Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 179 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - За кармата
 

За кармата

Орис

Имаше изявление, че „Болката е разплата за злото, за разбитите мечти“ – ти поясни, че това се отнася и за своите, и за чуждите мечти, за чието осъществяване си попречил. За кои чужди мечти става дума – за амплиативните ли?

Няма значение за какви. Щом си внесла деструкция, изменения – не е важно дали тези мечти са били лоши, а ти със своето вмешателство някак си въздействала. Все едно – кармата се въздава за деструктивните обстоятелства и се връща към теб. Ти просто имаш правото да я решиш амплиативно (с негодувание, ненавист, с неразбиране), възприемайки я като болка, нещастие, беда,  или с разбиране (деплиативно). Можеш − даже без да знаеш за какво, да проявиш разбирането, че явно в нечий, или в своя, живот си направила нещо не както трябва, и така да смекчиш, да анихилиираш тези деструктивни обстоятелства и да изравниш ответната реакция. Тоест кармата се връща с тази реакция, която си получила, задето си се намесила в нечия съдба.

А взаимоотношенията на двойките, които се прекратяват по желание само на единия човек? Това също ли може да се определи като разбити мечти – когато единият иска да продължи връзката, а другият си тръгва от тях?

Не, в дадения случай − ако в теб, по отношение на дадената ситуация, са изравнени състоянията, тоест ако е проявено разбиране от типа „да, значи е дошло време, значи така трябва, значи така ще бъде по-добре, тогава ти не заработваш Карма. Тя идва, но това са такива обичайни състояния от ежедневието. Но когато се включваш в процеса с формиране на деструктивни взаимоотношения – не е важно дали си права или не си, но когато ти внасяш в чуждата динамика деструктивни представи, когато формираш деструктивни състояния (при това самата ти смяташ, че твоята позиция е амплиативна), то ти получаваш реакция на негатив по свой адрес и тази негативна реакция може или веднага, или отсрочено − след известно време,  да се сформира в твоя сценарий под формата на някакви деструктивни обстоятелства, които ти трябва отново да решаваш – или амплиативно (тоест разбирайки, че това е заслужено обстоятелство), или деплиативно (заработвайки нова карма и усложнявайки тези обстоятелства). Те могат да се проявят в друга ситуация, по друг начин, но ще се проявят. Това може да стане веднага или след известно време – всичко зависи от типа на взdиомоотношенията.

Ето защо аз винаги казвам: Животът е винаги прав! Даже ако нечие поведение ви се струва неправилно, вие трябва да се отнесете към това с разбиране, с уважение. Да си кажете: „Да, на дадения етап човекът мисли ето така, такива са представите му.  Ще мине време и той ще се измени, ще стане съвсем друг човек – именно с този човек аз искам да се срещна и след това да обсъдя това, но ще обсъдим това тогава, когато той бъде способен да разбира това, да разбира моята представа, моята истина и тогава разговорът ще може да бъде значително по-хармоничен, отколкото сега“. И толкова. Да отсрочите нещата, разговора, доказателствата, вместо да се биете в гърдите, да си късате ризата и да извършвате всякакви други подобни действия в състояние на „праведен“ гняв. Защото всичко това е карма, резултат от деструктивни отношения, деструктивни обстоятелства.    

                                                                                                                                                           www.iskri.net/zefiraСъздадено: 06/11/2017 : 20:45
Обновено : 15/03/2019 : 00:59
Категория : Орис
Страницата е посетена 892 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^