Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 261 всичко

 7 посетители онлайн

Матрицата V - Матрицата V - том 2

MATРИЦАТА V-ТOM II

Ключът за завършване


Вал Валериан

Още една книга за 21 век от Leading Edge Research Group

 

 

 

МАТРИЦАТА V – ТОМ ВТОРИ

 

КЛЮЧЪТ ЗА ЗАВЪРШВАНЕ

 

 

 

Информация за Много Напреднали, Доминантни и Финални Инкарнации от 3-та плътност

 

(от гледна точка на една Финална Инкарнация от 3-та плътност)

 

 

 

ЗЛАТНО ИЗДАНИЕ

 

Май 2004

 

Редактирано от Вал Валериан

 

 

Увод на автора

 

Забележка: Цялостното разбиране на този втори том от Матрицата 5 е невъзможно без информацията дадена в първия том на поредицата. Настоящият материал е представен въз основана презумпцията, че читателите вече са прочели първия том.

Когато завърших материала на Матрицата 5 – том първи Търсене на Духа – Крайният предел, казах на Вал, че нямам какво повече да добавя. И наистина имах предвид точно това – тогава. Докато първият том на Матрицата съдържа всички ключове, необходими за излизането ви от Играта, тогава аз нямах представа, че тя съдържа и семената на Ключът за завършване. Ключът за завършване, обаче НЕ е индивидуален ключ. Всички индивидуални ключове остават в първия том. Към тях няма какво да се прибави макар, че можете да намерите допълнителни свои второстепенни ключове, които да подпомогнат индивидуалното ви развитие в рамките на вашите индивидуални преживявания. Ключът за завършване е съвсем друго нещо, както тепърва ще разберете.

Във филма Боговете сигурно са полудели (The Gods Must Be Crazy) едно идеализирано бушменско селище е представено така, сякаш го виждаме преди. В съответното DVD има допълнителни снимки на това как представеното е невярно спрямо положението днес. Дават  как са занесли компютър в селото и са показвали на него фирма. Чуждестранни туристи посещават това племе и внасят там допълнителни промени. Това селище бива погълнато точно както Боргите асимилират другите планети. Боргите на Земята днес са САЩ и Англия. Зад видимите са ръцете на извънземните последователни Инкарнации.

За щастие, голямата част от нашите едновременни инкарнации са в Играта преди периода на Края на Играта на Земята. При все това, ВСИЧКИ едновременни Висши Аз имат няколко инкарнации по време на периода известен като Край на Играта на Земята. Тези преживявания са пресечната точка на пътища на едновременните и последователните инкарнации. Това ще повлияе на вашите лични възгледи щом завършите.

Докато правилата на Играта се спазват, съществуват и такива Висши Аз, които непрекъснато търсят вратички и начини за разширяване. Те не искат Играта да свърши – толкова привързани са към пътя на последователните инкарнации. Това показва тяхната духовна незрялост и силата на полярностите, особено на Тъмните и на силата над другите. Тъй като Висшите Аз нямат Тъмна сила над другите Висши Аз в по-високите плътности, способността да я преживяват по време на Играта и по пътя на едновременните и по пътя на последователните инкарнации, е като наркотик за тях. Това е една поредица на пристрастени, която те ще имат нужда да прекъснат, за да напреднат.

При все това, тази галактическа Игра ЩЕ свърши. Възможно е извънземните от Орион, Сириус, Плеядите и много други да останат само спомен от тази игра в трета плътност и като огромно количество преживявания, които да споделяме и които са от жизненоважно значение за това, което следва в предстоящия ни път.

След като Висшите Аз с едновременни инкарнации на Земята напуснат и Земния Планетарен Дух напредне, Ключът за завършване вече няма да е нужен и ще се разпадне, тъй като е предназначен за специфични цели.

В този том има информация за онези, които са усвоили даденото в първи том и искат нещо повече. Сегментите от този том никога няма да бъдат качени в сайта. Ако не сте прочели  и разбрали казаното в първи том, не сте готови за настоящия. Докато самият аз напредвам в своето развитие на Събудена Финална Инкарнация, споделям с вас допълнителните неща, които откривам. Аз не съм същият както когато пишех първи том. Ето как работи духовния напредък. Продължавайте да наблюдавате разпадането на Земята на едновременните инкарнации. Всичко беше добре докато траеше, но вече е изхабено. Време е да завършваме!

 

 

Авторът

 

Проектът Матрицата 5 – Земята от трета плътност

 

Май 2004 

Цялата книга "Матрицата V' том 2 може да изтеглите от http://www.iskri.net/zefira/file/matrix2.zip

 

 


Създадено: 28/10/2011 : 14:58
Обновено : 28/10/2011 : 15:00
Категория : Матрицата V
Страницата е посетена 8188 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^