Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 733 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - За кризисните ситуации
 

За кризисните ситуации

Орис

Аз не следя политиката и не зная какви новини има, но за да се построи нещо ново, старото трябва из основи да се разруши. Вместо да се търси начин да се закърпи или ремонтира нещо, всички са наясно – по-лесно е всичко да се разруши до основи. Да, трудно е, да, болно е, да, това изисква огромни финансови, физически, политически загуби, но ако искаме да останем живи, то новата ситуация, новото време, изискват нов подход към всичко. Защото това ще съвпадне и с катаклизмите, които в още по-голяма степен ще пришпорят нашите финансови и държавнически умове. Не просто президенти и още някакви директори на банки, а наистина умни, разбиращи и мислещи в нужното направление хора. Аз мисля, че ще бъдат от числото на вече въплътените и вече достигнали тази степен на зрелост, за да манипулират с тези понятия и с тези структури. Иначе няма да стане, просто не може да стане това качествено изменение, което ще доведе до изравняване на социалното, икономическото, културното положение на много и много хора. Защото именно с това се отличават тези светове, към които вървим от световете, от които сега излизаме, от които се опитваме да излезем.

Но преди да излезем от тях, хубавичко ще ни позасипе в тази яма. И ние ще бъдем принудени, че от тази яма трябва да излезем, иначе тя започва да се рони и ще започне да заплашва нашия живот.

Аз не искам да озвучавам много, защото всяко озвучаване изменя структурата на взаимовръзката със света. Много неща ми се налага да премълчавам, защото щом започнеш да говориш за тях, около тях започват да стават съвършено неочаквани движения, тенденции, които могат да доведат не съвсем до тези резултати, които бих искал. Много неща, започвайки да обрастват с достатъчно примитивните и егоистични мисли  на хората, специалистите, придобиват уродливи форми, уродливи очертания, а не тези, които те придобиват тогава, когато това стане внезапно,  неочаквано, без предварителна подготовка, защото, когато човек започне за нещо да се подготвя, ето – аз съм ви дал обща представа за това, това и това – за това, което може да се озвучи. Твърде много – 99% от всичко, не го казвам. Не го казвам единствено защото искам да ви заведа там, където съм ви обещал – да ви префокусирам.

Това, което става сега, всъщност е най-велико благо.  Задачата е да не потънем в тези перипетии – икономически, политически, да не потънем в целия този хаос, който неизбежно ще се развива, за да префокусира нашите деятели на съвършено други нива на постъпки, избори, мислене.

За да запази себе си в това, човек трябва в по-голяма степен да се вглъби в някаква идея от типа на Благата вест, в някакво знание, в това, което ви възвисява над този хаос. Това, което ще ви даде възможност да разберете вътрешните причини на ставащото и да бъдете над това.

Ето въздуха – моите ръце преминават през него и не нанасят никаква вреда на нищо. Но ако аз съм убеден в някакви твърди, заземени позиции, няма да съм обтекаем, няма да съм готов за изменения и ръката просто ще ме счупи ─ ръката на съдбата. Да, чашата е по-здрава от въздуха, но тя в определена ситуация – за сметка на това, че се опитва да запази своята форма, търпи поражение, просто изчезва, счупва се. Тя се опитва да запази своята форма и в нея има такова свойство – да запазва своята форма. Тя не може да поглъща ударите – като футболната топка, да речем.

Станете въздух, станете в по-малка степен възприемчиви към някакви неочакваности, към  някакви отрицателни моменти на окръжаващия святтогава този свят няма да ви закачи в тази пълнота, в тази дълбочина, в тази степен, в която той може да направи и в която ще направи това, ако вие започнете мощно да се съпротивлявате.

Не забравяйте, че още Албелик ни писа в своите послания, че каквото може да съществува, вече съществува и е благо. Всичко, което става сега, вече го има в сценариите. И ако го нямаше този сценарий, нямаше да го има това благо, към което се движим. Нямаше да ги има тези нас, по-качествените, в които искаме да се префокусираме. Да, но сега това се възприема ето по този начин.

Ще дам пример – може би много оскърбителен за мнозина, но все пак най-ефективно показващ доколко това, което става сега, всъщност е полезно. Ако не бяха хвърлени атомните бомби над Хирошима и Нагасаки, вече множество пъти нашия свят щеше да загине и да се превърне в пепел и нас с вас нямаше да ни има – както това се е случило в множество светове, които ми се наложи да наблюдавам. Затова, в колкото по-малка степен вие се вклинявате в тази бъркотия, в този кръговрат от нещастия, мъка, сълзи, плачевно виене, в това „ах, какво стана“ − в толкова по-малка степен вие ставате това, в толкова по-малка степен вие принадлежите на тези сценарии, които подлежат на рушене, които рушат стария свят.         

                                                                                                                                             www.iskri.net/zefiraСъздадено: 31/10/2017 : 22:51
Обновено : 15/03/2019 : 01:01
Категория : Орис
Страницата е посетена 970 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^