Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 245 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Защо мечтите не се сбъдват
 
 
 
ЗАЩО В МНОГО СЛУЧАИ МЕЧТИТЕ НЕ СЕ СБЪДВАТ И ЗАЩО ВЪЗНИКВАТ РАЗОЧАРОВАНИЯ В ЖИВОТА
 
Орис
 
 
- Казахте, че човекът е създаден по образ и подобие божие
 
     Като информационно съчетание.
 
- Да, но защо информацията идва при нас така късно, защо съществува несъответствие между това, за което мечтаем и това, което получаваме? Защо е трудно да намерим своето предназначение и има много разбити съдби и разочаровани хора? Защо го има това несъответствие и как да постигнем тази хармония без дълбоки разочарования?
 
     Работата е в това, че мечтаят едни нива на нашето личностно самосъзнание, а да се реализира съвместно се налага на различни други нива, защото нашето самосъзнание структурно се състои от множество работни нива, които са различно активни в различно време при различни процеси на жизнено творчество, тоест на някакви нива е важен, да речем, секса, за други нива е важен интелекта, за трети нива е важно наличието на някакви професионални възможности да се реализираш, или политика, спорт, някаква социална среда. Всичко това са различни нива и всички те се организират на базата на синтеза на две спирали в нашето самосъзнание - ВСЕ-ЛЮБОВ-ВСЕ-МЪДРОСТ, ВСЕ-ВОЛЯ-ВСЕ-РАЗУМ. 
 
     ВСЕ-ЛЮБОВ-ВСЕ-МЪДРОСТ може да се интерпретира като базис на някакви наши психически реакции, а ВСЕ-ВОЛЯ-ВСЕ-РАЗУМ е базис на когнитивните наши реализации, тоест на онези, които са свързани с интелекта, с разума, с разсъдъчността и т.н.  
     Всички тези форми на реализация в огромна степен са обусловени от наличието в нас на биотворците на нашия мозък, на нашата система за възприятие. Цялата сложност се състои в това, че някакви нива на нашето самосъзнание са се реализирали в по-голяма степен и мечтаят за едно, а други са се реализирали в по-малка степен и мечтаят за съвършено друго - често за противоположното. Главната задача е да се сведе това до синтез и хармония, но за целта трябва да се премине през множество различни състояния и процеси на реализация.
     Да речем, човекът не се съгласува с някакви свои вътрешни потребности, оставя нереализирана част от своето личностно самосъзнание - например секса. Ние не приемаме някакви норми на сексуално поведение, но тайничко искаме да преживеем това. Не ги приемаме по силата на това, че определени области, някаква зона от кората на мозъка, част от лимбическата система, която отговаря за планирането, за съвестта, за някакви наши човешки състояния, за нашите по-добри, по качествени представи, вече в достатъчна степен се е активизирала и не ни дава възможност да се спускаме до нивото на някакви животински отношения, но потребност за това - в някаква част от личностното ни самосъзнание има и това води до вътрешен конфликт, който създава вътрешен стрес, стресова ситуация вътре в нашата система за възприятие и ние - тъй като се разкъсваме между „искам” и „не мога”, сме принудени да се отдалечаваме от тези перспективи, които сме си набелязали.
     Например като свободна девойка сте си набелязали да постигнете различни неща, а срещайки се с партньора си ставате зависима от него и този ваш насъщен интерес отива на заден план и текущите интереси затъмняват това, за което сте мечтали искрено и се получава така, че се извършва преместване в други сценарии за развитие.
     Тоест ако тези нива са били синтезирани във вас, ако е имало условия за реализация в това направление, за което сте мечтали, то вие щяхте да сте се изместили в онези сценарии - тоест в онези светове, в онези варианти на вашето съществуване, където дадената потребност щеше да бъде реализирана. А тази потребност се е сблъскала с противоречия с други части от вас, с други ваши личностни състояния, всичко това е коригирало тази ваша мечта и превъплъщението й в реалността и това е породило множество избори, които не са съответствали на тези избори, които  биха ви преместили във варианта с вашите мечти. Въз основа на тези конфликти се реализират всевъзможни стресови състояния, така наречените негативизми, всевъзможни депресивни разстройства.
     Обикновено ние мечтаем за нещо хубаво, но когато реализираме това чрез различни негативни избори, вибрациите на нашите решения и вибрациите на онова, за което сме мечтали докато сме били в прекрасно, добро, позитивно състояние, много сериозно се разминават. Да попаднем в тези сценарии от нашето развитие ние можем едва когато конфигурацията алгоритъма на нашето самосъзнание напълно съответства, резонира с алгоритъма на това, което сме си набелязали в своята мечта. Той не съответства на цялото наличие на негативизми, на други гледни точки, на други мнения вътре в нас. Това създава дисонационни разстояния  между мечтата и реалността, в която пребивавате. Дисонационните разстояния създават ефекта на пространства - колкото е по-голямо дисонационното разстояние, толкова по-голямо пространство разделя вас между днешната ваша реалност и мечтата, към която се стремите.
     Колкото повече такива тензорни състояния има във вас, толкова по-далеч и по-далеч ще се отделя всяка от вашите мечти и така по всяко направление в живота и по всяко жизнено явление: вие искате едно, а вътре в себе си - заедно с това, което искате, вие често генерирате съвсем други енергии и представи.
     На вас ви се струва, че мечтата ви ще се сбъдне сама по себе си, а това не е съвсем така - мечтата се сбъдва едва, когато вашата енергоинформационна личност напълно започне да съответства на конфигурацията на онази личност, за която сте мечтали,  която сте си представяли и тя трябва да се съвмести с тези континууми, които вие си представяте сега като ваша мечта. Всичко става едновременно, тоест вие  - тази, която сте си мечтали да бъдете, вече я има някъде - там е възможно вие да възприемате себе си в друго време - да речем, в 2020 година. За да попаднете в 2020 година вие трябва да измените своите конфигурации по такъв начин, че тя да съответства именно на тази точка от вашето съществувание, която се нарича 2020 година и на дадения тип пространство на времеви отношения, тоест вие сте обкръжени от тази действителност, която сте си намечтали - в детайлите може да има разлика, но по принцип може да има общи усещания, общи състояния много приличащи на тези, за които сте мечтали, може би дори по-грандиозни, от тези, които сте си намечтали - тогава вие просто се измествате не в този сценарий, където това съществува, а сте успели в себе си нещо така да измените в по-добра качествена страна, че сте се стиковали с тази конфигурация, която се намира в още по-качествен континуум. 
 
                                          https://www.youtube.com/watch?v=JeM8WcItRS8&list=PLC5xufoP7XPR2EPC7MCg_Swv9CByetuVl&index=4
 
                                                                                                                                                                                                www.iskri.net/zefira
 
 
 

Създадено: 04/09/2016 : 19:54
Обновено : 09/06/2020 : 22:54
Категория : Орис
Страницата е посетена 2032 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^