Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 249 всичко

 7 посетители онлайн

Здраве без лекарства - Репей против рака и гангрената
                                             

Репей против рака и гангрената

 

Невероятната история за това как на един 85-годишен човек пораснали нови зъби и загубеното му око. Свързах се с авторката на статията - тя потвърди информацията!

В едно село близо до Москва имах щастието да се срещна с един удивителен човек - Владимир Тимофеевич. Той е на 85 години и яде само сурова храна. Четох много по тази тема, изгледах всички записи на Оганян, изучавах знаменитото китайско изследване, но суровоядец с 40 години опит срещах за пръв път. Животът му не е бил лесен. Владимир Тимофеевич бил най-голямото дете в семейството и когато навършил 9 години баща му отишъл на фронта. Всички грижи за домакинството легнали върху плещите на ученика. Ставал в 3 часа сутринта всеки ден, извеждал 6 коня, вършил куп мъжка работа и в 8 часа сутринта отивал на училище. И така всеки ден, докато след клас 3 (последния клас на училището, той не ослепял. Очите му виждали толкова лошо, че не можел да различи мъж от жена, а буквите в книга виждал само с лупа. След няколко години на сляп живот, през които се научил на дърворезба опипвайки дървото ("Знаех, че ме чака глад, ако не усвоя нещо"), на Владимир Тимофеевич му открили епилепсия. Припадъците били толкова силни, че той си прехапвал езика и всички стени на къщата, където вече живел с жена си и децата си, били изцапани с кръв. Но проблемите не свършили дотук.

В 40-тата година от живота си заболял от рак на стомаха, по-точно ракът бил открит в последния му стадий. Главоболието, свързано с епилепсията, по това време довели до загуба на дясното му око. Лекарят се смилил над умиращия пациент и изрязал окото му. Владимир лежал в болница измъчван от ужасна болка и молел лекаря да махне окото му, което "му разяждало мозъка." По това време окото му вече изобщо не виждало и след известни колебания лекарят му направил операцията. Излишно е да казвам, че в тези дни на умиране от неизлечимата болест Владимир Тимофеевич вече нищо не ядял освен лекарства, които по някакъв начин намалявали болката. Към края на 5 месец в болницата започнала гангрена на десния крак и лекарят поискал да го отреже, но Владимир, предвиждайки скорошната си смърт, заявил: "В ковчега ще лежа с два крака." Няколко дни след този разговор лекарите го изписали, за да си умре в къщи като му казали, че му остават 3-4 дни. Вътрешните му органи по това време практически атрофирали.

Владимир Тимофеевич разказва как синовете му сковали ковчег, в който той полежал, примирявайки се с края.

На втория ден от престоя си у дома той изпълзял на улицата: "Отидох да се сбогувам с природата. Седнах на тревата в двора и мислено казах: „Е, глухарчета, сбогом.“ Седях може би три часа, след което чух как природата отговори: „Не си отивай, има нужда от теб. Ти лекуваше животните, защо да не можеш да излекуваш себе си?“ Тогава си спомних как лекувах кравите и конете. Кълцах им листа от репей (за щастие, имаше много), Помолих роднините си да ми го счукат и започнах да го ям.

Репеят бил непоносимо горчив, но на него както никога му се искало да живее. Той разказва как толкова ужасно му парело отвътре след репея, че му се струвало, че това е ада. Но той продължил ‒ 4 месеца вземал само репей. Нищо друго. И ракът и гангрената отстъпили. В допълнение, вените на краката му "изчезнали", краката му станали бели като на дете. Най-трудно било с епилепсията. Припадъците намалели, но окончателно отстъпили след няколко години. Оттогава той яде само сурова храна. Той смята, че ако я свариш ‒ тя вече е мъртва храна и да я ядеш е глупаво и вредно. Забелязах в дома му три фризера. Той обясни, че замразява за зимата плодове, сок от тиква и смлян през месомелачка репей. През зимата пие основно само сок от тиква, "останалото не е необходимо", обяснява той. Разбрали за човека-чудо, хората идват при него. Тези, от които лекарите са се отказали, но които наистина много искат да живеят. И оздравяват.

Попитах го колко може да живее човек, а той казва: "Аз съм на 85 години и наскоро ми пораснаха нови зъби. По всички закони на природата ‒ това е нов живот, а за мен ‒ следващите 85 години." И се смее със своята ослепителна здрава усмивка. Същото нещо се случва сега и с брадата и косата му ‒ сред сивата коса се появи нова, черна коса. Бръчки почти няма ‒ само на челото. Фермата е голяма, работа има много. Но най-удивителното се случило наскоро: Владимир Тимофеевич открил как затворения му клепач на дясното око се отворил и оттам към света гледа ново око! Разказва с чувство за хумор как отишъл в местната полиция и им казал: "сменете ми паспорта! В паспорта съм с едно око, а ми се отвори друго око. Какво да правя? Няма да ми повярват, че съм аз, къде се е видяло някой да си отгледа ново око !?" Оттам само вдигат ръце: „чудо-човек, какво да кажеш?“ За най-голямото зло Владимир Тимофеевич смята месото: "сякаш сами себе си ядем, а след това гнием отвътре" - обяснява той. На своя участък Владимир Тимофеевич отглежда пчели: Много обича мед. И също така, разбира се, репей. Даде ми да опитам - горчи ...

 http://goltis.info/lopuh-protiv-raka-i-gangreny.html

                                                                                                      www.iskri.net/zefira

 

Създадено: 12/03/2017 : 23:53
Обновено : 09/06/2020 : 23:07
Категория : Здраве без лекарства
Страницата е посетена 1606 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^