Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 846 всичко

 13 посетители онлайн

Тайните на изцелението - Водени от Духа
 

Водени от духа
 
Къри Блейк
 
Здравейте. Казвам се Къри Блейк - главен наследник, популяризатор и продължител на Служението на Джон Джи Лейк (JGLM). Благодаря, че гледате нашата програма „Гласът на изцелението”. Днес ще поговорим на много актуална тема. Преди 4 години имахме семинар в Талса и бях много удивен колко променливи са хората. Даже тези, които бяха твърдо убедени в Словото, сега не могат да определят къде е горе и къде - долу, къде е ляво и къде - дясно. Причината е, че те имаха толкова „учения”, че сега са напълно объркани, което явно не е от Бога. Мнозина са посещавали всевъзможни библейски школи и ще го кажа така: чувствам, че Духът Божий в мен е така опечален, че съм готов да премина по Талса и да зашлевя техните религиозни водачи.
Когато видя хората Божии разделяни и разкъсвани от тези „вълци в овчи кожи”, които се опитват да учат другите на неща, за които знаят, че при самите тях не работят, опитват се да убедят другите да започнат да правят нещо, вместо самите те да започнат да демонстрират силата на духа и да освобождават хората. Вместо това те измислят различни „учения”. За последните две седмици видях потвърждение на написаното в писанието „слепец слепеца да води” Лука 6:39. Аз ви говоря Божието Слово - можете или да го приемете, или да се отречете от него. Но ако се отречете, го правите на свой собствен риск, затова просто чуйте - понякога просто ви е необходимо да изключите гласовете, които носят объркване.  
Веднъж при мен дойде една жена и ми каза, че съвсем се е объркала, защото вклрючила християнския ТВ канал и го гледала цял ден и в края на деня в главата й била пълна каша. Тогава разбрах, че е слушала десетки различни проповедници, проповядвали на десетки различни теми противоречащи си една на друга. Но основният проблем е в това, че тя беше изучавала Библията лично. Затова ви отправям предизвикателство - извадете си Библиите, отворете ги и четете тези места, за които говорим. Обръщайте внимание на подробностите и на контекста и сравнете това с безсмислиците, на които са ви учили предиа.
Ще кажете: „Не трябва да говорите така, трябва да сме в единство”. Ами бъдете в единство първо с Божието Слово и тогава ще бъдем в единство. Защото ми омръзна да гледам как вярата на хората се убива само защото някой има „любима доктрина”, която им позволява да снемат всякаква отговорност от себе си. Получих копие от списание „Харизма” със статия, в която се говори за това какво трябва да направиш, ако вярваш в изцелението, но по някакъв начин не можеш да се сдобиеш с него. Оставете глупавите списания и се върнете към Библията - първо това направете.  Спрете да слушате глупавите проповедници и започнете да слушате тези, които са изпълнени с Духа Божий. Религиозните дейци вероятно вече толкова са се ядосали, че са изключили нашия канал, затова можем спокойно да започнем да изучаваме нашата тема
 
 
Да бъдеш воден от Духа
 
Мога да говоря на тази тема с часове. Но аз съм тук, за да донеса до вас Словото Божие, така че да не се колебаете, да не се лутате насам-натам, когато слушате някаква нова доктрина. За целта вземете Библията и започнете да я изучавате лично.
Ще започнем с Послание до Римляните, гл. 8: Помнете, че когато се убедите и решите, че написаното в Библията е истина, ще ви се наложи да вземете решението: ще продължите ли да ходите там, където сте чули толкова лъжи?  Ще поискате ли да влагате там пари, за да обезпечавате екстравагантния начин на живот на тези хора, или ще поискате да поддържате Божието дело? С това не казвам, че трябва да си давате парите на мен - казвам ви да започнете да правите това, което сте длъжни да правите. Говоря ви за строителство на детски домове, за помощ на мисионерите и т.н. Дошло е време хората да започнат да правят това, което трябва да правят, а не да изпращат пари на всеки проповедник, който им обещава мигновено забогатяване и др. подобни глупости. Трябва преди всичко да вярвате в Божието Слово и да правите това, което вие трябва да правите, а ако имате финансови възможности, трябва да ги използвате, за да разпространявате Божието Слово, за да се разраства Божието Царство, а не вашето, или царството на някой друг.
И така - Послание до Римляните - първо да прочетем мястото, което е основополагащо: фундаменталният момент от учението за това как да бъдеш воден от Светия Дух.
Рим. 8:14 Понеже онези, които са водени от Божия Дух, те са Божии синове.  
Първо нека ви кажа, че обикновено този стих се цитира извън контекста. Той не означава това, което често му приписват. За да го разберете, трябва да се върнете назад и да прочетете цялата глава.
Освен това искам да споделя с вас допълнителна информация относно гръцките корени. Думата „водени”  в гръцкия оригинал - помнете, че няма вдъхновен и безпогрешен текст от Писанията, освен оригиналните ръкописи, наричани „автографи” - те били написани от апостолите или от онези, които те са помолили да правят записи. Често в преводите се срещат грешки. Но ако знаехте гръцки щяхте да знаете, че думата „водени” в този стих означава буквално: „да бъдеш постоянно, непрекъснато, последователно направляван”. Това противоречи на учението за това как ни води Духът с оглед на начина, по който обикновено ни го поднасят. Често става дума за някакво „особено” водителство на Духа.
Говорили сме за това в предишни програми, сега ще го обсъдим по-подробно. Обикновено това учение се поднася така: да предположим, вие живеете своя обичаен живот, занимавате се със своите дела. Но даже това трябва да е сигнал, че нещо не е така, защото ако сте християнин вашият живот не трябва да бъде „обикновен”. Вие трябва да се отличавате, трябва да бъдете светлина в тъмнината, а не да живеете „нормално”.
И така, написано е: „Понеже които са водени от Божия Дух, те са Божии синове”. - Начинът, по който обикновено се тълкува този стих предполага, че вие живеете „обикновен” живот, но в даден момент Бог ви дава определени чувства, за да ви вдъхнови да отидете някъде или да направите нещо. И обикновено това „нещо” се отнася до това да се помолите за нечие изцеление, или да споделите Словото, или някак да демонстрирате Божията сила, но не това се казва в този стих.
Ще се постарая да обясня това съвсем ясно, но от този ден нататък няма да имате никакво извинение да използвате този стих с предишното тълкуване.  Ако продължите да постъпвате както преди, вече ще го правите нарочно, като специално противоречите на казаното в Божието Слово. С други думи - това се нарича грях. Затова вече не го правете.
Как трябва да тълкуваме този стих, за да го разбираме така, както Бог иска? Ще кажете: „Как можеш да си сигурен, че Бог иска така - може това да е само твоя интерпретация?” Именно в това грешите. Това не е моя интерпретация, а е онова, което е написано в Божието Слово.
Трябва да се отстраните от идеята, че всичко зависи от нечие разбиране. „Ето вашата истина, а ето - моята; Бог иска това от вас, а от мен не го иска. - Бог иска да служите с изцеление, а аз нямам това служение, защото моето призвание е просто да се моля”. Всъщност вие сте призвани да следвате примера на Иисус - това значи да правите това, което е правел Той, а Той е изцелявал болни, възкресявал е мъртви, изгонвал е бесове и е проповядвал. - „Да, но аз не мога да проповядвам”. Тогава не си християнин - в теб го няма Божия Дух. Ще се възмутите: „Ама аз съм християнин!” А кой е християнин? Т.Л.Осбърн казва, че „това е човек с Божия Дух”. Ако това сте вие, тогава във вас пребивава същия този Дух, който е „помазал Иисус Христос със Светия Дух и със сила”. Деян. 10:38 38. именно, Исус от Назарет, - как Бог Го помаза със Светия Дух и със сила; Който обикаляше да прави благодеяния и да изцелява всички угнетявани от дявола; защото Бог беше с Него.
И той ходел и правел добро. Същият Свети Дух, за който самият Иисус е казал: „Духът на Господа е на Мене, Защото Ме е помазал да благовестявам” Лука 4:18. Така че, вие сте призвани да проповядвате - съвсем не е задължително това да се прави катедра или на улицата. Но означава, че вие сте призвани да провъзгласявате Божието Слово на цялото творение - на всяко същество, с което влезете в контакт. Ето колко просто е. Затова вече нямате право на никакви извинения. Хванете се на работа. Само се убедете, че това, което говорите и което споделяте с хората, е основано на истината и ще ги приближи към Библията, а няма да ги отдалечи.
Значи фразата „Понеже онези, които са водени от Божия Дух, те са Божии синове”, ако се преведе буквално от гръцки, би звучала така: „Понеже всички постоянно водени от Духа Божий, те са Божии синове”” - поради това, когато казвате неща като „това водителство”, „получих такова водителство” и т.н. - това по същността си противоречи на Писанието. Библията казва, че ако сте Божие дете, вие сте постоянно водени от Духа Божий. И накъде ви води Той? За да разберем това, трябва да обърнем внимание на смисъла на целия откъс от Римляни 8. Написаното там не говори направо за водене непременно към това да се изцеляват болни и т.н. Но в този пасаж, от който е изваден този стих и който се използва извън конекста, говори за едно - за умъртвяване на делата на плътта. И това съвсем не значи, че може да се прави всичко, което ни хрумне. Затова вашият разум трябва да бъде обновен в съответствие с Божието Слово. Вие трябва да настроите своя разум и своите мисли в съответствие с това как Божието Слово ни казва да мислим! Това означава да мислим като Иисус! Ще кажете: „Аз не мога да мисля като Иисус, защото Той е бил Иисус!” Но в Библията се казва, че „ние имаме ум Христов” 1 Кор 2:16.
Но хората казват: „Да, но „Неговите пътища са над нашите пътища”. Тогава ви трябва още едно спасение. Защото, ако Божиите пътища не са вашите пътища, вие все още не сте спасени! Защо? Защото именно Той е Пътят! Неговите пътища са Негови пътища. Затова, ако Той е Пътят - вие трябва да сте с Него! „Ама аз стоя на този път от 14 години” - в това е целия проблем - мнозинството са заседнали някъде по пътя. Вие трябва не само да „стоите” на пътя, а да се хванете на работа. Именно фарисеите правели така - те стоели на пътя и когато хората се опитвали да попаднат на небето, фарисеите не пускали никого. Така че вие трябва да си изясните какво именно казва Словото Божие и да го правите!
Да се върнем към Послание към римляните. Целият този пасаж говори за „умъртвяване на делата на плътта”. Отново и отново. Вие трябва да „умъртвявате делата на плътта”. Това се свежда до едно и също. Защото хората казват: „Ако много ми се иска да направя това, то навярно не е от Бога”. Казаното от вас свидетелства, че вашият разум все още не е обновен съгласно Божието Слово. Той трябва да се обнови чрез Божието Слово, за да може вие да нямате повече съмнения каква е Божията воля.
Преди няколко дни чух по телевизията един проповедник да казва, че вие не сте длъжни да знаете какво е Божията воля. Това не е вярно. В Библията пише: Еф. 5:17 17. Затова не бивайте несмислени, но проумявайте, що е Господната воля. Нещо повече - казано е дори, че ние разбираме Неговата воля. И колкото повече е обновен вашия разум, толкова по-добре ще разбирате Неговата воля и ще мислите както мисли Той. И вие трябва да се стремите към това. То е много просто. Това не е някакъв сложен процес. Бог изисква това от всички нас - затова няма нищо сложно.
Хората казват, че не е наша отговорност да знаем каква е Божията воля. Причината е в това, че те не искат да поемат отговорност и да се отличават от другите. Те знаят, че ако се отличават, ще се появят техни недоброжелатели, които вече няма да ги следват и ще изгубят своите последователи. Или преведено на съвременен език - ще изгубят пари - затова те се опитват да вървят по средата на пътя, за да не обидят никого. А на мен ми е все едно дали ще обидя някого стига това, което правя, да зарадва Иисус!  
Казвам ви - именно това е Божието Слово и именно това е Неговата истина!
И така, да бъдеш воден от Духа постоянно - как ни направлява Светия Дух? Ако умъртвявате делата на плътта, значи вие сте водени от Духа - когато убивате това, което плътта иска да прави.
Приближавате се към кръстовището, а там човек проси, но вие не искате да почувствате състрадание към този човек и да помогнете: „Да, но ако му дам пари, той ще отиде да си купи алкохол или наркотици или нещо подобно”.
Нека ви разкажа нещо - когато бяхме в Талса, отседнахме в мотел. Готвех се за семинара, но трябваше да отида набързо до магазина. Там имаше една жена - не знам на колко години беше - вероятно беше бездомна от известно време. Тя ме повика - попитах я с какво мога да й помогна, а тя каза: „Може би можете да ми помогнете”. Каза, че колата й се повредила, че пътува от Небраска до друг град и не й стигат 13 долара, за да си плати стаята в мотела. Времето беше дъждовно. Всичко в мен ми казваше, че не й трябва стая в мотела, че вероятно не е от друг град, че ще вземе парите и ще ги похарчи за алкохол или наркотици и т.н. Но знаете ли какво ми хрумна? Един стих от Библията, който казва да давате „на всеки, който моли”.
Разбира се, можех да постъпя като фарисей - знаех, че тя няма да използва парите по предназначение, но реших да постъпя според Писанието. Дадох й 20 долара. Ще кажете, че това е глупаво, защото никой не знае какво се случи след това. Но аз знам, защото я попитах в кой мотел се кани да нощува и я заведох там. Изчаках на паркинга докато тя не излезе от офиса, където плати за стаята. Това доказва, че разумът ми не беше прав. Но духът беше послушен на Писанието независимо от това, че разумът ми казваше, че съм откачил. Но аз се подчиних на Писанието и това помогна на тази жена. На нея не й се наложи да нощува на улицата а именно това означава да бъдеш воден от Духа. В този случай мога да твърдя със 100%  сигурност, че бях воден от Духа. Защо? Защото „умъртвявах делата на плътта, тъй като моята „плът” не искаше да й давам пари. Моята „плът” не искаше да й вярва, но аз реших да действам според това, което се казва в Божието Слово и приложих на практика стиха Лука 6:30 „Дай на всеки, който ти поиска” към конкретната ситуация и си струваше в смисъл, че това помогна на конкретен човек. Ето това означава да бъдеш воден от духа - удивително е колко хора искат да бъдат водени от духа, за да извършат велики дела, за да ги забележат и потупат по рамото, за да могат да кажат: „Влязох, казах няколко думи и веднага 50 човека паднаха на колене и се покаяха”.
Вие знаете и аз ви гарантирам, че ако не можете да помогнете на един човек, едва ли ще можете да помогнете на петдесет, затова в някакъв момент трябва да започнете да се покорявате на Писанието. Духът и Божието Слово са в съгласие. Духът няма да ви накара да направите нещо, което да противоречи на Словото. И ако имате желание да правите това, което е написано в Словото, в контекста и с правилната интерпретация, това означава, че Духът вече ви води.
Обърнете внимание на Яков 1:22. Бивайте и изпълнители на словото, а не само слушатели, които лъжат самите себе си.
В посланието на Яков е казано да творим Словото, записаното Божие Слово - това е логоса. А в „Послание до римляните” е казано да бъдем водени от духа. Обикновено в различните учения тези стихове си противоречат, защото в посланието на ап. Яков няма никакво обяснение или даже намек за това на кои откъси от Писанието трябва да се подчиняваме или не. Казано е само - ако е Божие Слово - правете го. Много просто е. В Матей 7:24 Иисус казва: И тъй, всеки, който чуе тия Мои думи и ги изпълнява, ще се оприличи на разумен човек; 26. И всеки, който чуе тези Мои думи и не ги изпълнява, ще се оприличи на неразумен човек;”
И който строи своя дом въз основа на „изпълняването на словото на Иисус, неговият дом ще устои, а който не го прави - неговият дом няма да устои. Няма нищо за това, че трябва да бъдете водени, за знамения, чувства, мравки по кожата и т.н. Половината от тези, които стоят на опашката за изцеление при мен искат да усетят студени тръпки, а другата половина очакват горещи вълни, защото мислят, че когато чувстват нещо такова, са водени от Духа. Аз ви казвам - не е нужно да чувствате нищо, трябва само да следвате Божието Слово, да слушате какво казва то и да действате. „Ама аз не чувствам Духът да ме води да проповядвам”. Ами тогава ви е нужно спсение. Защото Духът винаги - просто удивително е доколко сме свикнали да казваме:  „Аз не чувствам Духът да ме води да проповядвам”. Знаете ли какво всъщност казвате с това? „Делата на плътта не искат да ходя да проповядвам. Аз не искам да проповядвам”. Защо? - „Защото се чувствам някак не така, не искам да разговарям с хората, не искам да правя нищо такова4. Но вие знаете, че ни е била дадена точна заповед - да проповядваме Евангелието на цялото творение (Марк 16:15).
Знаете от какво се боят повечето хора - от публични изказвания. Не мислите ли, че това е някак странно? Може би има някаква връзка между тези две неща. А може би Сатана също има някакви „планове” за вашия живот - точно както и Бог? Божият план за вас е да подражавате на Иисус Христос. А планът на Сатана е да подражавате на първия Адам, който паднал поради съмнения и неверие в Божието Слово.
Вярата - не знам дали да говоря за това или не - не искам да създадете някоя нова доктрина; вярата - това е помазване да се доверявате на Бога, а страхът е помазване да не слушате Бога. Всичко е много просто: когато ви обхване страх и не искате да слушате записаното Божие Слово, този дух не е от Бога, а от дявола. Вие трябва просто да правите това, за което говори Словото и това ще разбие оковите.
Гал. 5:16-18
16. Прочее, казвам: Ходете по Духа, и няма да угаждате на плътските страсти.
17. Защото плътта силно желае противното на Духа, а Духът противното на плътта; понеже те се противят едно на друго, за да не можете да правите това, което искате.
18. Но ако се водите от Духа, не сте под закон.
Основната мисъл тук е, че ще имате трудности и неприятности. Вие ще чувствате как вътре във вас се провежда сражение, но колкото повече е обновен вашия разум, толкова по-малка ще бъде тази битка, а ако вашия разум не е обновен така силно, толкова по-жестока ще бъде тази битка. В основата си това е битката между вашия разум и Божия Дух, Който обитава във вас. Ако, разбира се, вие наричате Христос свой Господ и Спасител.
Проблемът е в това, че вие - кой знае защо, свързвате това, което става във вашата глава с водителството на Духа. Смисълът не е в това да приемете със сърцето си това, което знае вашия разум, а точно обратното. Вашият разум трябва да приеме и разбере онова, което става в сърцето. Защото вашия дух се е родил отново и във вас вече всичко е заложено.
2Кор. 5:17
  17. Затова, ако е някой в Христа, той е ново създание; старото премина; ето, [всичко] стана ново.
Бог е възсъздал вашия дух, но вие трябва да обновявате своя разум. Да обновявате своя разум в съответствие с какво! Със Словото Божие. Защо? За да може вашия разум да мисли в съответствие с това, което вашето сърце вече знае.
Бог изисква нашия разум да е приведен в съответствие с Божието Слово, което вече се намира в съответствие с вашия дух, ако сте се родили отново. Затова във вас често възникват съмнения и вие чакате, защото се опитвате да приведете своя дух и разум към общ знаменател. Опитвате се да се опрете на своите чувства. Ту чувствам воденето от духа, ту не го чувствам. В Библията не пише нищо за това, че трябва нещо да чувстваме, особено, че трябва да се чувстваме водени. Ние вече знаем, че сме „водени”, когато умъртвяваме делата на плътта. Ето как знаем, че сме Божии чада. Вие трябва завинаги да забравите за всички тези уговорки - „очаквам водителство” и т.н.
В основата си това, което правите, е да живеете по благодат, затова често казвам, че химнът на църквата трябва да бъде „Удивителна благодат”.
Мнозина мислят, че това е така, но в действителност твърде много зависи от „чувствата”, защото всички очакват, че внезапно ще почувстват нещо особено, но вие няма да намерите нито едно място в Библията, където да е написано, че Иисус е бил „воден” да изцелява болните. Ще кажете: „Ама тук се говори именно за това”. Не! Там е написано, че когато Иисус узнал за човека край басейна в къпалнята, Той не е бил „воден”, а е узнал, че човека бил там от дълго време и го изцелил! Когато видял жената в Синагогата, Той я повикал. Не се казва, че е бил „воден” - може да се каже единствено това, че Той е следвал своето вътрешно убеждение. Той бил движен от състрадание, от Любовта, която ни вдъхновява да направим нещо. Ако във вас я няма любовта, която да ви движи, тогава във вас няма нито състрадание, нито любов.
Библията казва, че „любовта Божия се е изляла в сърцата ни от Светия Дух”. Именно тази любов трябва да ви движи - вие трябва да обичате хората дотолкова, че когато ги видите, във вас да се появи желание да им помогнете. Това е „водителство”! Но при все това вие трябва да направите избор - да бъдете послушни на Словото, да си вършите работата и да правите това, което е правилно - да помагате на нуждаещите се независимо дали това ще стане известно или не. Вземете решение, че ще действате в съответствие с Библията независимо дали това ще стане известно или не! И не трябва да мислите, че когато Бог ви насочва да направите нещо, това трябва да се излее в глобална евангелизация, или че ще станете велик пророк, или знаменитост. Ако продължавате да изучавате Божието Слово, вие просто ще станете още един християнин, който постъпва по Словото. 
Продължавайте да изучавате Библията, намерете местата от Писанието. Изучавайте ги! Но ако това не ви е интересно, напразно слушате тази програма, защото следващия път аз ще се появя и пак ще кажа: „Правете това, което е написано в Божието Слово”. Станете от столовете си и престанете да чакате някакво особено „водителство” и просто започнете да правите това, което трябва да бъде направено”.
Ще ви разкажа за главната причина, поради която аз правя това. Аз искам да видя християните да се събуждат и да станат тази славна църква, която сме призвани да станем и да престанем да се държим като кучетата, които гонят собствената си опашка, опитвайки се да следваме едно или друго ново учение. Просто се върнете към Библията.
Удивително е, че в Талса има към 11 хиляди църкви, но никъде не съм виждал по-объркана теология. Много съм разочарован от това. Християни, които наистина искат да правят нещо за Бога, биват учени на това да си седят и да чакат, докато не се появи някакво особено чувство, или „водене”, или докато водачите не им кажат нещо особено. Трябва да осъзнаете, че един ден ще застанете пред самия Бог и ще трябва да дадете отчет какво сте направили с Неговото Слово. Затова ние имаме с какво да се заемем!
Искам да се помоля за вас.
В Името на Иисус, още сега, аз разбивам силата на врага и на всички лъжливи доктрини. Точно сега, в Името на Иисус, аз разчупвам силата на врага, която ви е заслепила чрез заблудите на лъжливи доктрини и ви освобождавам, в Името на Иисус, и чрез Неговата кръв, защото Той ни е откупил и е заплатил за нас.  В Името на Иисус, всички сатанински крепости, паднете СЕГА! В Името на Иисус, истината ще се наложи. Истината - това е Иисус!

                                                                                                                                                                                              www.iskri.net/zefira 

Създадено: 12/11/2016 : 20:49
Обновено : 09/06/2020 : 22:58
Категория : Тайните на изцелението
Страницата е посетена 1844 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^