Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 717 всичко

 2 посетители онлайн

Орис - Как се решават конфликтни ситуации?
 
 
 
КАК СЕ РЕШАВАТ КОНФЛИКТНИ СИТУАЦИИ.
ИНДИВИДУАЛНИТЕ СВЕТОВЕ
 
Орис
 

Ако сме някъде, където някакви хора са в конфликтна ситуация какво да правим? 

- Конфликт по отношение към вас или помежду им? 

Помежду им. Виждаме ситуацията и разбираме, че освен нас никого няма, че ненапразно сме притеглили тази точка от пространството, възникнала е тази ситуация, нашата задача е да я анихилиираме и да изведем тези хора на позитив; намесваме се в тази ситуация, но хората често не ни разбират - как да анихилиираме тази ситуация за 2 минути. 

- А защо непременно трябва да анихилиираш тази ситуация? 

Но нали тя се е проявила в моя свят? 

- Ако - по отношение на това състояние, самият ти си излязъл от равновесно състояние без да разбираш причините, които са възбудили тази ситуация, проявена именно в дадената точка от пространството там, където ти присъстваш, то ти няма да можеш да уравновесиш тази ситуация, защото самият ти се намираш в неуравновесено състояние. Ти подхождаш от позицията на своето високомерие, от позицията „аз най-добре от всички знам, най-добре разбирам”, и отиваш, и започваш: „вижте колко е хубав света” и т.н.. В резултат може още по-лошо да стане, защото те имат други грижи, други отношения, други възприятия на света в дадения момент - не такива, каквито са при теб и тази ситуация отразява някаква неуравновесеност и дисонанс вътре в теб, които ти можеш да намериш в себе си, в своята памет и своите представи - да намериш онова, което често може да те извади от равновесно състояние; тази ситуация показва, че ти също може би приличаш на тези хора и ти дава възможност да получиш емпиричен опит относно това колко некрасиво изглежда това, колко ненужно е, за да видиш доколко ти вече си далеч от всичко това, тоест да се зафиксираш в някакви свои състояния с това, че „а аз вече не съм такъв, аз вече никога не бих се държал така”. Защо ти е непременно да се намесваш там?

Какво да направя, за да анихилиирам ситуацията и да изведа хората в позитивно състояние. Та нали това се отразява в моя свят? Задачата ми е да помиря тези хора. 

- Ако това се отразяваше в твоя индивидуален свят, ако ти самият беше в уравновесено състояние, то това сбиване или тази свада нямаше да ги има. Ако самият ти си се спуснал до някакви средночестотни нива, до битовизми, там е възможно да възникнат всякакви дисонанси.

Може да смяташ, че си в хармонично състояние, но тази хармония е неустойчива. В своята неустойчивост ти сам спомагаш за проявлението на всевъзможни реакции и ситуации. Ние се проявяваме континуумно [терминът „континуум” тук има различно съдържание от същия термин използван във физиката и др. Б.пр.], тоест в ход е налагане на множество индивидуални светове.

В настоящия момент аз по отношение на вас се намирам в собствения си индивидуален свят. Всеки, по отношение на мен, се намира в собствения си индивидуален свят и се образува континуум - влиза котка, гони бобулечка - тя се намира в в собствения си индивидуален свят, лети муха - тя е в собствения си индивидуален свят и възприемането й, по отношение на нас, върви в нейния индивидуален свят, но в общия континуум. Индивидуалните светове на всички нас, на всички живи същества, на това, което ние смятаме за неживи същества, неживи типове съзнания в собствения си индивидуален свят, образуват континуума на нашето съществуване. Нещо повече - тук се вклиняват и индивидуалните светове на различните личностни интерпретации на нашите планетарни същности, тоест в какви от личностните интерпретации на планетарнте същности ние се намираме, нейната (на планетарната същност) фокусна динамика, потенциала на планетарните реализации, в които дадената планетарна същност сега може да се реализира, в които иска да се реализира, в които има намерение да се реализира.

В трети том ще опиша индивидуалните светове. Ти някак праволинейно оценяваш ситуацията. Аз не бих се намесил в тази ситуация - ако искаш съвет от мен, като видя такова нещо, аз бих го възприел от моята позиция, че те заработват своя емпиричен опит и това няма никакво отношение към моето състояние. За какво се бият те - може още от сутринта да не са си поделили нещо, когато не съм бил с тях. Защо редом с мен всички трябва да ходят със събрани ръце и да светят? Континуумът (в който всички светят) не е този. И аз самият не мога през цялото време да ходя така и да светя непрекъснато, защото като огладнея вече няма да светя така силно. В моя поглед вече ще започне да се отразява пилешко краче, което вече ще погълне част от светлината, тъмната бира още повече ще замъгли светлината, която съм способен да излъчвам, тоест моето съзнание ще бъде приковано към нещо по-материално или средночестотно и това трябва да се разбира - като ми стане студено ще помисля за нещо, в което да се увия и т.н. 

Тогава как действат тук нашите правила да излезем от конфликтната ситуация за две минути - излиза, че ние сами на себе си противоречим. 

- Не си противоречите - да изведете ситуацията за 2 минути вие няма да можете, защото твърде дисонационни могат да бъдат разстоянията между вашата фокусна динамика на вашите формо-творци и фокусната динамика на всеки от хората, които ни окръжават, а правилото за двете минути се отнася за намиращите се на духовния ни център „Айфаар”, за да може новопристигащите айфааровци да има към какво да се ориентират.

Когато се стараете да изведете другите хора от някаква дисонационна ситуация, вие не мислите за това, че самият вие трябва да излезете от тези състояния. Вие ще започнете да разбирате, че да изведеш друг от такова състояние можеш само тогава, когато самият ти се намираш в равновесие и огромното желание да уравновесиш ситуацията за две минути, тоест да повлияеш на друг, фактически снема от вас задачата за намиране на мотивация самият себе си да изведеш от неуравновесено състояние.

Аз по такъв начин (като ви карам да уравновесявате конфликтните ситуации за 2 минути) ви уча на подчакрамни префокусировки - когато забравяте за себе си и за това, че освен вас има по-глобална задача; вие сте забравили за себе си - забравили сте, че за да е налице конфликтна ситуация, вие също сте дисонирали някъде в нещо, но той или тя създават конфликт - веднага трябва да реша какво да правя - съществува правилото, че ако искам да остана в центъра, за две минути трябва да изведа предизвикалия конфликта от това състояние. Да речем, че той ревнува - какво да направите, че да не ревнува? - Да обясните, да проявите някакви свои чувствени състояния, да паднете на колене, да го прегърнете, да го целунете, да предприемете това, което ви подсказва ситуацията, което ти подсказва твоя опит, за да може за 2 минути този човек да дойде в нормално състояние. Но проблемът е във вас - в това, че вие не искате това - вие все още не сте се научили на тези състояния, вие казвате: „аз просто излязох, пък той - ами това си е негов проблем”.

Сега още е рано да се идентифицират айфааровските отношения и отношенията в обществото, защото - да речем, пристигнал си в Афганистан и минаваш през планините при талибаните изпълнен с алтруизъм, мислиш си: „аз ги обичам тези хора, те не разбират какво правят, аз ще отида и в моите индивидуални светове всички веднага ще се променят, ще им дам книжки - ииссиидиологията на арабски, те веднага ще ме прегърнат, ще започнат добри и войната в Афганистан ще завърши само защото в моя индивидуален свят е така. 

Аз имах предвид ситуация с мои роднини, които се опитах да изведа от това състояние, но не можах да им обясня като трябва, че в тази ситуация трябва да постъпят така и така. Те не ме слушат. Аз разбрах, че не реших позитивно тази ситуация и не успях. 

- Ако ти не разбираш причинно-следствените взаимовръзки тук, а виждаш само повърхността и със своите роднини и техните помежду им, то ти няма да можеш да регулираш техните отношения, защото тук трябва следствията де съвместиш с причините и да създадеш такива следствия, че те да започнат да резонират с тях, да се стиковат и (ако това беше станало) фактически конфликтната ситуация не би се състояла. Тоест пораждането на някакви причини, някакви думи, някакви действия, може би множество действия са се натрупвали, този направил така, онзи еди как си, тя търпяла, търпяла, стигнало се до някаква крайна точка и настъпил предел на това търпение и всичко се изляло. Хората помежду си представляват не това, което ти представляваш, а от позицията на своята протоформност, от позицията на своето възприятие един на друг и при самия теб е същото - много е трудно. Ти мислиш, че можеш за един разговор всичко да промениш - това е като в примера с талибаните -  в резултат просто ще те разчленят и в най-добрия случай ще те продадат в робство. :) 

Може би във всяка ситуация може дувуиллертно да се подходи, постепенно да се уреждат отношенията между роднините. 

- Ако искаш да уреждаш такива отношения, ти трябва да направиш нещо хубаво, което никога не си правил, за да се промени в човека отношението към теб, да промениш предишните му представи за теб - например, приближаваш се до тъщата и я целуваш по врата - тя може би няма да разбере това, но ще й стане приятно и ще си помисли „Боже мой, та ти си човек! :), но след това не й говори за ииссиидиологията :). Тя веднага ще разбере, че ти нещо искаш, че тук нещо не е така. А ако се утвърдиш, ако укрепиш нейната нова представа и тя започне да мисли: „Абе от какво е станал толкова добър, защо се промени?”, и след известно време споменеш, че „в ииссиидиологията е така”, тя ще си каже: „Абе тази ииссиидиология е хубаво нещо, :) щом даже такъв идиот като зет ми е могла да промени”. :) Разбираш ли, ако тя си те е представяла другояче, а сега имаш нов образ. Или някакво подаръче ще й дадеш, или ще я почерпиш с нещо, но хората са много и по отношение на всеки трябва така да се проявяваш и когато към всеки се проявяваш така, ти ще започнеш да го правиш някак подсъзнателно и след това няма и да забележиш как ще привикнеш. И ще разбереш, че вече не можеш да се проявяваш по друг начин, а можеш да се проявяваш само така - като правиш добро на този, на онзи, като правиш нещо приятно на този човек, на друг, а не като отделяш някои и си казваш: „тази е лоша, понеже е тъща, жената - защото е свадлива”, Защо да е свадлива - всъщност тя не е свадлива; ще кажеш „ е, ако не я закачаш, не е свадлива” - „ами не я закачай!” :) Просто се приближи до нея, целуни я по врата, кажи: „Не плачи, красавице моя, не се ядосвай женичке моя”... 

Нужно е търпение. 

Преди всичко е нужно желание, защото ако нямаш желание, никакво търпение няма да стигне. 

А ако се намираме в състояние на хармония доколко е възможно в социума да възникват такива състояния?
 

Все по-малко и по-малко ще възникват. Ако си бил в лошо състояние, край теб щеше да има много по-деструктивни ситуации. Когато видиш някаква ситуация, кажи благодаря, че сега тя е именно такава, а не значително по-лоша, че не е паднал тавана над това място, на което си стоял в супермаркета, или - ако е станало в транспорта, че автобусът не се е сблъскал с влак и т.н. Отнеси се към ситуацията с разбиране и благодарност, защото това е континуум, тоест именно с вибрациите на твоите СФУУРММ-форми влизат в конфликт, или не, вибрациите на СФУУРММ -формите на другите индивидуални светове. 
                                         https://www.youtube.com/watch?v=2GmWtXqxF-M
 
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        www.iskri.net/zefiraСъздадено: 04/09/2016 : 19:44
Обновено : 29/04/2020 : 06:55
Категория : Орис
Страницата е посетена 1914 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^