Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 961 всичко

 7 посетители онлайн

Тайните на изцелението - Тайните на божественото изцеление
 

Тайните на божественото изцеление
 
Къри Блейк
 
 
Аз съм Къри Блейк, добре дошли в програмата „Гласът на изцелението”. Ще се убедите, че нашият стил и форма на подаване на информацията не са ошлайфани. Ако Бог ми беше дал канал по телевизията, щях да го нарека „Канал за нормални хора”, защото аз нося обикновени джинси, обикновена риза, обикновени дрехи - ние сме обикновени хора. Единствената разлика, която ни е присъща се заключава в това, че в нас е Божия Дух. Както казваше Т. Л. Осбърн, „Духът Божий в човека го превръща в християнин”.
Днес ще поговорим за това как да постъпваме по християнски. И по-конкретно, ще говорим за тайните на Божественото изцеление на Джон. Джи. Лейк. От неговите напътствия аз отделих 15 пункта - на това трябва да съсредоточите своето внимание, ако искате да видите божествено изцеление. Ще попитате: „какво означава „тайна” и как работи това. Мнозина мислят, че трябва да получат съответно помазване. Честно казано, това е заблуда, на която са ви научили. Да не мислите, че нещата стават така: Бог се събужда сутрин, излиза на небесния балкон, поглежда надолу и мисли: „Кого да помажа днес? А, той се държа добре през последните 2 седмици! Ще помажа него!” В действителност не става така - Бог излива Духа и Той вярва във вас повече, отколкото самите вие си вярвате! Той вярва, че вие ще се равнявате по Него, че ще подражавате на Иисус и на Неговия образ. В Него има безусловна вяра, че вие ще бъдете тези, които Той е създал! И моята работа е много проста. Аз не съм тук, за да ви дам нещо - аз съм тук, за да ви помогна да разпознаете това, което вече притежавате! Няма да се опитвам да ви продам нещо като специална помазана кърпичка - на мен нищо подобно не ми е нужно.
Ние всеки ден виждаме как болните се изцеляват и как се случват и други удивителни неща. Ние искаме да споделяме свидетелства и планираме да запишем програма състояща се изключително от такъв тип епизоди. Истината е в това, че вие вече имате всичко, което ви е нужно! Имате Името на Иисус! Това е всичко!
Ние възхваляваме Иисус. Даже не се стремим да говорим много за Джон Джи. Лейк - той беше просто човек, който сподели с нас информацията, която ни помогна да тръгнем в правилната посока. Разбира се, той беше божий човек и направи много добри неща, но все пак всичко се свежда до Иисус. Ако не говорим за Иисус, то тази програма е просто губене на време, както и всичко, което правим. Аз винаги се старая да обърна вниманието на хората на това, че Джон Джи. Лейк може да не се окаже редом. Може да не притежавате помазване от него, или да нямате негова „мантия”, или нещо подобно. Но това, което имате, е Иисус на Джон Джи. Лейк! Ако във вас имате същия Иисус, който е бил в Джон Джи Лейк, вие ще можете да правите това, което е правел Джон Джи Лейк. Защото той е правел това, което е правел Иисус! Затова нека да минем без посредници и да се обърнем към първоизточника. Да се приближим към Иисус и да правим това, което трябва да правим - това, което сме призвани да правим. Амин?
Няма да можем да разгледаме всичко достатъчно подробно - ние имаме цяло учение на тази тема, но за него ще поговорим по-късно.
1. И така първото, което казваше Джон Джи. Лейк  е това, че ние трябва да унищожим „свещените крави”в областта на болестите, изцеленията и Божията сила! На тази тема е измислено много, постоянно се появяват все нови и нови учения. През цялото време се налага да се изобретява нещо ново, защото на хората им омръзва да плащат за старите „митове”.  На нашите семинари ние разбиваме стъпка по стъпка тези несъстоятелни теории. Така накрая не ви остава нищо друго, освен да се движите в силата Божия. Веднага ще кажа, че нашите семинари и срещи са безплатни - единственото, което искаме, е да се запишете предварително. Ние се стараем да разпространим тази информация по всякакви начини, за да могат хората да действат изцяло в Божията сила. Когато се движите в Божията сила, вие ставате мишена за врага. Аз се движа в Божията сила, това е нормално, но едновременно с това искам и вие да го правите и да действате. Това е въпрос на самосъхранение, защото ако вие станете такава добра мишена както аз, врагът ще обърне внимание и на вас и ще престане през цялото време да напада мен.
Вие трябва да разрушите тези митове и стереотипи, отнасящи се до Божията сила, болестите, изцеленията и т.н. Те са поне 30, но сега няма да се задълбочаваме в това. Говорили сме за това нужно ли е самият човек да има вяра в своето изцеление, или някой друг може да вярва вместо него. Практически всичко, което са ви учили за изцеленията, най-често е неправилно. Практически всичко, което сте чували за изцелението - кой, кога и къде може да изцелява - всички дреболии и подробности най-често пречат на изцелението. Всъщност единствената пречка пред изцелението е това, че вие вярвате, че има пречки за изцелението.
Понякога нарочно не съм правил неща, които се смятат за неотменими за получаване на изцеление, но болните се изцеляваха. Виждах как болните се изцеляват без съблюдаване на пост, без продължителни молитви за изцеление и т.н. Когато започнах да изцелявам с молитви аз виждах как хората се изцеляваха, макар че в моя живот имаше много грехове. Аз съгрешавах и разбирах, че съгрешавам и даже окръжаващите ме хора знаеха, че греша, но хората се изцеляваха! Дори самите тези факти са в противоречие с теологията на някои хора. Но фактът си остава факт! Ние виждахме как хората ставаха от инвалидните си колички, ставаха и други удивителни неща независимо от това, че в живота ми имаше грях. Накрая казах на Господ: „Господи, нима греха и всичко, на което ме учеха, не влияе на нищо? Нима няма никакво значение дали съгрешавам или не? И ето какво ми отговори Бог: „Влияе! Но с теб ще се оправя по-късно”. Скоро след като Той ми каза това, ме обзе особено желание за святост и някак грехът изчезна от моя живот. Но фактът е в това, че ние ставаме праведни в Христа.
Ако в живота ви има грях, във връзка с изцелението е важно имате ли вяра, когато служите на този човек! Ако не повярвате, че точно сега Бог ще изцели стоящия пред вас човек от каквото и да било, този човек няма да се изцели. Ако повярвате, именно това ще стане! Защото вярата се явява ключов фактор, а не другите неща. Иисус е казал, че ще има хора, които ще идват при Него и ще казват: „Господи, нима не в Твое Име правехме разни чудеса: изгонвахме бесове, изцелявахме болните? А Той ще им отговори: „Махнете се от Мен... Никога не съм ви познавал. Това са думи от Писанието. Някои казват, че тези хора просто са лъжели. Но на мен ми е трудно да си представя, че някой може да стои пред Иисус в съдния ден и да лъже - та нали в този момент всичко тайно ще стане явно. Самият Иисус е казал: Какво все Ме зовете: „Господи, Господи! - а не правите това, което ви казвам. Затова има хора, които изцеляват болни, макар че в техния живот има грях и които даже не познават Бога. Но как е възможно това? - Просто те вярват, че Бог може да изцелява - това е всичко.
Ако човек постига някакви резултати това все още не означава, че трябва да вярвате на неговите „доктрини”. Можете да вярвате на доктрини, ако те съвпадат с това, което е написано в Библията, а не защото някой има някакъв „дар”. Това е един от проблемите в църквата. Някои известен човек се обръща към Бога и още следващата седмица го виждаме да проповядва. Възможно е скоро този човек да се спъне или да извърши някакъв грях, а ние ще го обвиняваме и ще се ядосваме, защото ни е подвел. Макар че в действителност ние не е трябвало да го поставяме в такова положение още от самото начало. В Библията е написано да не се поставя новак на отговорно място. А ние все едно така постъпваме защото знаем, че името на известния човек на афиша ще привлече тълпи. И отново се получава така, че ние преследваме парите вместо да следваме и постъпваме по Божието Слово.
2. Да преминем на втора точка. Ние трябва точно и ясно да разбираме, че болестта и немощта са враг! Ще кажете: „Всички знаят това”. Вярвате или не, мнозинството, особено християните, не мислят така. Повечето християни най-вероятно ще кажат, че Бог използва болестта, за да ви научи на нещо. Или че тази болест ви приближава към Бога или укрепва вашия характер. Удивително, но кой знае защо Иисус никога не е казвал нищо подобно.  Но вие казвате (искам да  обърна вниманието ви на този момент): вие казвате, че Бог използва болестта, за да ви научи на нещо. Но ако отворите Библията, единственото споменаване, което ще намерите там за нещо (или по-точно казано за Някого, Който може да ни научи на нещо), това е мястото за Светия Дух (Ин. 16-13. А когато дойде онзи, Духът на истината, ще ви упътва на всяка истина; защото няма да говори от себе си, но каквото чуе, това ще говори, и ще ви извести за идните неща), Той ще ви научи и ще ви насочи и ще ви научи на истината. Затова, когато казвате, че болестта ви учи на нещо, или някакви насочва към истината излиза, че вие поставяте болестта на едно ниво със Светия Дух. А това е много опасно, защото всъщност вие казвате, че Светия Дух и духът на немощта или духът на болестта са едно и също. Така вие прославяте дявола или, по правилно би било да се каже, че вие твърдите, че Бог прави това, което всъщност прави дявола. А това е много близко до онова, което са правели фарисеите. Те казвали, че Иисус изгонва бесовете със силата на Веелзевул - управителя на нечистите духове, докато всъщност Той е действал със силата на Светия Дух. На което Иисус е казал, че те хулят Светия Дух и, ако не се покаят, няма да има прошка за тях.
Затова трябва ясно да разбирате, че когато казвате,  че „Бог използва болестта, за да ви научи на нещо” излиза, че Той специално ви изпраща това, а то не съответства ясно на Светото Писание. И ако говорите така, ще бъда откровен - вие лъжете, защото Бог изцелява, избавлява и освобождава! Той не е насилник и не е виновен за смъртта на децата. Той е този, Който е отдал Своя Син, за да може с Неговите рани да можете да бъдете изцелени! Да продължим - аз се възпламенявам, когато говоря за това, защото вярвам, че именно сърцето на Господ, Който е в мен ми говори по тези въпроси.
     3. „Трябва да ви писне!” Знаете, че съм от Тексас и говоря тези неща направо. В тякакъв момент трябва да „ви писне”, затова нищо няма да се измени, докато не почувствате, че ви е писнало. Докато греха не ви е бил дошъл до гуша, вие сте продължавали да оставате в него. Възможно е някои от вас и досега да пребивават в него. Причината е в това, че вие все още не сте го намразили и се заигравате с него. Повечето хора никога не се „развеждат” с греха, техните старания се свеждат само до това да се отделят от него, но въпреки това да продължават да се срещат периодически с него, докато в действителност вие трябва напълно да се отделите от греха и да го убиете в своя живот. Трябва „да ви писне”.  
    4. Трябва да имате еднакво отношение към болестите независимо от цялото им разнообразие. Не трябва да действате спрямо рака различно от начина, по който действате при случай на главоболие - това е един и същи враг, който трябва да намерите и унищожите.
      5. Да се отнасяме към всички болести като към човек. Смит Уигълсуърт казваше, че ние можем да се отнасяме към дявола като към човек или като към личност. Същият принцип важи и за всички болести и немощи. Той казваше, че трябва да се отнасяме към рака както към самия дявол. Трябва да правите именно така - да гледате на тази болест не като на част от този човек, който боледува, а като на враг, който е бил изпратен от ада, за да убие, открадне или унищожи този човек. Затова, когато погледнете на ситуацията в тази светлина, във вас ще се появи ненавист към това. Вие можете да преминете през палатата на детската болница или която и да е друга болница и да видите какво е направил врага с телата на тези невинни деца или възрастни. Ако докато сте там сърцето ви не трепне и не възнегодувате към дявола и не започнете да мислите, че не трябва да е така, значи сте умрели и не забелязвате това. Аз просто не си представям как християнин може да говори за любящата ръка на Бога и да твърди, че Той ги прави по-добри виждайки страданията на младенците и децата.  
Ето още един момент, връщайки се към въпроса за „свещените крави”. Ще добавя, че ако сте служител или проповедник и казвате на родителите, че детето се е родило инвалид или с някакви нарушения, че това е станало поради някакъв грях на родителите - знаете, че е по-добре да се откажете от служенето. Никога не казвайте това пред мен, защото старият човек може да се събуди в мен и да ви зашлеви - така понякога е постъпвал генерал Патън, защото, честно казано, вие сте лъжец. Вие не трябва да бъдете служещ или даже да имате каквото и да било отношение към служенето, ако казвате такива неща на родителите, които така или иначе вече страдат.
Те, така или иначе, биха направили всичко, за да поемат върху себе си мъките на своето дете. Как можете да казвате на тези родители, че деформацията на тяхното дете е резултат от извършени от тях грехове? Отворете Библията и я прочетете по-внимателно (Езекиил глава 18:20. Душата, която греши, тя ще умре; синът няма да понесе наказанието на бащиното беззаконие ...) и вече никога не говорете така! Защото там ясно е написано, че целият този проклет „боклук” за родовото проклятие предавано от поколение на поколение, е лъжа на дявола, за да държи хората в окови. Трябва да изучите внимателно глава 18 на Езекиил. Там пише, че трябва да престанете да употребявате тази притча посветена на това, че греховете на родителите ще преминат върху децата. Но за съжаление именно такъв тип глупост е доста разпространен сред християните днес. По същността си, това е индустрия, която се занимава с продажбата на книги и семинари, но вие трябва да пробиете през тези финансови схеми, които целят единствено да завладеят вашите пари и да ви накарат да повярвате в заблудата, че именно по този начин ще придобиете своята свобода. Всъщност, Иисус вече е заплатил за вашата свобода със Своята кръв и това е достатъчно! Вие не трябва да плащате на никого, за да получите освобождение.
Ако искате да научите повече за това, обадете ни се или елате на нашите семинари. По време на почивките ние си говорим и хората ми задават въпроси и аз се старая да им отговоря. Най-главното, което искам да ви кажа е, че Бог ви обича! Той е изпратил Своя Син и Той е умрял за нас по две причини. В Псалм 102 е написано - няма да забравя всичките Негови благодеяния. Той прощава всички твои беззакония, изцелява всички твои недъзи. Бог иска всички вие да сте здрави и не иска да отидете в ада. Той е отдал Своя Син, за да не трябва да изпитвате нито едното нито другото.
Ако имате въпроси, пишете ни. Във всичко, което казвам, аз се опирам на Библията, затова мога спокойно да ви предложа да опровергаете това, което чувате в настоящата програма. Самият аз съм се опитвал да опровергая това учение докато го изучавах. Не е толкова просто да се провъзгласява посланието за пълна победа, защото в хода на процеса се получава така, че това послание противоречи в по-голямата си част на всичко, което чуваме на тази тема. Появяват се онези, които се борят с това послание. Но Иисус е имал толкова много врагове и което е удивително, всичките му врагове са били религиозни хора, най-често - религиозни лидери, така че аз съм в добра компания, когато става въпрос за това.
6. Повелявайте - не умолявайте. Това е един от най-важните моменти. В следващите програми ще споделя с вас някои писма на Джон Джи. Лейк. Той казва: „Щом се научихме да повеляваме, вместо да умоляваме и ходатайстваме за немощните, веднага видяхме резултати.” Това е ключов момент. Трябва да разберете, че когато хората четат Библията, особено Евангелието, те асоциират себе си с един от тримата персонажи. Най-често с един от двамата. Или с болния човек, който идва, за да получи изцеление, или - ако са по-напреднали духовно, се поставят на мястото на учениците. Но аз ви казвам - разберете, в оня момент болните хора и хората, които са били ученици на Иисус, не са били родени свише. В тях не го е имало Духа на Бога, той все още не е пребивавал в тях. В това е разликата. Вие напълно се отличавате от тях. Единственият пример, присъстващ в писанията, е Иисус. Тогава единствено в Него е пребивавал Светия Дух така, както сега пребивава във вас. И вие трябва да осъзнаете, че именно това е вашия пример за подражание. Затова не трябва да призовавате Него с цел изцеление. Той е казал, че вярващите ще полагат ръце на болните и те ще се изцеляват. Той е казал на своите ученици: „вървете и изцеявайте болните”. Не е казал „идете се молете за това болните да се изцеляват”; казал е: „изцелявайте болните, възкресявайте мъртвите, гонете бесове”. Той им е дал власт, затова вие трябва да говорите така, че да е ясно, че вие имате тази власт. Но вие трябва да вярвате в това и да говорите по съответния начин. Вие трябва да повелявате вместо да молите Бога да прави това вместо вас. Разберете, вие правите това вместо Бога, защото Бог ви е изпратил вместо Себе си, за да освобождавате хората. Той не е тук в плът, затова вие правите това вместо Него.
Вместо това вие се опитвате да направите така, че Той сам да прави това вместо вас. Вие трябва да разберете, че имате тази власт и трябва да отидете и да действате така, както би постъпил Иисус, ако беше на ваше място. Трябва да говорите така, както Иисус би говорил и да бъдете готови за това, че ще бъдете гонени така, както са гонели Него, защото това ще се случи и с вас. Хората ще ви обичат, защото вие ще ги освобождавате, ще изцелявате техните деца и няма да ги осъждате, а обратно - ще ги избавяте от болката им. Но религиозните хора ще ви ненавиждат. Защо? Защото вие ще изцелявате и освобождавате хората - вие ще им помогнете да разберат, че не е нужен посредник между тях и Бога. Вие ще ги научите как сами да вървят ръка за ръка с Бога. По времето на Стария Завет хората е трябвало да ходят при пророци и свещеници, за да направят те нещо за тях. Но Новият Завет се зуключава в това, че в нас го има живия Спасител, който живее вътре в нас. Той премахва всички прегради, които са съществували между нас и Бога и ни съединява пряко с Него. И сега вие можете да се молите на Бога направо, да разговаряте с него и да говорите за Него. Повече не са нужни посредници между вас и Бога. Ще ми се да ви обърна внимание на тези моменти. Възможно е вече да сте чували за някои неща, особено що се отнася до думите и изразите използвани в разговора.
7. Говорете с проблема, а не с другите хора за проблема. Това е много важен момент. Мнозина от вас, навярно вече са чували за това. Но много важно е да разбирате, че трябва да „говорите” на проблема. Иисус е казал, че трябва да говорим на планината, че трябва да кажем на планината какво искаме да направи тя. Същого трябва да правите, когато изцелявате болните. На това учим по време на семинара „Техника на божественото изцеление”.
Когато служите на някого, изцелявате го, вие не разговаряте с Бога.  Когато човек идва при вас за помощ, вие вече сте говорили с Бога и Той ви е казал чрез Своето Слово: изцелявайте болните. - това е. Вие вече сте говорили с Бога и разбирате неговата гледна точка за болестите и недъзите. „С Неговите рани те се изцелили”. Затова, когато хората са дошли при вас, вашата работа вече не е в това да разговаряте с Бога - тогава вашата работа се заключава в това просто да кажете на техните тела да направят това, което трябва да правят. Ако човекът има проблем с краката: кажете: „Крак, в Името на Иисус ти заповядвам да функционираш правилно без никакви проблеми”. Това не е формула - просто ви давам пример. Или ако имате работа с раково заболяване, можете да кажете нещо от рода: и пак ви казвам - не използвайте това като шаблон - вие знаете толкова добре, колкото и мен, че шаблоните не работят.
Аз вярвам в силата на Словото и изповедта и всичко останало. Едновременно с това вие трябва да разбирате, че това, в което вярвате е по-важен фактор отколкото даже това, което говорите. Затова онова, което казвате при изцелението, трябва да е в съгласие с това, в което вярвате. Моля ви, слушайте внимателно - важно е не какво казвате вие, а кой го казва. Най-важното от всичко е това, че вие сте свързани с Бога и Той ви слуша. Разбирате ли - когато говори християнин - Небесата слушат! С други думи, когато християнин произнася думи, с които заповядва на болното тяло или на нешо друго, когато християнин говори - Небесата слушат и се съгласяват! Това, което свържете на Земята, ще бъде свързано на Небето, а каквото освободите на Земята - ще бъде освободено на Небесата. Освен това - когато християнин говори - Небесата слушат и се съгласяват, а адът слуша и се подчинява. Разберете това - то е много важен момент: „когато християнин говори”! Затова не е толкова важно какво именно ще кажете, а това кой се явявате. Важното е това, че вие имате връзка с Бога и Той ще ви подкрепи. Забравете за шаблоните. Ако говорите на човек болен от рак, ще положите ръце на него и можете да кажете нещо от рода: „В Името на Иисус, рак, аз разрушавам твоята сила, аз ти заповядвам още сега да напуснеш този човек - махни се от неговото тяло! В този момент ние заповядваме на всички клетки, тъкани, органи, които са били подложени на атака, да бъдат изцелени и да се възстановят! „Дух на рака и дух на страха, аз разрушавам твоята сила и ти заповядвам да се махнеш веднага, в Името на Иисус!” Виждате ли - защо повишавам глас? Защото това придава сила - както нареждате на кучето - заповядвате му да се махне.
Смит Уигълсуърт казва - ако се молите на кучето „кученце, моля те да се махнеш”, то няма да се махне, а ще продължава да стои и да размахва опашка. Това важи и за дявола - ако му кажеш „Дявол, моля ти се, махни се”, той ще каже „Няма”. Затова вие не го молите, а му заповядвате - а ракът какво е - дявола. Разбира се - дяволът идва , за да открадне, убие и погуби. Именно това прави ракът - краде, убива и унищожава едно семейство. Ин. 10:10. Крадецът влиза само да открадне, да заколи и да погуби: Аз дойдох за да имат живот, и да го имат изобилно. Или едното, или другото. Проблемът е в това, че вие си мислите: „ама ти не разбираш - това са просто клетки” и т.н. Не, не и не! В същност, това е разрушителната работа на беса. Вие трябва да сломите този дух, да го изгоните! Положете ръце и провъзгласете изцеление и освобождение: „В Името на Иисус, махай се оттук и никога не се връщай!” Ама Къри, не можеш да говориш така: „никога не се връщай” - Защо не? Току-що го направих! Иисус също е правил така. Той е заповядал на духа да се махне от тялото на момчето (Марк 9:25 А Исус, като видя, че се стича народ, смъмра нечистия дух, казвайки му: Душе неми и глухи, Аз ти заповядвам: Излез от него, и да не влезеш вече в него.) и никога повече да не се връща. Идеята за това, че не можете да заповядвате на тези неща никога да не се връщат е лъжа, на която сте се хванали.
Ако сте се изцелили от рак ще ви кажат, че в течение на пет години ще принадлежите към „рисковата група”, защото ракът може да се върне. Какво се случва, когато ви кажат така? Това подхранва вашия страх. През цялото време ще се страхувате, че щом нещо някъде ви заболи, това може да е рака. Така той наистина може да се върне и вие ще го приемете. Затова ние се молим отделно, за да унищожите и разрушите духа на страха. И отново: повелявайте, не умолявайте, говорете на проблема, а не за проблема.
Следващото нещо - вие трябва да гледате на хората като на военнопленници - това ни връща на това, че изцелението е бойно поле. Споменах ви, че когато човек стои пред вас за молитва, вие не разговаряте с Бога. Вие трябва да разбирате, че когато човек стои пред мен и аз му служа, а той се нуждае от изцеление, аз постъпвам по следния начин: аз трябва да формулирам това много коректно, защото много християни се хващат за всяка дума. Когато човек стои пред мен, този човек не ми е безразличен. Аз искам той да бъде изцелен, защото ако не се изцели може да умре. Затова е напълно ясно, че на мен не ми е все едно. Едновременно с това, в самия процес на изцелението, болните всъщност не играят никаква роля. Защото, когато човек стои пред мен, само две същества играят роля - аз и дявола, който им причинява болка. Болният човек е бойното поле, защото той се явява пленник. Моята работа се заключава в това да унищожа врага и да освободя този човек. Аз съм представител на Бога, Той е с мен и аз се сражавам с врага. Стоящият пред мен човек - неговото положение, вероизповедание или светоглед и т.н. нямат никакво значение. Нужно е ясно да разбирате, че сме на бойно поле. Ще кажете, че не сте чували нищо подобно. Аз знам, че на това обикновено никой не ни учи. Джон Джи Лейк учеше така, но откакто той умря минаха 70 години и учението си отиде заедно с него. Но ние се върнахме към това учение и то работи.
Сигурен съм, че във вашия град има хора, които ще се опитват да ви спрат. Те не искат да чуете това послание. Защо не искат да узнаете това? Дори то да е пълна глупост, те не би трябвало да са против да узнаете това и сами да прецените. Те не искат да узнаете това, защото тогава ще им се наложи да се променят.
Сега ще се помоля за вас: В Името на Иисус още сега, бъдете изцелени. Тяло, още сега, откликни и се покори на гласа на Бога. Бъди изцелено веднага, в Името на Иисус!” Опитайте се да направите това, което преди не сте можели да направите. Каквото и да става, просто започнете да правите това и когато започнете да се движите, болката ще си отиде.

                                                                                                
                                                                                                                                                                             www.iskri.net/zefira


 
  

Създадено: 12/11/2016 : 20:55
Обновено : 09/06/2020 : 22:58
Категория : Тайните на изцелението
Страницата е посетена 1958 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^