Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 736 всичко

 4 посетители онлайн

Орис - Механизъм на безсмъртието на личността
 
 
Механизъм на безсмъртието на личността
 
Орис
 
- Кажете ни нещо за възкресяването - възможно ли е то?
Възкресяване (в тази интерпретация, в която вие имате предвид) не съществува, защото смърт, като такава, няма. Биологическият човек не умира; във връзка с наличието на огромното количество различни сценарии за развитие - както съм ви казвал, Оксана я има там, където не се намира в тази точка на пространството, а се занимава със съвсем други неща, с множество други неща и където взаимодейства с други хора, но осъзнава себе си също като Оксана, благодарение наличието на всички тези сценарии, които изхождат от свойствата на пространство-времето, от структурата на пространство-времето. След окончателното отключване на съзнанието в този сценарий, се извършва преход на фокусната динамика в тази система за възприятие, която е най-близка по конфигурация към дадената конфигурация на умрелия човек, конфигурацията на личностното нейно самосъзнание и ние започваме да осъзнаваме  себе си в тази наша личностна интерпретация - как се казвате?
  - Нели
  Вие ще бъдете пак Нели, но в друг вариант, в който човекът не е умрял, в който не го е свило сърцето, в който не е попаднал в болница, в който не сте заболяла от определени болести, а вече сте оздравяла.
Да речем, тук човекът не оздравява и умира пред очите ни, а там - поради свойството на пространство-времето разделеност, слоогрентност, дадената конфигурация не може да стане част от друг сценарий, където животът продължава (не може по определени причини, защото ние сме много силно завързани на нашата биология и ако невронна верига или някои функционални особености на нашия организъм нямат възможност да продължат понататък своята нормална функция, то ние сме много зависими от тези функционални връзки).
Има наша конфигурация, където тези функционални нарушения не са стигнали до такова ниво, не са станали критични и ние се префокусираме в тази конфигурация, в тази човешка личност, в наша човешка личност - в продължение на нашата човешка личност, където ние започваме да оздравяваме. Оздравяваме и вървим понататък до някакъв следващ момент, докато там не ни блъсне кола: там, където ни е блъснала кола, нашето тяло не може да функционира понататък, но нашето личностно самосъзнание си остава - то е неразрушимо. То веднага, в същата точка на пространството, избира друг сценарий на развитие и се съчетава в синхрон с най-близката конфигурация - с конфигурацията, която по качественост е най-близка към този човек, когото е ударила колата, но който (в тази най-близка конфигурация) не е преминал на червено и не е попаднал в тази точка на пространството - да речем, там пет секунди преди удара той се е разсеял, или е спрял, или нещо подобно и колата, която в този сценарий го е ударила, там е преминала покрай него и човекът нормално е продължил да върви по-нататък и там, по-нататък, той си живее, а вие (тук) даже не забелязвате това. Тоест възкресяване (т.нар. „възкресяване” по нашите представи) става [чрез префокусиране Б.пр.] в други сценарии, но [вече префокусирали се в някой от тези други сценарии Б.пр.] ние не знаем, че това е възкресяване.
Например, много сте обичали някого и той е умрял, или загинал, или с него се е случило нещо друго и в резултат от това в тези сценарии вече го няма, но вие продължавате много силно да тъгувате за него, липсва ви, той ви липсва за някакви ваши реализации - това, че той ви липсва за някакви ваши реализации, включва механизма на вашите префокусировки в тези сценарии, където този човек е жив, тоест вие не си спомняте за него като за мъртъв, вие си спомняте различни сцени от жизнени срещи, разговори с него и прочие - като с жив човек и това форватира вашата фокусна динамика (вашите мисли, вашите желания, вашите чувства - всичко онова, което определя и обуслявя вашите избори) в посока на тези сценарии, където този човек може да се реализира - където тези отношения могат да се реализират понататък, защото те не са изчерпили себе си и вие реализирате в момента на една от следващите ваши ревитализации - ревитализациите са такива смърти, които в този сценарий изглеждат като смърти, а в същност са ваши преходи в друг сценарии за развитие - вие може да се изместите в този сценарий, където човекът е жив и където вие дори не подозирате, че някъде в миналото той е умрял, защото вие не помните тези моменти - те за вас отсъстват; не помните, че някъде ви е ударила кола, че някъде сте паднали и сте се ударили зле и сте умрели, или че още нещо се е случило с вас - това не принадлежи към опита - по-точно част от вашия опит, за сметка на дувуйллерртността, за сметка на много голямото сходство на конфигурациите, има обща част на опита с този човек, който в предидущия сценарий продължава да живее след смъртта, но в него присъства и друга част от опита, която на вас тук, в този сценарий, ви е неизвестна; и в другия сценарий човекът (който в предидущия сценарий е умрял и от когото в предидущия сценарий сте се лишили) може да се окаже жив, но да оцените това вие няма да можете, защото в другия сценарий за вас това ще бъде нормално явление - вие няма да знаете, че някъде този човек е умрял.
     Аз ежедневно се сблъсквам с такива картинки, с такива факти, които ми позволяват да виждам тези резултати, тоест аз виждам как се изменя моето обкръжение, как е могло да се измени моето обкръжение в различните сценарии и това ми позволява силно да ценя всеки от тези, които в настоящия момент ме заобикалят, защото аз знам - там кола ме е ударила, там инсулт, там инфаркт, там съм вървял, паднал, загубил съм съзнание и не съм дошъл на себе си и т.н., - това е онова, което виждам, че става паралелно, а всъщност се оказва, че когато виждам този човек жив, възниква мощно чувство на любов към него, защото аз знам, че него можеше и да го няма, че можех да съм в тези сценарии, където този човек вече го няма, и т.н.
 
- Тоест вие можете да насочите човека по този сценарий, който за него е безопасен - да го оградите от някакви ситуации?
 
Не, аз отначало се опитвах да правя това, но то не водеше до нищо - аз просто наблюдавам какво става и толкова. Отначало исках и се опитвах да предупреждавам, но след предупреждението ми следваше друга грешка и човекът загиваше при други обстоятелства. Поради това аз просто наблюдавам какво става на финия план.   
 
                                                                                                                                 https://www.youtube.com/watch?v=dtTH5Ilo7X0

                                                                                                                                                                                             www.iskri.net/zefiraСъздадено: 12/09/2016 : 00:48
Обновено : 09/06/2020 : 22:55
Категория : Орис
Страницата е посетена 1922 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^