Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 525 всичко

 5 посетители онлайн

Здраве без лекарства - Варикозни вени – лекция от лекар
 

 

СИСТЕМА ЗА САМОВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

ВАРИКОЗНИ ВЕНИ

Лекция от лекар

Във връзка с вариконзите вени ние знаем, че това е една от функциите на черния дроб, които щитовидната жлеза не пуска – тя пуска 500 функции на черния дроб. Една от тези функции е издигане на кръвта от долните крайници до малкия таз и противодействие на закона за привличането. Тази функция черният дроб изпълнява при наличието на хормона на щитовиднага жлеза . Ако вените на краката са сини, в ход е застойно явление на кръвта в долните крайници и малкия таз. В долните крайници го наричаме варикоза, а в малкия таз – хемороиди.

И така, черният дроб не изпълнява тази си функция поради това, че не работи щитовидната жлеза. Затова първото, което трябва да направим, е да напоим щитовидната жлеза с достатъчно йод, защото има много силен дефицит. Затова проверяваме с йодни мрежи между 20-22 часа вечерта мажем на гърба такива мрежи, защото трябва голям обем, тъй като този йод отдавна не достига. Като правило това са хора много емоционални, много преживяващи – затова тяхната щитовидна жлеза излиза от строя. 30 минути след стрес  тя напълно се нулира по отношение на йода и ако ние не го добавяме, а с храненето не го поемаме, тъй като обикновено не консумираме съдържащи йод продукти, то щитовидната жлеза излиза от строя, но тя не боли , не се проявява по никакъв начин. Единствените прояви са емоционални, тоест тези хора са с повишен емоционален фон, всичко приемат близо до сърцето, обиждат се, дразнят се, а също така се проявява и вегетативно – като правило такива хора бързо се уморяват – слабост, сънливост, но това не е вегетативна дистония, а синдром на хроничната умора. Щитовидната жлеза предизвиква този синдром на хроничната умора. Това е първото й проявление – блокира се тази функция. А защо именно тя – този проблем върви по рода.

При претоварване винаги се уврежда наследствено най-слабия орган, защото черният дроб има 500 функции – ако има варикоза, значи от 500-те функции тази върви по рода. При момичетата повече по бащина линия, при момчетата – по майчина линия. Ако проверите, ще видите в най-близките си роднини същия проблем.

Какво да направим – ако ситуацията е такава, значи има много силен йододефицит. Затова, ако започнем да мажем йода само на кожата, можем да причиним изгаряния, защото не достига голямо количество йод, трябва да мажем всеки ден, едва ли не да вземаме вани, защото даже ако си намажем целия гръб в 8 часа вечерта, в десет часа вечерта  вече няма да го има, тъй като той много бързо изчезва.

Йодът от аптеката е с медицински спирт 98% и просто ще изгорим кожата, ако слагаме често. Затова в такива ситуации, в които има варикоза, трябва да си направим йода сами – да си направим йодид на калия. В аптеките той е представен от препарата Йодомарин 100 или200, Йодид 100 или200; различните фирми нямат право да го наричат йод, но всички тези препарати са йод свързан с калия, обаче при фармакологична проверка се оказа, че тези препарати се намират в първата десетка на фалшификатите, защото са скъпи и много активно им се правят фалшификати, тъй като търсенето е голямо. Затова ще си направим този калиев йодид в домашни условия, за да знаем какво има в него.

На 1 литър студена вода вземаме обикновена, възварена или  филтрирана вода – каквато имаме, слагаме супена лъжица картофено нишесте – това също е калий, а ние се опитваме да направим калиев йодид.

И така, вземаме 1 равна супена лъжица картофено нишесте и го сипваме в студената вода, слагаме на огъня и полека-лека започваме да варим кисел – водата се нагрява, нишестето се разтваря и възваряваме течен кисел, охлаждаме го и вече в охладения кисел започваме да вливаме йод, защото ако го налеем в горещия кисел, йодът ще се изпари. След като го смесим, се получава синьо-виолетов устойчив цвят. Така свързан, този йод вече не се изпарява – получава се калиев йодид, но в домашни условия. Към него можем да добавим лимонов сок и захар на вкус. Доколкото той не съдържа консерванти, трябва да го съхраняваме в хладилника.

В аптеката той се продава като йодид, всичко е същото, но там е добавен консервант – поливинилова киселина, поливинилов спирт и затова за продължителен прием е доста токсичен и не бива да се взема в голямо количество – той се използва за външно приложение – смазваме гърлото, ако има някакви дезинтерийни отравяния, се взема и вътрешно, но само еднократно. А за продължително приложение, за да подхраним щитовидната жлеза и да се оправим от варикозата, трябва да пием много – в такъв случай го пием по половин чаша на гладно три пъти дневно. Проверявали сме дозата и сме я наблюдавали – взема се на гладно, но последният прием трябва да бъде в интервала между 8 и 10 часа вечерта, докато работи щитовидната жлеза.

Проверявали сме какво става при предозиране с този син йод – изпивали сме 2 литров буркан за един ден – получаваше се само разхлабване. Организмът не взема повече, отколкото му трябва. Така че не можете да предозирате – посочената доза е минимална – хора, които имат по-големи потребности от йод, пият повече от половин чаша 3 пъти дневно.

- Колко йод се слага в нишестето?

На един литър се слага една супена лъжица, но ние обикновено слагаме повече. Направеното може да стои 4-5 дни в хладилника без да се развали – може да се използва практически една седмица.

Понеже този процес е вътрешен и докато чернодробният застой премине, ако краката болят, ако се подуват, ако излизат много страшни вени – виждала съм много страшни случаи – тогава, докато щитовидната жлеза се оправи, слагаме аспиринови бинтове.

Вземаме най-евтиния аспирин – той е ацетил-салицилова киселина. В кръвта не достига киселина, защото е много силно закислена , когато има варикоза – да, това е тромбофлебит , тоест недfстиг на солна киселина в стомаха и недостиг на хлор в кръвта.

Преди в аптеките имаше жлъчна киселина, жлъчен сок, и пепсин - сега вече го спряха от производство. Преди можехме направо да го разтворим и нанесем на краката и всичко работеше много добре, но понеже това сега го няма, вземаме ацетил-салицилова киселина от по 12 таблетки на блистер – няма значение каква дозировка е, защото не го приемаме вътрешно. Вземаме 4 таблетки , но понеже трудно се разтварят, първо ги стриваме на прах с лъжица, слагаме праха в чаша и го заливаме с кипяща вода, защото иначе аспиринът не се разтваря – опитвали сме всякак, но не става – разтваря се само в такава вряла вода. Вземаме две рула обикновен широк бинт, топим го в разтворения прах и го изстискваме така, че да е влажен, но да не тече,  и започваме да навиваме около крака спираловидно (като чорап) до горе. Оставяме да стои около час, увивате крака в нещо, за да не ви е студено, защото бинта е влажен. Правите така всеки ден по 1 час.

Ако правите тези процедури, още след няколко дни ще се промени цвета на вените и оточността минава, защото вените са били възпалени – тромбофлебитът е възпалителен процес, а аспиринът премахва и възпалението.

Това се прави външно, докато не се задейства щитовидната и не пусне в действие функцията на черния дроб и не премахне този процес вътрешно.

(Ксения Павловна Кравченко е последовател на системата за оздравяване на организма на Серафим Чичагов. Такива хора в Русия са 4 човека. Те са дипломирани практикуващи лекари и православни хора.)

                                                                                                                                                                                   www.iskri.net/zefiraСъздадено: 14/06/2017 : 02:06
Обновено : 09/06/2020 : 23:10
Категория : Здраве без лекарства
Страницата е посетена 1341 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^