Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 961 всичко

 7 посетители онлайн

Здраве без лекарства - Самовъзстановяване при остеохондроза
 

Самовъзстановяване при остеохондроза

лекция от лекар

 

Когато бъбреците не филтрират добре, солите на пикочната киселина , които бъбреците не извеждат от организма, се отлагат първо на гръбначния стълб, по ставите и по стените на кръвоносните съдове.

Когато се отлагат в гръбначния стълб, те се разполагат не на самите прешлени − там има нещо като еластични бинтове − връзки, които осигуряват гъвкавостта на гръбначния стълб. Преди всичко солите на пикочната киселина се отлагат на свързващия апарат, който държи тези прешлени. В резултат свързващият апарат провисва − все едно да разтегнем много силно еластичен бинт и като го пуснем той да остане преразтегнат. В такова състояние са връзките − те спират да държат устойчиво и плътно гръбначния стълб и прешлените и така те стават хлабави и се изместват и при някакво физическо натоварване , особено ако това натоварване е неравномерно. Когато вдигаме с една ръка или на една страна, прешлените се изместват, връзките не ги държат и те, измествайки се, притискат нервните окончания. Възникват прострели, лумбаго, болки. Особено при мъжете, при физическо натоварване – между прешлените има хрущялни дискове и те започват да си излизат от местата – това се нарича херния на Шморл.

Ако бъбреците не филтрират добре, възникват остеохондроза, сколиоза, защото връзките не държат и прешлените започват да се изкривяват, гръбначният стълб започва да плува и се появява херния на Шморл. Всичко това е заради солите на пикочната киселина, които са останали нефилтрирани. Защо? Защото бъбреците не филтрират качествена кръв , а качеството на кръвта се определя от стомаха. И отново се връщаме към стомаха и отново стигаме до там, че не трябва да се храним след 18 часа вечерта.

При силни остеохондрозни болки – аз нямам предвид притискането, което се оправя само чрез наместване, защото ако гръбначният стълб е изместен и е притиснал нервни окончания, това трябва да се намести. В нас се образуват солеви стълбчета , остеохондрозни стълбчета, или стълбчета от пикочна киселина , които, като се отложат на връзките и около прешлените, притискат нарвните окончания , там хрущи и трещи, защото тези стълбчета издават такива звуци. Когато става това, гръбначният стълб вече не е гъвкав, а е като зациментиран и солите вече се отлагат по шийния, гръдния, поясния отдели.

За целта отново използваме аспириновите бинтове – те много бързо снемат тази ситуация. Някои използват пиявици – те също дават този герудин, който разрежда кръвта там, където сме сложили тази пиявица. Аспиринът прави същото – разрежда кръвта и снема възпалението и това помага, защото нервните окончания от продължителното притискане се възпаляват.

Затова стриваме 4 таблетки аспирин, разтваряме го с чаша вряла вода, като поизстине намокряме бинт и го налагаме надлъжно върху гръбначния стълб – от първия шиен прешлен до долу го налагаме на няколко слоя, ако бинтът е обикновен.  Оставяме го да седи един час. Тази ситуация много бързо си отива – от гледна точка на премахването на симптомите, защото основната причина са бъбреците. За да се оправят, трябва да ги накараме да разтворят солите, песъчинките и камъчетата, които са се образували. За целта трябва да смучем кристалчета морска сол по 5-6 пъти дневно (това предизвиква по рефлекторен път отделяне на солна киселина, тя преминава в кръвта поради липса в този момент на храна в стомаха и разтваря тези камъчета) и да не се храним след 18ч., както и да съкратим обема на изпитите течности.

Такава е тактиката със ставните проблеми – същото е при артрози, варикози, остеохондрози – всички диагнози с –оза, са свързани със соли на пикочната киселина, отложени по стените на кръвоносните съдове, гръбначния стълб или ставите – при всички тях тактиката е една и съща.  

(Ксения Павловна Кравченко е последовател на системата за оздравяване на организма на Серафим Чичагов. Такива хора в Русия са 4 човека. Те са дипломирани практикуващи лекари и православни хора.)

                                                                                                                                                         www.iskri.net/zefira
Създадено: 30/06/2017 : 09:46
Обновено : 09/06/2020 : 23:13
Категория : Здраве без лекарства
Страницата е посетена 1292 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^