Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Контакти
Брояч

 2 153 552 всичко

 8 посетители онлайн

А.Т. Огулов - лекции за лекари - Напрежение в мускулите - последици
 


Напрежение в мускулите – последици

Розломий Леонид Кононович

 

Какво прави пренапрегнатия мускул – притиска кръвоносните съдове, които го хранят. Мускули имаме навсякъде. На семинарите обучавам как да си проверим мускулите и всички се чудят колко болни се оказват мускулите им. Отидете си в къщи и проверете мускулите на децата си. Тогава ще разберете защо детето не се съсредоточава добре, защо не внимава. Ами как ще се съсредоточи, когато тези мускули изпращат импулси – те вибрират. Това е вибрация и то каква вибрация!  Тези сигнали постъпват в мозъчната кора, човек не може да заспи, страда от безсъние. Защо? Защото мозъчната кора не може да се отпусне.

Мускули имаме навсякъде.  И именно от тях зависи как връщат венозната кръв в сърцето – има ги в стомаха, в червата, в кръвоносните съдове. Боли ви главата – а какво точно боли в тази глава? Не са костите, мускули там има малко, не е надкостницата, а какво боли?  Болят кръвоносните съдове, защото самите те са напрегнати – мозъкът им е поставил задача да се свият, за да се усили кръвотока. Когато поливате градината с маркуч, но трябва да изпратите струя на няколко метра по-далеч, какво правите? Как усилвате водната струя – като стиснете маркуча.

Мозъкът не получава достатъчно кислород, започва да страда от хипоксия и съответно свива кръвоносните съдове. Започват болки, защото стената на съда има два вида мускули – пръстеновидни и надлъжни и те се хранят отделно – те не вземат кръв непосредствено от кръвното русло – те получават своя кръв. И там има т.нар. съдове вази, вазони  - и този спазъм, тези капилярчета (защо, защото мускулът е напрегнат), лишават мускула от хранене и кръвоносните съдове започват да болят. Щом снемем спазъма − но това става едва тогава, когато мозъка получава кислород – щом той се успокои , защото всяка спастика, всяко напрежение, всяка хипертонична криза – това е стрес.

Например нервната система с какво е свързана? Когато оплодената яйцеклетка започне да се дели, да се диференцира на различни клетки, то екзодермата – външния слой, прави една вдлъбнатина, след това тя се отсича и се получава тръбичка, хорда. От екзодермата се образува кожа, а вътре в екзодермата се образува нервната система – централна и периферна. Доколкото са произлезли от екзодермата, те са много близки, затова как трябва да се лекува нервната система – чрез кожните рецептори (на това е основан семинара „Сензотерапия“ – Отначало го бях нарекъл „Методи за релаксация“, но го смених, защото става дума за различните видове рецептори и нервни окончания ).

Вижте колко много рецептори има на кожата – и всички те са пряко свързани с кората на мозъка.  Щом снемем напрежението от кожата, нервната система се успокоява. Колкото и да релаксирате човека с всякакви технологии, медитации или холистичен масаж, проблемът остава докато не поработите с кожата и не снемете напрежението от тези мускули, които ви показвах – фантастичните мускули зад тила. Без това няма да успеете да снемете психо-емоционалните и сомато-психическите блокове.

www.iskri.net/zefira 
Създадено: 01/10/2017 : 11:45
Обновено : 10/06/2020 : 01:29
Категория : А.Т. Огулов - лекции за лекари
Страницата е посетена 1059 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^