Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 624 всичко

 3 посетители онлайн

Орис - Смъртта от гледна точка на Ииссиидиологията
 

 

Смъртта от гледна точка на Ииссиидиологията

 

Смърт няма - тялото умира, но не и - ние. Тялото ни помага да спечелим неоценим опит в специалните условия, които съществуват на планетата Земя. Идентифицирайки се с тялото, ние се опитваме да го опазим и запазим по всякакъв начин. Но ние сме не тялото, а душата, а тя е вечна.

Развива се ново познание - Ииссиидиологията [думата „ииссииди“ означава „чакри“ Б.пр.], в която са описани подробно принципите на нашето многоизмерно вечно съществуване.  Оказва се, че смъртта - като някакво небитие  и безвремие, не съществува! "Днешното човечество е само една от многото форми на живот, чрез които Вселената познава Самата Себе си". Засега ние не можем да видим много процеси, явления и обекти, които са буквално пред нас. Например ние не усещаме радиовълните, движението на тектоничните плочи, не виждаме вирусите, бактериите и молекулите. Но те съществуват. Просто нашите системи на възприятие са много ограничени. Невъзможността да се обяснят необичайни феномени често предизвиква в нас страх, включително страх от смъртта.

Цялата трудност е да повярваш в невидимото. Авторът на това знание – Орис, получава информация чрез дълбока медитация. Тази информация дава възможност да се разширят и променят нашите идеи за живот и смърт. Винаги е имало хора, които са можели да видят или чуят това, което е скрито от мнозинството - Нострадамус, Месинг, Едгар Кейс и др.

Нашето безсмъртие е свързано със съществуването на много светове – паралелни реалности. Има безброй "копия" на всеки човек (в Ииссиидиологията се използва термина "личностни интерпретации") те живеят в други светове, както ние живеем тук и не знаят, че има безброй много такива версии на всеки от нас във Вселената и че всички наши варианти са вече създадени и нашето съзнание само избира коя личностна интерпретация му предстои да стане в следващия момент. Така не нашето тяло, а именно нашето съзнание постоянно и непрекъснато се измества в различните светове! В Ииссиидиологията това изместване се нарича префокусиране [Кастанеда го нарича „преместване на събирателната точка“ Б.пр.]

Смяната на световете се извършва в зависимост от избора, който правим, а всеки вариант на нашия избор е продиктуван от съответните ни мисли, емоции, чувства.

Ние всеки момент - съзнателно и несъзнателно, сменяме световете под въздействието на нашето настроение и мисли, макар да ни се струва, че светът около нас е един.

Префокусирането (смяната на светове) става не случайно, а на принципа на резонанса - "подобното привлича подобно". Всеки свят ни дава възможност да изпитаме това, което ни е интересно. В резултат получаваме най-ценното – еволюционен опит. Ако сме ревниви и раздразнителни, мнителни и отмъстителни, то нашето съзнание - на принципа на резонанса, ще избира тези светове, където има условия за караници, скандали, унижения и обиди. В любов, уважение и доброта е много по-приятно да се живее - затова е важно да поддържате високо ниво на осъзнатост, винаги да сте в позитивно състояние и да изграждате отношенията си с другите хора на основата на любовта и взаимното разбирателство. Тогава,  с очистването на съзнанието от заработените деструктивни програми, ще се появи възможност да се префокусирате в светове, където хората живеят в единство и хармония.

Префокусиране се извършва всеки миг, но ние не го забелязваме. За този миг съзнанието успява да стане "новата" личностна интерпретация и на нас ни се струва, че винаги сме били точно такива! В случай на това, което хората наричат "смърт" също се изършва префокусиране, но не в най-близкия свят, който се намира в същия времеви поток, а по-далеч. Колко далеч зависи от задачите, които съзнанието си е поставило.

Ако задачата не е изпълнена, съзнанието може да "размотае лентата обратно" и да се опита да промени съдбата, правейки друг избор. Ако задачата е изпълнена, съзнанието може да влезе в резонанс с друга своя личностна интерпретация, която се е родила в друга страна, в друг времеви период и евентуално – от друг пол.

Важното е да разберем, че можем да се префокусираме само в тези наши личностни интерпретации, с които съвпадаме много силно по насъщни интереси. Резонансът е обусловен от интереса. Интересът може да е всякакъв: желание за пари, мечта за семейство, възможности за развитие, омраза, скъперничество. Искаш да бъдеш заобиколен от добри, интелигентни и грижовни хора – работи със своя гняв и раздразнителност, превръщай се в по-добър и любящ - тогава резонансът ще насочи твоето съзнание в нужните светове.

Вселената е така устроена, че всеки от нейните елементи се стреми към самоусъвършенстване и саморазвитие. Всяка наша личностна интерпретация е като „приписана" на своя свят и има своите индивидуални свойства, които са ограничени от възможностите на съответния свят. За да разширим тези възможности и да придобием нов опит, ние се префокусираме в свои по-съвършени форми.

Това може да се сравни с учениците от 1-ви, 2-ри и 10-ти клас. Никой не иска да бъде в първи клас в продължение на десет години и да има толкова ограничено съзнание. Всеки се стреми да стане по-зрял, по-мъдър и по-опитен. Развивайки се еволюционно, ние се изместваме във все по-универсални форми. Вече съществува възможност за печатане на човешки органи на специални принтери! Но такива възможности се предоставят само при "съзряване" на човешките съзнания. Ако атомната бомба беше изобретена 100 години по-рано, то ниското ниво на съзнание на хората неизбежно щеше да тласне човечеството към планетарна катастрофа! Дори през 40-те години на миналия век на хората било необходимо да видят смъртта на десетки хиляди невинни хора, за да осъзнаят недопустимостта на прилагането на това оръжие.

Само повишавайки нивото на развитие на своето съзнание, ставайки все по-мъдри и отговорни, ще можем да  се префокусираме в тези светове, където в нас ще се появят още по-мощни източници на енергия, дори и по-напреднали технологии за придвижване и комуникация, още по-напреднала медицина. Но първо трябва да пораснем и да се научим да използваме тези блага за развитие и процъфтяване, а не за войни, поробване и лесни печалби!

Когато осъзнаем дълбоко възможностите на вечното ни безсмъртно съществуване, светът около нас ще се промени като по чудо. Най-важното е да разберем, че именно ние, а не някой друг създава целия този свят. Единствено от нас зависи от нас какъв ще бъде утрешния ден! В наша власт е да се префокусираме в световете, където учените са открили начин да се удължи за неопределено време човешкия живот, където е изобретена антигравитация и където космическите полети са станали нещо обичайно за милиони хора. Възможно е всичко – това зависи от нашите позитивни желания и стремежи, от осъзнатата работа с нашите страхове и негативни състояния. Та нали именно ние сме Създателите на Вселената!

                                                                                                                                                                www.iskri.net/zefira


Създадено: 20/10/2017 : 11:40
Обновено : 28/04/2020 : 22:25
Категория : Орис
Страницата е посетена 951 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^