Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 420 всичко

 1 посетители

В името на Иисус Христос - Съвет към църквите относно парите
 

Съвет към църквите относно парите
 
Ти Би Джошуа
 
 Бих искал да дам един съвет на църквите по целия свят.
 Изцелението, освобождаването и всички божии благословии са затруднени поради париje. Не е възможно да изцеляваш хората и да събираш пари. Това не е възможно поради съответстващата сила. Не можем да освобождаваме силата и да получаваме пари. Защото този освободен дар не е за продан.
Когато настъпи време за изцеление, това е време да отдадем на другите онова, което Бог ни е дал. Днес може да видите църкви по целия свят, да ви се стори, че епохата на изцеления, освобождение и пророчества като че ли са отминали. Но това не е отминало, защото Иисус вчера, днес и во веки е същия.
Причината проблемът да е в парите е, че тези дарове не са за продан. Бог ще изпрати своите хора, ще изпрати помощници, които ще подкрепят нашето поколение. Когато отдаваме безплатно, Бог подтиква хора и партньори по целия свят, които ще дават и благославят служението, които ще ви благословят щедро - оставете това да се извърши от сърцето на паството. Това са проблемите с които се сблъсках и самия аз - натъкнах се на трудности в началото на служението за възраждане по целия свят поради недостига на пари. Преди да започна да пътувам в други държави установих, че имам проблем с парите. Липсата на пари възпрепятстваше благословението, изцелението и освобождаването. Дори да се да се молиш за най-богатия човек в света, който е болен, не вземай нищо, не очаквай от него нищо. Каквото и да ти даде, нека то дойде от сърцето му, за да не изглежда, че продаваш изцелението.
Аз спрях да пътувам в други държави за 5 години поради проблеми с парите и  разбрах, че божият дар излизащ от мен не беше напълно освободен. Зададох въпроса в какво е причината за това да се освобождават само 90% от дара. Бог ми каза че причината е в парите - в годините, когато пътувах в други държави, когато проягах ръка аз знаех, че божията воля е да се изцели този човек. Протягах ръка, но се натъквах на пречка. Попитах Бога: Господи, какво става? Бог ми каза причината е, че от този човек, за когото се молиш, са взели предварително пари - искаш да продадеш дара ли?” Казах: „Не, не..”
Аз зная че за много неща ни трябват пари, но тези хора които действително се нуждаят от спасение, изцеление, от чудо и освобождение, ние трябва да се погрижим за това преди те да го получат, да няма никакъв обмен на пари за изцеление - това трябва да е дар. Тогава ще бъдете изненадани - те ще ти дадат това, което не си и очаквал.
Ако искаш пари от човека пет хиляди преди изцелението, той ще ти даде колкото си му поискал, но ако не си му поискал нищо предварително, а си го изцелил, може да ти даде и един милион като благодарност - благодарност за това, което Бог очаква от нас. Когато е време за възраждане или кампания за изцеление, това е време да слушаш божията воля. Ако божията воля е за пробуждане, то това, което ти е нужно, парите които трябва да похарчиш, за да го осъществиш, Бог ще ти го осигури по много начини - не само чрез болните, или чрез онези, които са дошли - Бог ще го осигури по великолепен начин.
Преди да започна да се движа в пробуждане, помолих Бог да повиши моя стандарт финансово така, че където и да отида, да мога да осигуря на тамошните организатори 50% от всички техни разходи по съответната среща. Аз и моите партньори по целия свят сме готови да направим това - това ще намали проблемите, които противостоят на божия дар.
Всемогъщият бог не ме е поставил тук, за да ви казвам: „Дайте ми пари, дайте ми пари”. Ще повторя: аз и моите партньори от целия свят осигурихме 50% от всички разходи, за да направим тази прекрасна конференция, така че половината от разходите за нея ще ги поемем ние.
 
                                                                                                                                                                                              www.iskri.net/zefira


 

Създадено: 15/12/2016 : 16:33
Обновено : 09/06/2020 : 23:01
Категория : В името на Иисус Христос
Страницата е посетена 1625 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^