица, защото го няма този негативен фон – мускулния. Всичко се разглажда.

Разбира се, нас там веднага започват да ни подмладяват, проверяват здравето ни, отделят ни куп внимание и куп от всичко – на тях това им харесва.

А много от нашите отиват там да работят в центъра, получават специалност, при това – не за пари, не заради заплата. Там няма нищо такова. Там практически всичко, което искаш, можеш да си го вземеш, а което го няма – да го поръчаш. Аз написах, че ако има нещо такова, което го има дадена цивилизация и което ти го искаш (но на теб то в тази степен, която казваш, не ти е нужно). Тоест, ако това ти е нужно за творчество, за работа, ще ти го донесат, ще ти го набавят, ще ти го дадат – на, вземи, използвай го – само се усъвършенствай. А така, по принцип, абсолютно всичко, което искате – всичко има.

Искаш дом – получаваш дом какъвто искаш, при това домът се строи буквално за няколко часа. Искаш да е на дадено място – ето, или вече имаш някъде там свой  дом, но ти е харесало някакво друго място – просто набираш нещо като скайпа (такова приборче), за връзка със Съвета, записваш или телепатема, или (там има различни режими), или звуково съобщение: „бих искал това и това“; прилагаш картата – точката, на която искаш да се намира дома ти си поставил – и толкова, и забравяш. Докато не ти кажат – „Имали сте заявка, трябва да дойдете или да снемете образа на това, което искате, тоест представата за това какъв дом искате, какво трябва да има в него, как да е разположено, и т.н“. И толкова. Предишният ти дом се запълва от други пристигнали.

Семействата, за които споменаваш, могат да бъдат творчески. Могат да живеят заедно там, да речем, художници, просто компания от хора, които не искат да се разотиват, защото много общуват на някаква обща тема, имат някакви общи интереси. Тук сексуални интереси няма, защото няма своони – всичко започва от петата чакра. Тоест интересите – това, което наричаме „любов до гроб“, това не е тяхното ниво. Там трябва да паснат много неща – още интелектуално, чувствено. Тоест трябва да пасне много от това, което се намира отвъд пределите на сексуалността. И хората могат много дълго да живеят без да имат сексуални контакти. Иначе при тях всичко е нормално с физиологията – както при нас.

– Деца физиологически правят ли?

Правят, но не всички. Не всички. Обикновено става генетически и след това се отглежда и по съответен начин се коригира. Тоест още в ембриона започват да работят – виждат какви гени са склонни към експресия, започват да дават благоприятен режим за тази експресия, а могат и самите те да предизвикват експресии – трябва да се получи такова, такова и такова дете, с такива, такива и такива качества. И просто го правят с ембриона.

– А могат ли да го направят направо пораснало?

Не, отглеждат го.

– При квантовия преход преминава една личностна интерпретация или сходни по конфигурация от една Стерео-форма на личностната интерпретация – след отсичането на тези ниски нива..  

Не, не е точно така. Ето ние всички, или аз – да вземем за пример само мен – аз съм изпъкнала паяжина. Всички, всички, всички живеещи на различни места, в различни времена, Орисовци (всякакви, с различни имена, много, и даже тук, в тази реалност, заедно с мен също някакви интерпретации може да има) – всички те, са под формата на изпъкналости в тази паяжина – под формата на изключително много изпъкналости в една паяжина. И когато стане ревитализация („смърт“),  или евакуация – вземаш тази точка от паяжината и я повдигаш и откъсваш от общата маса. Някакви връзки (да речем, при таиррлидация),  се късат – унгови и прочие, а високочестотните – остават. Тоест ето – с димидиомиттесните (биоплазмените) форми ние сме завързани на високите честоти. И какви конфигурации ще влязат там, е непонятно. Но аз мисля, че ето този фотонно-глионен скелет, който остава в основата на нашата димидиомитттесна форма, тоест обират се там взаимовръзките, нискочестотните свойства, а остават високочестотните – фразулентните фотони и техните взаимовръзки. Ето това се отразява от някаква част на нашите дувуйллерртни [последователни и постепенни инерционни преходи от едно качествено състояние в друго, в най-голяма степен резониращо с предишното] интерпретации. Някаква част остава, но тази част е на практика повече, тоест този, който вече е преминал през таиррлидация, през коректировка, вече е повече, отколкото е била една личност приживе.

                                                                                                                                              www.iskri.net/zefira


Създадено: 10/11/2017 : 11:10
Обновено : 28/04/2020 : 22:26
Категория : Орис
Страницата е посетена 946 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^