Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 695 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Как се влиза в резонанс
 
За да влезете в резонанс с Вселенската Същност, първо трябва да влезете в резонанс с всичко в окръжаващия ви свят
 
Орис
 
- Искам да резонирам с Вселенската Същност.
 
Първо трябва да влезете в резонанс с всички нива на окръжаващия вас свят. Защо? Защото Вселенската Същност по отношение на вас, на мен, на всеки човек, се намира в състояние на резонанс, тоест в нея ние сме вече проявени точно така, както в нас, проявени в състояния на резонанс, се намират елементарните частици. Тоест ако те се намираха в състояние на дисонанс (а ние можем да ги привеждаме в състояние на дисонанс чрез внасяне на някаква информация в нас и на своите психизми, преразпределяйки в нашата вселена, в нашето тялото, на форми на самосъзнание,  преразпределяйки някакви фокуси едни по отношение на други, установявайки мощни дисонационни взаимоотношения и по този начин противопоставяйки едни фокусни състояния по отношение на други и саморазрушавайки себе си като форма), а обичайното наше състояние - на елементарните частици на атомите и молекулите в нашето тяло, е резонационното състояние (иначе те биха се разпаднали и ние не бихме могли да проявяваме себе си в тази съвкупност за която казваме, че е наше биологическо тяло). Точно така, както Вселенската Същност по отношение на нас, така и ние - по отношение на тях, се намираме в резонанс.
Нашата динамика по отношение на атомите, молекулите - ние не участваме в тяхната динамика изобщо, по никакъв начин. Ние даже с клетките в нашия организъм се намираме в резонанс само дотогава, докато не започнем да се намесваме в тяхната дейност. Щом ние (поради някакво свое невежество) започнем да се намесваме, започва дисонанс, тоест ние - не притежавайки пълна информация защо нещо трябва да бъде не така, а така, започваме да се намесваме и да внасяме дисонанс - например, тъпчем се с някакви таблетки - какво е таблетката - това е информация. Всяка таблетка е източник на вълни. Ние внасяме там или дълги вълни или някакви високочестотни излъчвания, добавяме заедно с тях и някаква информация, към които на тези колебания, на тази честота, е привързана фокусната динамика и по този начин можем да приведем своята биологична система в дисонационно състояние, но не защото не ги обичаме (тези атоми, клетки, молекули, те - сами по себе си, в нашите континууми създават свои собствени континууми), а просто защото ние не притежаваме достатъчно пълна информация.
Точно така, ако се стремим да станем поне планетарна същност, е нужно да приведем себе си в равновесно състояние по отношение на всичко, което ни окръжава.
Ето, стои тук чаша, минава някой, събаря тази чаша, ние трябва да разбираме, че причината не е тази неловкост на този човек, макар да я има и нея, и всичко останало;  при все това ние не бива да мислим: „Къде се буташ тук, защо ходиш тук, какво търсиш тук”, и т.н. - такава купчина въпроси възниква - възниква тогава, когато ти не се замисляш веднага за това, че ето - ами станало е така - разляло се нещо, трябва да го съберем, но самият човек няма отношение към това - от него да изискваш, на него да изливаш свето зло, или недоумение, е безсмислено, защото всъщност ТИ си се оказал в тези сценарии, където това е станало, разбирате ли? - Всичко вече го има и това, че ти си се оказал именно там, където нещо е било разлято или където чашата е била счупена, сокът от нея се разлял и теб са те изцапали, или където тук са направили боклук - това е твой проблем  - ТИ си се префокусирал тук. Няма кого да виниш. Ти самият си го избрал, тоест на самия теб ти е било нужно това. Ти си мислил над следното: „как да повиша нивото на своето търпение?” Ти си си поставил за цел някак да усилиш своя волеви фактор и да станеш по-търпелив. Ами заповядай - но трябва да знаеш, че за целта съществува огромно количество методи, за които ти нямаш представа, но които вече [поради това, което си си казал, б.пр.]са задействани така, че наистина да укрепят в теб този фактор. За да стане това съществува сценарий - ти си си мислел, че в самия теб това нещо [нивото на твоето търпение, б.пр.] ще се укрепва някак от само себе си - но не е така.
Ако искаш да се повиши нивото на твоето търпение, ти всъщност се префокусираш в сценарий, където твоят съсед е пияница или дълбае стените през цялото време и не ти дава нито да спиш, нито нищо, и той ще прави това докато ти не разбереш, докато не намериш мотивация да го оправдаеш и докато не си кажеш: „е „ами на човека такъв му е живота, такива са му интересите. И щом това му е интересно, какво право имам аз да се включвам в неговия живот” - тоест колкото повече се ядосваш, толкова по-дълго и по-силно той ще дълбае стената.  Защо? Защото ти самият си избрал за себе си „искам да стана по-търпелив”.
Познавам един човек, който казваше: „Край, писна ми храната и това, че ми се иска да ям и това, и това, и това. Ако можех да се откажа от всичко това, бих се отказал! Бих се отдалечил час по-скоро от това, за да не се мъча вече, да не губя време за това, да не преживявам всичко това - само да имах такава възможност”. И хоп - буквално след няколко дни при него се появи подагра - възпалителен процес, възникващ поради образуването на кисела среда в организма, а тя се появява, когато ядем пържено месо, пържена риба и т.н. Тоест човекът си го е казал и не е помислил, че вече е започнал да се префокусира там, където той има възможност да реализира това. Но казвайки си го той не си е и помислял, че за целта ще е нужно да премине през подагра, през болки - обаче има такъв метод.
Тоест ние се набелязваме някакви намерения - откровено, искрено (от душа и сърце). Казали сме си: „Край! Не искам повече това!” - и веднага започват префокусировки, поставили сме си задача (чрез тези сферационни преобразувания) нашата фокусна динамика да ни пропусне в това направление, където ние вече да не изпитваме тази привързаност. А вече сценарият е написан, поради което тях трябва да ги приемаме точно в този план.
Тоест нещо наистина става, но то става, за да може степента на моята търпимост, да речем, да се повиши. Искаме интелектуалност - моля: появяват се книжки, купувате ги, лежат при вас книгите по Ииссиидиология, вие дори не се доближавате до тях, все отлагате, непрекъснато намирате по-важни дела и започват проблеми в живота ви, проблеми, които трябва да бъдат обяснени, а вие не можете да ги обясните, мотивацията не можете да намерите - защо? Защото сте си казали - „аз ще се развивам ментално, интелектуално”. За целта сте си купили книгите  по Ииссидиологияа, а не правите нищо по въпроса, не ви е стигнала воля, за да го направите. И са започнали сценарии, където вие започвате своя живот и фактически превръщаге в ад и своя живот и живота на другите - само защото тази информация, че сте станали по-интелектуални, и прочие, е заложена в тези книги, които сте сложили настрани и непрекъснато отлагате, тоест вие не използвате тези възможности, които животът ви предоставя - за какво ви ги предоставя? За ликвидация на тези дисонационни разстояния между вашите фокуси, между вашата фокусна динамика. Фокусната динамика - това са вашите избори, вашите действия, вашите взаимодействия; ето вземам чашата с вода и пия  от нея - какво е това - това е проявление на фокусната динамика; почуквам с пръст - това е проявление на фокусната динамика, това, което мисля, е проявление на фокусната динамика - няма абсолютно нищо освен фокусната динамика.
Какво е това фокусна динамика - това е уравновесяване между дисонационните състояния на фокусите за сметка на привнасяне на нова информация, за сметка на това, че ние получаваме опит. С всяко ново движение, с всяка нова мисъл, с всяка нова взаимовръзка, ние получаваме опит, а какво е опитът - това е нова информация - ние обогатяваме своята конфигурация, своето самосъзнание ние обогатяваме с нова информация, с нови информационни фрагменти, които - влизайки в съчетание помежду си, анихилиират някакви налични тензори - в резултат ние ставаме по-опитни. Какво означава „по-опитни” - това означава, че ние сме вече мотивирани - това означава, че това вече не предизвиква дисонационни състояния в нас - в нашата фокусна динамика, а следователно, дисонационните разстояния на нас по отношение на, спрямо тази конфигурации, които са напълно уравновесени, в дадения резопазон на проявление с окръжаващия свят, е все по-близо, по-близо и по-близо.
Докато пишех „Безсмъртието е достъпно всекиму”, след това поредицата „Основи на Ииссидиологията”, постоянно се случваше нещо - ту петли досаждаха, ту някакви трактори, постоянни строежи - защо? защото това създаваше дискомфорт за написването - нямаше да е проблем, ако бях само аз там, но това беше екип от минимум 4 човека и всеки възприемаше това различно. Ако, да речем, аз си слагам тапи в ушите и работя и не обръщам на това внимание, то някой от другите започва да привлича подобни неща към себе си, като си казва:  „О, пак тази тревокосачка!”, „Пак тези петли сутрин!” - всичко това са дисонанси и всичко това е нужно, за да може не само един човек - не само аз, а и всички онези, които са редом с мен и ме обкръжават, да влязат в резонационно състояние по отношение на окръжаващата среда - да могат да си кажат по отношение на това - „да, това са петли, колко яко е това, колко е хубаво” - тоест трябва да предприемеш някакви свои мерки - запушваш си ушите и вече петлите ги няма; ако това става, когато ти спиш, а те крещят, или когато ти работиш, а някакви бетонобъркачки, или нещо друго представлява деструктивен фактор по отношение на работата ти; тоест има много възможности да излизаш от тези състояния и да можеш постепенно - защо постепенно - защото ние все още манипулираме с малко количество информация, а Вселенската същност манипулира с несъизмеримо количество пъти по-голям обем информация за един свой избор, за едно свое решение в своята фокусна динамика и това решение в значително по-голяма степен е резонационно по отношение на окръжаващата тази Вселенска същност действителност в сравнение с нашите отношения, тоест това, което представлява за нас някакви катаклизми, космически катастрофи и прочие, това са само някакви обичайни явления в живота на нашата Вселенска същност на нашата измерност и тя на тях никак не реагира. Ако вие дълбоко познавахте Ииссидиологията, то и вие нямаше на това дълбоко да реагирате.
Ако познавахте дълбоко Ииссидиологията вие щяхте да знаете, че до момента, когато окръжаващите ще ви смятат за умрели, които наблюдават вашата смърт, вие ще се осъзнавате в този сценарий, където дадената ситуация става без необходимостта от вашата смърт. Тоест всички тези страхове, всички преживявания, които сега са свойствени за вас и за човечеството там, в тези бъдещи благоприятни човешки континууми, където ииссидиологията вече е станала основа на научните знания и където нея вече я изучават подрастващите в училищна възраст - там нищо такова няма. Вие със своите страхове и представи никак не можете да се съвместите даже с най-близките бъдещи човешки континууми, защото сте дисонационни по отношение на тях - ето например дори по дадения признак „страх от смъртта” вие сте дисонационни, а да не говорим за това, че вие не разбирате (и към всичко останало вие се отнасяте без разбиране), защото не сте способни да обясните защо това е така, а не така, защото не познавате ииссидиологията.
Посредством усвояването на ииссидиологията огромно количество неща вие просто ще си обясните и всичко ще си отиде по местата и тогава тези бъдещи континууми ще станат вече не някъде там, отвъд планините, а вие автоматически ще се префокусирате там. Защото всичко това ще стане ненужно само тогава, когато се освободите от това, за проявяването на което там няма думи - например за проявяване на страх от смъртта там няма условия, за проявяване на алчност там няма условия, за проявяване на честолюбие, агресия там няма условия. Условия за проявяване на това има тук - щом във вас има страх, агресия, честолюбие, вие ще се проявявате тук - само тук, а когато уравновесите всичко това, тогава ще започнете да се проявявате там, където можете да се проявявате без това.
 
- Значи Вселенската същност се опитва да резонира с мен, а аз възприемам това като дисонанс, така ли?
 
По принцип да, защото вашата представа и представата на Вселенската същност много силно се отличават. Да вземем отново този признак „страх от смъртта”. Смърт не съществува. Това е обикновено ефект на самосъзнанието за това, което го няма, защото вие виждате трупове, но всъщност виждате формите на съществуване принадлежащи на някакви други континууми - принадлежащи вече не на вашия континуум, а на континуумите на елементарните частици, атоми, молекули, на биологичните клетки, бактериите - вие гледате източника на съществуване на други континууми и си мислите, че този труп е онова, което сте били. Всъщност, вие сте фокус на самосъзнание и поради това там, където е фокуса, там сте и вие. Тук вече - във вашия труп, ви няма - вие сте там, където вашето тяло е живо, където то може да модулира фокусната динамика и следователно за вас - вие никога няма да можете да почувствате себе си мъртви - вие винаги сте живи - във всеки случай, даже ако сте отнася за (аз вече много пъти разказвах за това - предсмъртното състояние, моуди) - всичко това са моменти на префокусировки в ОООЛЛ-ДРУОТММ системата, когато вие едновременно съществувате; който е слушал моя отговор знае, че ние - дори когато бодърстваме, продължаваме да спим, продължаваме да виждаме сънища, тоест сънят никога не се прекратява, при което сънищата във всеки от нашите типове проявления, във всяка фокусна динамика, са различни - различни личностни интерпретации в процеса на бодърстването виждат различни сънища - защо? защото сънищата, това са проекции на нашите взаимовръзки на информацията с накакви паралелни, най-коварллертни (по отношение на нашата фокусна динамика) сценарии, между личностните интерпретации между формотворците, в процеса на които се извършва анихилииране на дисонационните състояния и фактически в хода на процеса (когато ние спим или бодърстваме) ние коригираме своята фокусна динамика ето по такъв неосъзнат начин. Същото става и тук - обичайни процеси стават и в планетарната същност, обичайни процеси стават и във Вселенската същност - някакви планети се изместват насам, натам, движат се там, където им трябва - тези планетарни същности сами коригират своята динамика, своите реализационни процеси, а ние гледаме на това като на опасност, създавайки  вътре в себе си дисонационни състояния по отношение на нещо - казваме си: „Леле, ето сега някаква там планета (Нибиру, да речем) сега ще падне на нас и ще затрие всичко!” - и веднага от колективния разум тръгва изблик на страх и ние (като човечество) ще бъдем в тези състояния, докато това човечество не разбере, че не съществува нищо от това, което е изпонаизмислено от глупавите учени - защо „глупави” - защото те виждат всичко от позицията на своите представи на ето такова инерционно съществуване, което продължава хилядолетия, от позицията на своите представи, че е възможно да убият, погребат, цивилизациите да загинат - ето, тези цивилизации са загинали, и онези са загинали, значи и ние ще загинем, и да, всякакви такива планети и астероиди ще продължават да падат, докато колективното съзнание на човечеството не се измести в тези континууми, където всичко, на базата на ииссидиологията, се разбира, в тези континууми, където се разбира, че ако няма какво да се анихилиира, тоест ако няма дисонанс по отношение на окръжаващия свят, ако всичко се възприема като хармония, като благо, като възможност за някакво творческо провявление, то и тези условия за такива проявления  (както ние възприемаме, че една планета е паднала на друга, или става нещо друго подобно), вече няма да ги има, те няма да са нужни. Всичко това е създадено от самосъзнанието в колективните разуми с цел реализация, създадено е за ликвидация именно на тези дисонационни състояния, създадено е с цел да престанем да се боим, създадено е, за да се научим да разбираме един друг, за да се научим да разбираме окръжаващия свят, да разбираме животните, растенията, пеперудите, комарите и прочие; това не значи, че трябва да правим както някои в Индия, които дишат през превръзка, за да не би случайно да глътнат някое насекомо и да го убият, а означава, че трябва да разбираме, че при животните и насекомите също няма смърт и това, че те по такъв начин проявяват себе си - това е тяхното съществуване, тяхното творчество, тяхната реализация и да ги ненавиждаме за това не е нужно (което не означава, че не трябва да се предпазваме от тях).
 
- Поставяйки си за цел да стана Вселенска личност в какви сценарии ще попадна? И правилен ли е изобщо такъв стремеж?
 
Да попаднеш във Вселенската личност можеш чрез разни схеми за синтез и тук; без достатъчно дълбоко достоверно знание, като общо, може да се попадне чрез които и да било протоформи - за начало само протоформи, тоест в предела на 13-та измерност съществува само един път - само чрез синтез на протоформи, защото Вселенската личност вече е акумулирала в себе си опита на всички протоформи.
Но има значително по-дълбок и надежден път - защо ви е да ходите във Вселенската същност - 4та, 5-та измерност, ако можете да прескочите през този етап на развитие за сметка на това, че във вас има бирвуляртност  - схема за синтез на луувву-мическото [човешкото, б.пр.] направление - тя върви по вертикала от 3-ти, 4-ти диапазон - в 4-ти-5-ти диапазон, от вълновия към флаксовия диапазон; и защо ви е да ставате Вселенска същност - само 3-та, 4-та измерност на квантовия режим на проявление, ако вие - за сметка на повишаване на качествеността на своето самосъзнание на нивото на човешкото развитие, станете част от Вселенската същност вече не на квантово ниво на проявление, а на флаксовото ниво на проявление .
 
- Тоест синтезирайки качествата на човешкото направление това ще ни даде по-качествен..
 
Това е по-кратък път. Тази Вселенска същност - всичко това са времеви примки [тоест примки във времето, time loops, виж илюстрацията, б.пр.] това е влизане във времеви примки, влизане в протоформи - защо ти е чрез всички протоформи да преминаваш, преминаваш, преминаваш, консолидирайки в някакви конфигурации тези направления, постоянно синтезирайки себе си, интересувайки се от тези, тези, тези направления и да правиш това, което фактически представлява пътешествия по кръг - по хоризонтален кръг, вместо да направиш значително по-малко усилия и да достигнеш следващото ниво на развитие.

 
- Аз имах предвид „Вселенска” не в плана на земната молекулярна система, а имах предвид именно от цялото това съвокупно...
 
Не-същност
 
- Да, която се отличава от цялата...
 
Така вие можете, да, и по човешкото - щом сте проявени в човешка форма - ако тя ви харесва, вие можете чрез човешката форма, още повече, че дойде учението за човешкото развитие, синтетическото направление ииссиидиология и ръководейки се от това вие можете достатъчно бързо да започнете префокусировки непрекъснато във все по-качествени и по-качествени континууми за сметка на това, че ще започнете все по-дълбоко и отговорно да се отнасяте към своите избори, отказвайки се от някакви привилегии, удобства и прочие в полза на алтруизма и интелектуалността - ако прочетете 15-ти том ще разберете, че това се явяват два главни признака на ЛЛУУ-ВВУ-МИЧЕСКОТО направление. Защо? Защото, за да достигнете интелектуалност, трябва да привлечете огромно количество различни взаимовръзки с различни интелектуални протоформи, иначе вие няма да достигнете интелектуалността с нужното ниво, а за да достигнете висока интелектуалност е нужна алтруистичност - алтруистичността подразбира развиването на качеството ВСЕ-ЛЮБОВ-ВСЕ-МЪДРОСТ, която включва в себе си, която постепенно започва да включва взаимовръзки с протоформните направления именно в такива чувствени реализации, които стават все по-съвършени и по-съвършени, все повече структурирани с разнородна информация, която идвайки в коварллертно състояние, в по-висока съчетаемост, в резонационно състояние, се проявява под формата на потребност от алтруистично проявление, от алтруистично творчество. По такъв начин интелекта и алтруизма са две стъпала, по които вие можете да се изкачите там, където искате в ДДИИУЙЙИ-същност, в ДДИИУЙЙИ-състояния, но това ще бъде само 36-та измерност
 
- Съществува ли един качествен избор, който аз мога да направя и веднага да отида в това състояние?
 
Не, не съществува.
 
- Значи са нужни множество качествени избори.
 
Да, просто има такива понятия като ННААССММ, ВЛОООМООТ към цялото творческо развитие, който в дадения момент просто няма да ви позволи да вземете този избор, който би бил за вас най-радикален, тоест вие ще намерите в тази информация, която е достъпна на вашата форма на самосъзнание, ще намерите само някакви моменти до някаква определена степен на някаква извършена постъпка - следващият ще ви изглежда или безумен, или нямаш смисъл, нецелесъобразен и прочие и прочие - само заради това, защото във вас има недостатъчно информация, за да прегледате какво би се получило от това, конфигурацията не е тази, тоест натъпквайки своята конфигурация с множество разнородни информации, вие ще можете да правите своите избори все по-осъзнати и все по-качествени.  

Коварллертност - "Съвместимост при творчество", определяща степента на възможност или невъзможност за непосредствено съвместно участие на реализационните Форми на разнокачествени типове Колективни Космически Разуми в едни и същи синтетични Процеси, пригодност към един или друг вид творческо взаимодействие.
Например, без процедура на предварителен Синтез някои Чисти Качества не могат да влизат помежду си в пряко инерционно взаимодействие с някои от другите Чисти Качества. Това може да се демонстрира с примера за много слабата степен на непосредствено взаимодействие между аспектите на Качествата «ВСЕ-Любов-ВСЕ-Мъдрост» или «ВСЕ-Воля-ВСЕ-Разум» и Аспектите на Качеството «ВСЕ-Единство». Но с постигането на все по-голяма степен на Синтез на Аспектите на първите две Чисти Качества помежду им, между новите синтезирани Аспекти (образували се в резултат от този процес) и Аспектите на Качеството "ВСЕ- Единство", степента на коварллертност (възможността за творческо взаимодействие ) непрекъснато се повишава.
 
ННААССММ - «индивидуална Конфигурация» от този тясно качествен вълново-лъчев диапазон на Енерго-Плазмата, в който активно е стабилизиран «Фокуса на Съсредоточеното Внимание» на всяка Форма на Колективния Космически Разум, в частност Стерео-Тип, на ЛЛУУ-ВВУ-Формата. Всяка специфично проявяваща се в Пространство-Времето НУУ-ВВУ-Конфигурация («индивидуалната Форма на личностно самоизражение» присъща на всеки «човек») притежава своя, изключително индивидуална и неповторима, качествена Конфигурация (ННААССММ), която може условно да си представим под формата на едновременна многоизмерна динамика на многочестотен (разнодиапазонен) «фрактал», сфероидално (тоест стремейки се към безкрайност) распространен във всички енергоинформационни силови взаимовръзки на свойствения на дадената Конфигурация качествен диапазон.

                                                                                                                                               https://www.youtube.com/watch?v=_cTaAY6dIWg


                                                                                                                                                                                                   www.iskri.net/zefira

 
 

Създадено: 04/09/2016 : 20:06
Обновено : 09/06/2020 : 22:54
Категория : Орис
Страницата е посетена 1966 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^