Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 715 всичко

 2 посетители онлайн

Тайните на изцелението - Недосегаемите
 
Недосегаемите
 
Къри Блейк
 
Колкото повече Божията светлина се разгаря във вас, толкова повече тъмнината ще избяга от вас. Тя не иска да бъде близо до вас. За тъмнината е неприятно да е в присъствието на ярка светлина.
1 Йоан. 1: 4 - И това ви пишем, за да бъде пълна вашата радост.
Ето целта на това послание: да ни изпълни радост.
1 Йоан. 1: 5 - И известието, което чухме от Него и възвестяваме на вас е това, че Бог е светлина и в Него няма никаква тъмнина... - ако искате да узнаете смисъла на посланието - Благата Вест, четете понататък ... - Бог е светлина и в Него няма никаква тъмнина, защото Той е абсолют!!! В Него няма никакви нюанси на сивото! Нищо от тъмнината. Затова дяволът и  религиозните [защото религията няма нищо общо с живата вярата в живия Бог, бел.прев.] ненавиждат абсолютите. (Със своето служение Къри Блейк потвърждава библейската истина, че Бог е светлина и в Него няма никаква тъмнина.)
Бог е АБСОЛЮТНА благост. Той иска да бъдете АБСОЛЮТНО изцелени, а не наполовина. Той иска да бъдете АБСОЛЮТНО благословени, а не само да свързвате двата края. Когато едва свързвате двата края, вие не можете да си позволите да помагате на мисионерите и т.н. и всичко, с което се занимавате, е да се опитвате да  изхраните своето семейство. Затова Бог иска да бъдете благословени. Не за да си напълните „хамбара”, а докато хората край вас да гладуват вие да използвате всичко за своите въжделения - Той иска да ви благослови, за да бъдете благословение. Той иска да ви научи да изцелявате не само, за да бъдете здрави, а за да служите на хората. Не мисля, че Бог ви дава нещо само заради вас самите, но всеки път Той очаква от вас да споделите това с другите, оставяйки си проценти, които са повече от това, което ви е необходимо, за да живеете. Това е истинската Библейска схема за сеитбата и жътвата.
И така, в църквата трябва да се случи глобална промяна, за да може християните да започнат да разбират истината за това, че Бог е светлина и в Него няма никаква тъмнина. Вместо да вярваме в това, че Бог понякога е добър, понякога - лош, понякога иска да изцелява, а понякога не иска, понякога казва: "Изцелявам те", а понякога - "боледувай, защото това ще ти даде урок!"
За да се промени света, първо трябва да се променим самите ние. Тялото на Христос трябва да се измени и да започнем да вярваме, че Бог е АБСОЛЮТЕН - Той е абсолютно благ, абсолютно прав, Той взема абсолютно правилни решения. Спрете да пропагандирате идеята, че Той по някакъв начин използва тъмнината, за да утвърди Царството на СВЕТЛИНАТА. Това е невъзможно. Бог е светлина и в Него няма никаква тъмнина - именно това е посланието на Евангелието.
1 Йоан. 03:11 - Защото това е посланието, което чухте отначало - да се обичаме един друг; ние току-що прочетохме какво е посланието: че Бог е светлина ..., посланието да се обичаме. Знаем, че Иисус е казал: "възлюби Бога с цялото си сърце и ближния си като самия себе си и постъпвай с тях така, както би искал те да постъпват с теб. Въз основа на тези пасажи от Писанието ние разбираме, че ако се обичаме един друг, ще ходим в светлина. Ако повярвате на всичко, което ви кажа днес за тези стихове от Писанието мога да ви гарантирам, че животът ви АБСОЛЮТНО ще се измени.
Ще ви покажа как можете да отидете там и да останете там, където врагът няма да може да ви докосне! Крайният резултат от всичко трябва да е църква, която прилича на Иисус. Трябва ли да се измени сегашната църква? ДА. Защото цялата Църква все още не прилича на Иисус, значи трябва да се направят промени, които да започнат с нещо, трябва да има отправна точка. Значи, това ще бъде предшествано от промени, които няма да бъдат приятни. Вие няма да можете да правите всичко така, както преди. Ако искате да получите резултат различен от обичайния, трябва да се научите да правите нещата по нов начин [защото, ако продължавате да правите каквото сте правили, ще продължава да ви се случва каквото ви се е случвало, Бел.прев.].
Мразя, когато хората казват: "Ако дяволът ме атакува с такава сила, това означава, че правя правилното нещо." Аз не обичам да използвам дявола като показател за моето духовно състояние. Да, знам, че той атакува, но има разлика между това да очакваме неговите атаки и вярата в това, че той ще атакува. На нас са ни известни тактиката и методите на дявола, или, както казва Библията, за нас са "небезизвестни неговите помисли." Но това не означава, че трябва да започнем да се тревожим и д аси казваме: "Сега той ще атакува и нещо лошо ще се случи, защото вършим Божия работа." Това не трябва да го има!
Разберете, следващата стъпка ще се заключава в това, че ще трябва да се откажете от подобни идеи, да започнете да мислите по различен начин и да започнете да постъпвате като Иисус. Трябва да започнете да разбирате и да се преместите там, където врагът не ще бъде в състояние да ви докосне. Иисус знаеше, че врагът не може да го докосне. Нали?
Те го отведоха до върха на планината, за да го хвърлят долу, но Той нямаше нищо против, просто се съгласи да отиде с тях, чудейки се защо си губят времето?! Те искаха да Го хвърлят, но Той просто мина посред тях и си отиде. "Не сега трябва да умра! Така че, момчета, чао, чао!" И той просто изчезна. Ето как трябва да разсъждаваме! Какво искате да направя? Да тръгна с вас? Добре! Но вие няма да можете да ми направите нищо! Светът трябва да се чуди на нашата вяра, но по-често се случва християните да са изненадани от това, което прави Бог. Ние трябва да спрем да говорим за вярата и да започнем да се доверяваме на Бога. Трябва да спрем да проповядваме за вяра и да започнем да живеем чрез вяра. Ние трябва да дадем възможност на нашата светлина да сияе, за да могат хората, като видят вашите добри дела, да прославят Отеца. Но това няма да стане автоматически - няма да се промени за миг. Но всичко е много просто - първо: изпълнете себе си с Божието Слово; второ, говорете само това, което съответства на Неговото Слово и когато направите това, думите, които казвате, ще бъдат дух и живот. Много просто е, няма мистична формула - четете Библията, говорете в съответствие с Библията! Нищо друго!
Ще ви покажа местата от Писанието, но моля ви, изучете тези стихове и повярвайте. Да повярвате е като да щракнете копчето - преди минута не сте вярвали, но сте решили да повярвате и „щрак” - вече вярвате. И всичко започва да работи още щом повярвате - в същата минута. Не е нужно дълго да се подготвяте, защото работата не е в количеството вяра (вяра колкото зърно е достатъчна). Работата е в това дали вярвате или - не. Или вярвате, или не вярвате. Просто повярвайте и щом повярвате, всичко ще се измени.
Преди да повярвате, сте били невярващ, били сте в грях (така е написано в Библията). Но вие сте повярвали и веднага сте се превърнали в праведност в Христос Иисус. Вие не сте пораствали в праведност. Ако в момента на вашето духовно раждане свише умрете, няма да отидете в ада като недостатъчно „добър” - и всичко това, защото сте повярвали в Господ Иисус Христос, защото всичко е станало мигновено. Същото е и тук. Всичко, което трябва да направите, е да решите да повярвате в Писанието.
Същото важи и за изцелението, защото всичко, което вече се е случило. Бог не е необходимо да направи нещо повече от това, което Той вече е направил. Той вече е започнал верижна реакция. Тя не е в опитите ви да получите нещо, а да станете някой. В това се заключава благодатта - вие не се стараете да направите нещо, а ставате ново творение в Христос. Не вие сте направили това, а Бог. Вие просто сте му дали разрешение да направи това с вас.
Ефесяни.6: 16 - Преди всичко ... - а това означава, че на първо място, преди всичко - ... вземете щита на вярата, с който ... - с какво? С щита на вярата! - … ще можете… - не може би, не понякога, а точно винаги ще можете - ... да угасите ВСИЧКИ огнени стрели на лукавия; в този стих Павел ви казва, че ако направите това - именно ВИЕ сте този, който трябва да го направи и когато го направите, ще угасите ВСИЧКИ огнени стрели на лукавия. Какво означава това? Това означава, че нито една стрела никога няма да достигне до вас, защото вашия щит на вярата ще я спре. Нали така? Може ли поне една стрела да проникне през вашия щит? Не, във всеки случай, така казва Словото! Но има 5 или 6 думи, в която християните не вярват. Една от тях е "всички". Другата дума е  "нищо", защото е написано: "нищо няма да ви повреди", но християните вярват, че всяко, дори и най-безвредното нещо, може да им навреди! Всъщност е написано, че "НИЩО няма да ви навреди" - (. Лука 10:19) отличен стих, който казва, че Той ВИ е дал силата и властта, правото, възможността да атакувате ЦЯЛАТА вражеска сила и че НИЩО няма да ви навреди". Защо не вярваме в това? Можете ли да си представите какво щеше да стане, ако бяхте решили да повярвате, че "НИЩО не може да ви навреди" !!! Тогава нищо не би било в състояние да ви навреди! Защото сте повярвали в това.
Защо мислите, че дяволът така се старае да ви навреди? Смятате ли, че той ви гони? Ха-ха! Та вие сте му безразлични! Той се старае да навреди на вашия Отец, а за Отеца най-мъчителното е да гледа страданията на Неговите деца. Искате ли да навредите на Бащата - наранете детето му. Ето защо ние трябва да отидем там, където врагът не може да ни достигне.
Ако искате да вземете участие във всичко това, станете силни, не бъдете най-слабото звено, защото дяволът търси точно такова място. Казано е, че той търси тези, които може да погълне. Значи, той не може да погълне всекиго! Нали така? Той търси тези, които ще може да погълне. Нали? Но работата е в това, че Бог е също търси тези, "които са Му предани, за да направи тези хора силни." (2 Пар.16: 9, Съвременен превод на Библията ..) И ако ти си един от силните, значи ти със сигурност не си този, когото може да погълне врага! Ето защо всичко, което трябва да се направи е да решиш, че ще си този, когото Бог ще направи силен.
Иисус е казал, че този, който слуша и прави това, което Аз казвам. Мъдрият човек строи къщата си на скала и независимо от това, че ще има буря, че ще вали и ще се разлеят реки, къщата му ще устои. А друг не е построил къщата си на камък, защото и той е чул Словото, но не е направил нищо - за такъв човек е казано, че той е глупак. И се е случила същата буря, същия дъжд и дома му паднал, защото не бил построен върху скала. Единствената разлика между тези хора е в това, че единият е чул Словото и направил нещо, а другият чул Словото, но не го е направил. Значи е важно не само да чуете, но и да действате по Словото. И това зависи от вас, а не от Бога. Ако го направите, къщата ви ще устои, а ако не - ще падне.
Уморен съм от христиани, които постоянно се оплакват: «Бог е направил това, Бог е направил онова, …но Той може всичко да измени!» Да, може, но това е извадено от контекста. «Римляни 8:28. Но знаем, че всичко съдействува за добро на тия, които любят Бога, които са призовани според Неговото намерение». Значи не на всички и не винаги. При това тук не се говори точно за това, а за молитва, говори се за това, че Светият Дух ще работи във вашия живот, а не за това, че страданията и бедите ще бъдат за ваше благо. Прочетете тази глава изцяло! Бог не иска ние, срещайки се с дявола, да получаваме синини, за да може после, целите пребити, с избити зъби, с последни сили да кажем: „Господи, виж как понасям всичко!”
В книгата Откровение има обещания не за тези, които са били победени от дявола, а за победителите! Написано е: «На този, който победи…». Най-силен е не този, който има белези от битките, а този, който изобщо ги няма. Защото той се е научил така искусно да се сражава с врага, че врагът да не може дори да се докосне до него! Бог не търси войни с купчина белези, Той не иска нещата за вас да са сложни. Единственото, на което ме научи болестта е това, че да се боледува не е интересно. Когато боледувате, не можете да служите на Бога с пълна сила. В Библията е написано, че Бог е оставил 5 народа в Ханаанската земя, за да може тези поколения израилтяни, които не са познавали войната, да могат да практически да я познаят. Затова всеки път, когато се срещате с проблем, трябва да имате следното разбиране: „Това е прекрасна възможност за мен да се поупражнявам! Ще му дам да се разбере! Защото на мен вече ми е предначертано да бъда победител! Аз не мога да загубя!»
Когато Иисус срещнал сляп от рождение и Го попитали защо този човек е сляп, «кой е съгрешил - той или неговите родители, та се е родил сляп?» Иисус казал, «не е съгрешил нито той, нито неговите родители, а това е, за да се явят на него Божиите дела  - Божията слава». Религиозните ще кажат: «Виждате ли, Бог прави хората слепи, за да може Той да се прослави» Но това щеше да е така, ако всички болни бяха оздравели. Но Иисус е мислел съвсем по друг начин. В подобна ситуация Той се радвал, защото можел да покаже силата Божия.
Срещайки се с проблем, Иисус се е радвал, защото ще удържи още една победа! Той никога не е мислел, че ще претърпи неуспех, а се радвал да покаже какво чудо може да стане.
«Погледнете!» Той не пуснал гладните в селото, но казал на учениците да ги нахранят. Той никога не се бавел, не се вълнувал, че нещо няма да стигне. Обратно - колкото по-малко имало, толкова повече оставало. Трябва да променим своя начин на мислене! Трябва да започнем да мислим така, както мислят АБСОЛЮТНИТЕ победители! Защото това е така! Слава на Бога, който ВИНАГИ ни дава възможност да тържуствуваме в Христа. Не понякога - ВИНАГИ! Ако не тържествувате в проблемната ситуация, значи твърде рано сте се предали!
Иисус никогда не признавал смъртта! Винаги казвал, че човека спи. Даже когато Го принудили да каже, че Лазар е умрял, той казал, че тази болест не е смъртоносна. Заблудил ли е Той хората, казвайки това? Не, защото болестта била не за смърт, а за възкресение. Вярвайте и ще видите Божията слава. Не златен прах или скъпоценни камъни. Славата Божия е във възкресението на хората, в тяхното изцеление. А ако мислите, че Божията слава е в нещо друго, това е детинско, детска градина. Ако във вас е Божия Дух, не са ви нужни скъпоценни камъни и т.н., защото имате всичко, което ви е нужно. Но най-прекрасното е, че имате всичко, което е необходимо не само за вас, но и за всички нуждаещи се. И така, ще можете ли да ми обещаете, че ще повярвате в обещанията, които прочетохме?
2 Пет.1:1-10 – Симон Петър, слуга и Апостол на Иисус Христос - на вас, които чрез правдата на нашия Бог и Спасител Иисус Христос, сте получили еднаква с нас скъпоценна вяра: това е написано за вас - ... по правдата на нашия Бог и Спасител Иисус Христос: благодат и мир да ви се умножи чрез познаването на Бога и на Иисус, нашия Господ. Понеже неговата божествена сила ни е подарила ВСИЧКО потребно за живота и благочестието... - ако изцелението е свързано с живота, значи сте го получили. Нали така? Защото в този стих е казано, че Неговата сила ни е дарила ВСИЧКО за живот и благочестие, значи вие вече го имате, не е нужно да се опитвате да го получите - вие го имате !!! ... чрез познаването на Този, Който ни е призовал чрез своята Слава и Сила, чрез които се подариха скъпоценните ни и твърде големи обещания, за да може чрез тях ... - чрез скъпоценните обещания, ... да станем участници в Божието естество, като се отдалечим от произлязлото от похотта разложение в света. Поради тази причина положете всяко старание и прибавете към вярата си добродетел, ... - вие вече имате вяра. Ако е написано, че Той вече ви е дал всичко, значи можете да не добавяте нищо към това, можете само да го развиете и задълбочите! ... към добродетелта си - благоразумие, към благоразумието си - себеобуздание, към себеобузданието си - твърдост, към твърдостта си - благочестие, към благочестието си - братолюбие и към братолюбието си - любов. Развивайте тези качества в своя живот, защото, ако тези добродетели се намират у вас и изобилстват, те не допускат да бъдете безделни, нито безплодни - значи всичко, което правите, ще сработи, всичко ще ви се получи - ...в познаването на нашия господ Иисус Христос, но онзи, у когото те не се намират, е сляп, късоглед и е забравил, че е бил очистен от старите си грехове - виждате ли разликата? Затова, братя, постарайте се още повече да затвърдявате вашето призвание и избиране; защото, като вършите тези добродетели, никога няма да отпаднете, понеже така ще ви се даде голям достъп във вечното царство на нашия господ и спасител Иисус Христос.
 Не се гордейте, но разбирайте, че всичко това е по благодатта Божия, а не защото вие самите представлявате нещо. От изреденото по-горе от Павел става ясно, че ако сме се спънали и паднали, значи не сте дали всичко, което е написано там. Затова, ако сте се спънали, чия е вината за това? Не е на Бога! Нали така? 
1 Йоан 5: 17-18 - Всяка неправда е грях; има грях не за смърт. Знаем, че всеки, който е роден от Бога, не съгрешава; но роденият от Бога, пази себе си, ... - разбирате ли, даже не е казано, че Бог го пази; да, ние знаем, че Бог ни пази - ние знаем това, но това място от писанието е за друго - и лукавият не го докосва.
Разбирате ли??? Ако постъпвате така, както е написано, ако сте родени от Бога, няма да практикувате грях, постоянен грях, тук не се говори за моментите, когато правим грешки, а за това, че ние не практикуваме греха, че ако сме родени от Бога, ние не правим това. Разбира се, вие ще допускате грешки, но ако правите изброените по-горе неща, вие няма да се спънете и лукавият няма да се докосне до вас. Само си помислете! Тук е написано, че можете да бъдете на място, където лукавият да не може дори да ви докосне! Представете си колко прекрасно е това!
Църквата трябва да направи гигантски скок, тъй като в голямата част от времето ние сме мислено в своите преживявания, а ние трябва да мислим като победители. Ние трябва да  мислим в съответствие с Писанието, да започнем да мислим, че Иисус е АБСОЛЮТЕН Цар на царете и Господ на господарите, Който пребъдва вовеки. Той е Този, до Когото нищо не може да се докосне. Но най-важното - ние сме в Него!
В момента на вашето раждане свише вие сте се превърнали в мишена, затова най-мъдрото решение би било за вас да се потопите в Него изцяло и да станете толкова силни, че врагът просто да не може да ви докосне. Да, врагът се опитва да направи нещо срещу мен, но аз не чувствам нищо, защото моят щит на вярата е вдигнат, а Бог е милостив. Полагам ръце на толкова болни хора, които страдат от ужасни болести, но от нищо не се заразявам, защото вярата не се измерва с количеството шум генериран, когато се покланяте на Бога, тя не зависи от това колко размахвате ръце и скачате - тя се определя от това колко сладко и спокойно можете да спите в лодката, когато наоколо вилнее буря. Вярата е налице, когато можете да спите в разгара на бурята. Не вълнение и тревога, а покой. Ако не можете да пребивавате в покой, значи не вярвате. Трябва да умеете да пребивавате в покой. Трябва да можете да кажете: ". Край, всичко е направено" Всичко е много просто, аз съм победител, защото Той е победител, а Аз съм в Него. Защото не аз живея, а Христос живее в мен; а животът, който сега живея във тялото, живея го с вярата, която е в Христос. Дяволът не вижда Къри Блейк, а Христос. Разбирате ли? И ако моят щит е вдигнат, неговите стрели никога няма да ме достигнат. И ако добавя добродетел, разсъдителност и т.н., никога няма да падна. И ако се науча да "пазя себе си" ако не практикувам грях, дяволът няма да може да ме докосне. Успях ли да ви убедя в това, че трябва да пребивавате в постоянна победа, живот и здраве? Болестта, бедността и всички други неща, които са изпратени от дявола, не трябва да ви докосват!
Дори в Стария Завет имало подобно обещание - „Хиляда души ще падат от страната ти, И десет хиляди до десницата ти, Но до тебе няма да се приближи...” Всичко това е в Стария Завет! А ние имаме по-добри обещания от по-добър завет, имаме голяма слава. Ние трябва да разпространяваме живот, така че дяволът да не може да се доближи дори до съседите ни, защото ние сме наблизо.
Вие сте Божия полицай, който да въвежда ред във всичко и ако видите, че нещо не съответства на небесната перспектива, ваша е отговорността да го оправите, за да стане то такова, каквото ще бъде на небесата. Ето как трябва да установявате Царството Небесно. Ние нямаме право да казваме всичко, каквото искаме, а само това, което казва Бог, защото щом кажем нещо, движени от нашите емоции, нещата ще се случат и може би някой ще загуби вяра и т.н.. Трябва да бъдете Божията сила за хората. Срещайки се с дадена ситуация вие трябва да сте уверени, че всичко ще бъде така, както кажете вие. Трябва да посрещате ситуацията знаейки, че победата вече е ваша. Затова всичко, което се изисква да направите, е да отидете там и да каже на това нещо да се махне. Не с нагласата "хайде да отидем да видим какво ще направи Бог”, или „аз дойдох да се помоля за вас и се надявам, че това ще сработи”. При такова отношение хората ще умират още преди да можете да се помолите за тях.
Но вие не ставате автоматически победител, вие трябва да си изработвате правилно отношение към нещата. Практикувайте дотогава, докато Божията природа не се превърне във ваша природа. Развивайте това в себе си. А за това трябва да изповядвате това с думи. Говорете на себе си - ще бъде така и по никакъв друг начин. Не е лесно, трябва да дисциплинирате себе си.
Но само вие можете да вземете решението да повярвате в това, че Божието слово е единствено, истинно и вярно. Трябва да прекарвате всичко, което виждате, чувате или чувствате през филтъра на Словото. Дори ако много ви се иска да кажете "Това не работи", трябва да умеете да затваряте устата си и да я държите затворена дотогава, докато не се научите да казвате само онова, което е написано в Словото. Ако искате да бъде победител - именно в това е тайната на победата. Защото Бог е АБСОЛЮТЕН, в Него е абсолютната победа, Той е светлина, и в Него няма никаква тъмнина. В Него е постоянната победа, а не понякога печеля, а понякога губя - в Него е ПЪЛНАТА победа. Ето защо Той ви е нарекъл победители, защото вие служите на АБСОЛЮТНИЯ ПОБЕДИТЕЛ. Амин? АМИН!
Отче, в името на Иисус, аз съм роден отново и изпълнен със Светия Дух и точно сега съм изцелен, свободен, здрав и силен. И в името на Иисус, аз приемам ЖИВОТ, здраве и сила. Аз ще мога да преодолея всяко препятствие. Моята вяра може да угаси всичките огнени стрели на лукавия. И в името на Иисус, аз пазя себе си и се надявам на Христос и поради това, че пазя себе си, лукавият не може да ме докосне. Нищо не може да ме нарани, защото аз съм в Христос и Той е в мен и ние сме едно цяло. Ние ходим в пълнотата на Неговия живот, в благодат, сила и слава. И в името на Иисус аз Ти благодаря, Отче, за свободата, живота, здравето, свободата и просперитета. Благодаря Ти, Отче, задето си ме направил светлина, която свети в тъмнината. И Ти благодаря, че моята светлина ще сияе така, че хората - като видят моите добри дела, да прославят моя небесен Отец. В името на Иисус, така да бъде! Амин.
 
 
 

Създадено: 19/12/2016 : 23:52
Обновено : 09/06/2020 : 23:03
Категория : Тайните на изцелението
Страницата е посетена 1741 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^