Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 740 всичко

 1 посетители

Приложна кинезиология - Емоционална корекция
 

Емоционалната корекция

в приложната кинезиология

Л.Ф. Васильева

 

Емоциите, които изпитваме, са голяма загуба на енергия, а главната съставляваща нашия живот е енергия. Няма енергия – няма живот. Всяка изпитана от нас емоция е просто енергия, която си отива за нищо.

Когато говорим за здравето си, винаги говорим за заболяване в черния дроб, в стомаха, в корема и т.н., когато говорим за нервната система, говорим за заболявания на шията, раменния пояс и т.н. и не разбираме, че ние не сме механична машина – ние сме преди всичко емоционално същество, енергийно същество, ние сме енергия. Ако тази енергия се блокира от нашите емоции, какво може да се очаква от тази структура?

Ако имаме някаква болест в себе си, а ние носим много болести, значи някъде – на някакъв етап, те са емоционално подкрепени. Някъде някакво чувство на обида или някакво чувство на вина, или страх, или гняв, идва от нашето ранно детство – не от сега възникнали емоции. Всичко, което възниква сега, е само върха, всичко идва от детството. Някога някъде, когато емоциите са били незрели, когато не сме разбирали съвсем правилно, когато нашите близки са били изморени, измъчени и са стоварвали своя гняв върху нас  (ние добре знаем - какво ли не се е случвало). Как е реагирало детето – никой не е обръщал внимание на това, а тези реакции се надигат от подсъзнателното ниво. За много неща ние даже не помним какво е станало, но вътрешният орган, с който е свързана емоцията – помни това. Той работи в дефицит на енергия, в дефицит на невротрансмитерите, в дефицит на вегетативна инервация и обезпечаване и в резултат - ние получаваме заболяване.

Проверявам здравето на пациента, проверявам нормата на тоничност, сега проверявам защо я боли гърба, действително ли тя има емоционален проблем. Може би не си струва да се занимавам с емоциите при нея? Искам да знам на 28 години какво е нивото на енергийното състояние на човека. Трябва да  е 1000 пункта.

„Нивото на моя енергиен баланс по скала от 1 до 1000, е“ 250. Ако на 28 години човекът е с 250 пункта жизнена енергия, няма да доживее до дълбока старост здрав. Вижте абсурда на това състояние, в което е организма. Къде губи тя толкова много енергия?  Три четвърти от нейната енергия просто се губи някъде. Сега искам да разбера дали това наистина е свързано с емоционалното напрежение?

Нивото на моето емоционално напрежение по скалата за емоционално напрежение от 1 до 100, е 80. Значи 80 единици, вместо нормалните 10. При това човекът не е агресивен, не е гръмогласен, не изпада в истерия – тиха мишка, която седи в ъгъла, не я чуваш и не я виждаш – но има нива на емоционалното напрежение 80 пункта от 100 възможни.  Занимава се със здравето си и нещо не се получава. Защо?

Искам да проверя действително ли на нивото на подсъзнанието тя иска да бъде здрава, успешна и щастлива.  Наистина ли нейното подсъзнание иска да я види такава, или нейното подсъзнание го устройва нейната болка в кръста? Фразата е: „Искам да бъда здрав, успешен и щастлив“. Не. Повдигай крака в коляното нагоре. „Искам да бъда здрав, успешен и щастлив“ (тя даже трудно изговаря тези думи). Защото за нея това е просто оскърбление. Сега ще питам обратно: „Искам да бъда болен, неудачник и нещастен“. Да. И вие искате да победите подсъзнанието и да я излекувате.

Искам да разберете, че на нивото на нейното подсъзнание нейната болест е нейната норма. И вашето външно привидно целебно въздействие, за него е нападение, което яростно се отхвърля. Вие вземате медицински препарати, които привидно увеличават здравето. А това предизвиква в нея само агресия. Защото на нея й е необходим такъв съдов спазъм. Особено при болни, които са преживели психотравма, това състояние много силно се запазва. Когато подсъзнанието диктува своето и желанието на съзнанието просто не се отчита или се възприема като агресивно.

Всеки пациент има някакви емоции. И много често те разказват за своите проблеми емоционално. Тези емоции на гняв, страх, тъга,  обида, недоумение, много често , когато пациентът идва с емоционални проблеми, доколкото ние не сме психолози, считаме, че емоциите са нещо, което съпровожда заболяването. И се опитваме да излекуваме заболяването, с което е дошъл пациента. Но ако човекът има емоционални проблеми, то тази патология на вътрешните органи, се поддържа посредством неправилни емоционални реакции.  Затова неговото заболяване преминава в хроничен стадий. Защото в норма човешкото тяло притежава такива мощни възможности за самокорекция и самовъзстановяване, че може да излекува всяко заболяване. Защо не го прави? Защото в него има определена емоционална привързаност, а тя тегли след себе си определено енергийно нарушение , изтощава се енергия на на определен меридиан, то тегли след себе си вегетативни прояви , нарушава се трофиката на вътрешните органи, то тегли след себе си твърдите мозъчни обвивки и възниква огромно количество компресионни синдроми.

Затова, когато при вас дойде пациент с емоционално възпроизвеждане на неговото заболяване или без емоционално възпроизвеждане на своето заболяване , вие трябва да проверите как неговото клинично състояние е свързано с емоциите му.

 

www.iskri.net/zefiraСъздадено: 03/08/2017 : 22:07
Обновено : 03/08/2017 : 22:07
Категория : Приложна кинезиология
Страницата е посетена 1472 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^