Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 178 всичко

 5 посетители онлайн

Приложна кинезиология - Какво е приложна кинезиология?
 

Приложна кинезиология

Л. Ф. Васильева

Класическата медицина разделя човека на части – боли ухото – лекува ухото, боли окото – лекува окото. А човекът трябва да се оценява като цяло. Трябва да лекуваш не това място, което боли, а мястото, което е причината за тази болка.

Ако ви боли шията от това, че седите, проблемът е не в шията, а в мястото, на което седите. Ако болката в шията възниква докато стоите, проблемът е в мястото, на което стоите. Най-важното е да се разбере кое положение на тялото предизвиква болката.

Причината за болките в раменния пояс са в стъпалата. Ако докато стоите прави имате болка в раменете, а в седнало положение тя изчезва, значи проблемът е в мускулите на стъпалото. В такъв случай предписването на масаж на раменния пояс ще влоши положението. В такъв случай се препоръчват масаж на стъпалата и ортопедични стелки.

Когато пациентът стои на два крака, има болки в раменете, а когато повдигне леко единия си крак – болката изчезва, значи проблемът е в стоежа. Ако при вас се появява болка в положение стоеж, трябва да се заемете с масаж на краката.

Ако гърбът ви боли от това, че седите, трябва да се заемете с големите седалищни мускули.

Ако болката ви е свързана с конкретно време – например човекът казва: „събуждам се от болки св гърба в пет часа сутринта. След 1-2 часа болката преминава“. Такава болка е свързана с нарушение на енергията в меридиана на дебелото черво.

(https://www.youtube.com/watch?v=JuTw2Z2cP8g)

Ние сега формираме ново поколение лекари, които ще се научат да разбират тялото на човека. Ние идваме в тялото като варвари, като хора, които като че ли знаят какво му е нужно на човека. Имам рецепта: ако го боли това и това – давам му такава и такава таблетка. Откъде-накъде решавам така? Ами защото Мошковски така пише. Какво общо има тук Мошковски? Какво отношение има той към тази личност? – Никакво! – Та това е някакъв абсурд!

Все едно човекът да носи от 36 до 45 размер обувки. Усреднили сме това и сме направили обувки 38-ми размер. И правим инструкция, че човекът  трябва да носи обувки 38-ми размер. Ама аз нося 45-ти размер – откъде накъде ще слагам 38-ми? И даваме на всички еднакъв размер обувки. Ами нали така е написано в инструкциите.

Това е страшно. Ние разрушаваме хората – не им помагаме. Хората вече ги е страх да отидат на лекар. „Ще го лекуваме ли, или да го оставим да си живее?“ Това е просто страшно. Ние искаме да помогнем, но не разбираме, и с малкия си мозък се опитваме да решим глобалните проблеми на тази огромна личност. Това е божие творение – кога  ще можем да го разберем? Ами никога. Защото ние не можем да се издигнем над това тяло. Ние трябва да подхождаме към него само със смирение. Трябва да разберем защо тялото на този пациент има такава уродлива форма. Ние не умираме от старост, а от болести. Защо? Защото не ни стига кислород. Не ни стига хранене. Какво хранене може да има при такава симфиза като на тази пациентка? Горната артерия се натяга, храносмилането се влошава, а ние ядем храната, но тя не се усвоява.

 Знаете колко витамини и добавки има сега. Защо? Гладни хора ли сме или какво? Да не би да не си дояждаме? Защо толкова много хранителни добавки има? Защото те просто не се усвояват. А е невъзможно да се разбере това, защото е прието, че“А-а, ти си болен - ето ти витамин В12.“

Постарайте се да ме чуете, защото ако ме чуете, ще мислите по друг начин, ще тръгнете по друг път. Защото времето е друго. Трябва да оказваме помощ бързо и ефективно. Защото сега хората няма кога да ходят при лекаря. Те не могат да ходят 10 сеанса на мануална терапия. Сега хората идват и казват: „искам да си запазя младостта, сексуалността и по-активната интелектуална способност.“ Постарайте се да му обясните защо е в такова състояние.

Сега хората са други. Те идват за здраве, защото здравето е ценност. А какво можем да му предложим? Шаблон? Схема? – Няма как. Затова погледнете – това е таз. Ако видите, че едното крило над него е равно, а другото – уродливо увеличено, не пропускайте този таз. Вижте как двете задни оси са с различна височина. Трябва да решите – крилото ли е проблема, или кръста? Какво трябва да лекувате? Наклонявам тялото на пациента напред към себе си и гледам крилата равни ли са при наклона. Равни са – значи виновен е кръста. Може да е кръста и крилото, може да е само кръста, случва се да е само крилото – няма закономерност. Защитила съм 2 дисертации – няма статистика в медицината. Всичко е от лукавия. Няма  статистика. Ние сме толкова различни. Един от друг се отличаваме, дори от себе си се отличаваме. Сутрин сме едни, вечер сме други. Как може да има статистически достоверни резултати, ако самите ние сме толкова подвижни? Влияят и емоциите, и нашата химия, и нашата умора, и нашата енергетика. Скараш се със съседа и си в друго емоционално състояние. Човекът е много индивидуален. Аз се занимавам с кинезиология вече 25 години и ще ви кажа едно – не сме имали повторни пациенти. При всеки има нещо различно.

Но ако човекът се проникне от кинезиологията, той никога няма да си отиде от вас. Защото когато види, че можеш да разговаряш със собственото си тяло и то да ти отговаря и му обясните това, човекът ще остане с вас и цялото си семейство ще доведе при вас. Човекът идва на сеанс веднъж седмично. Дали боледува или не, идва да се види в какво състояние е структурно, химически и емоционално. Затова кинезиологическото лечение се получава като затворен клуб. И вие също ще стигнете до това. Ако вие ефикасно помогнете на пациента, той никога няма да си отиде от вас. Защото няма нищо толкова ефикасно като приложната кинезиология.

 

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 15/08/2017 : 20:22
Обновено : 09/06/2020 : 23:15
Категория : Приложна кинезиология
Страницата е посетена 1740 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^