Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 739 всичко

 7 посетители онлайн

Орис - Как да се избавим от болката
 
Как бързо да се избавим от болката?
Какво представлява болестта?
 
Орис
 
 
- Моят въпрос е за болката - множество хора изпитват чувство на болка. От Ииссиидиологията ние вече знаем, че това са дисонационни състояния и когато те се появяват, започва фокусна динамика насочена към неутрализацията на това състояние, за да се извърши префокусиране в ситуация, в която човекът вече не изпитва болка. А можем ли ние осъзнато да влияем и да намаляваме дисонационното разстояние?
 
- Ние през цялото време правим и се занимаваме именно с това - вие просто не го забелязвате, защото измествате твърде малко количество,тоест вашият интерес - например искаш да се избавиш от болката, от болестта, но прилагаш малко усилия за това в дадената конкретна ситуация.
За да може бързо да се избавиш от болката, трябва да въведеш радикални изменения в своята фокусна динамика в смисъл да я подобриш, да повишиш нейната честотност, а вие много често се фиксирате на своя биологически организъм, а не на това, което в действителност сте, не на това кой сте ВИЕ с големи букви, а на това, което ви позволява до получавате опит в този свят - фиксирате се на своето тяло, а да се регулира и уравновеси самото тяло е значително по-сложно, отколкото да направите това със своята фокусна динамика, защото тялото не ви принадлежи - то принадлежи на биотворците, които се реализират в своята система: кръвоносната система са един тип реализация, половата система - друг, другите системи - трети, но резонационно и коварллертно* съединени в един организъм,   с помощта на който, допълвайки се една друга, получават по-разширени възможности за собствени творчески реализации на творците на тези форми.
Целият ни проблем, като цяло, е в това, че ние, виждайки се един друг си мислим, че сме ето такива и това ни пречи да осъзнаем факта, че ние не сме тези, които виждаме пред своите очи - всъщност ние сме много по-качествени, значително по-реализирани, не нуждаещи се от всичко това, което тук изпитваме, към което тук се стремим, от това, което правим тук,  от това, което тук ни устройва или което не ни устройва, от това в какво се заключава нашия интерес тук. През цялото време именно този момент не ни позволява да осъществяваме непрестанно по-радикални префокусировки на подчакрамни нива.
Какво е това „подчакрамна префокусировка” - това е подробно описано в съответните томове и то е основата на това как да се избавим от болката.
 
 
- Значи да преминем в позицията на наблюдател?
 
- В позицията на наблюдател и преди всичко трябва дълбоко да разбираме, че този, който изпитва болката - не си ти. Трябва да излезете извън пределите на това, но за да излезете, отново трябва да промените представата за себе си изобщо; за самия себе си, а ти не можеш да я смениш, защото болката се явява резултат от това, че твоите представи за самия себе си са все още твърде несъвършени и дисхармонични и болестта може и винаги служи като механизъм за ускоряване на процеса на по-качествените префокусировки. Това е този случай, когато болестта помага да се намерят някакви знания, които ти позволяват по новому да погледнеш на себе си и на окръжаващия свят.
 
- Тази възможност да преминеш в позицията на наблюдател или да гледаш това отстрани ще дойде в резултат на присъединяването на нови енергоинформационни взаимовръзки и натрупването на нов опит и нова информация.
 
- Да, но не просто нова, а корваллертна, тоест все по-съвместима с тези нови по-качествени конфигураци, които ти ще наработваш, които наработваш, които се стремиш да наработваш, тоест когато ти през цялото време ставаш все по-качествен, по-качествен, по-качествен - само тогава ще стане това повишаване, само тогава коварллертността ще се повишава, а не тогава, когато болката е дошла и ти се стараеш да станеш по-качествен, но щом болката си отиде - ти отново се спускаш до нивото на обидите, критиката, критицизма, осъждането, неприемането на това, неприемането на онова, на още някакви личностни егоистични субективни интерпретации. Така ти разрушаваш коварллертността, разбираш ли - увеличаваш дисонационното разстояние, за което попита. А да намалиш дисонационното разстояние може само чрез повишаване на коварллертността, но коварллертността води до повишаване на качествеността на фокусната динамика. И когато в тази достигната по-коварллертна конфигурация ти вклиняваш някакви егоистични интереси и не само егоистични, а и негативни, ти моментално я разрушаваш в тези мултиполяризации, преминаваш в тези конфигурации, които вече се намират встрани от онова, към което си се стремила, преминаваш към значително по-голямо дисонационно разстояние. Край. Само с едно свое избухване ти всичко си разрушила. Това е както скулптор, който е строил, извайвал фигурата, вложил всичко, но се уморил, обърнал се и бух - всичко разбил и трябва да го започва отначало - пак да меси глината, пак да извайва и да прави статуята, но следващата вече ще е по-качествена, защото там той вече е вложил някакъв опит и може би вече, когато се умори, няма да бъде толкова несръчен. 
 
 
- Ясно, благодаря.
 
- Абе нищо не ти е ясно - в това е целият проблем. И не само на теб, но и на мнозина.
 
 
- Ами трябва да се стараем с всички сили.
 
- Да се стараеш тук не е това - разбираш ли, ти имаш смъртна ситуация и може би благодарение на тази смъртна ситуация - не само може би - аз зная, че именно благодарение на тази смъртна ситуация ние ще видим нова Миала на Айфаар, а без тази ситуация - без този момент, когато Миала са я притиснали в ъгъла и край - ти си мислиш, че ще умреш, но няма да можеш.
 
 
- Разбирам.
 
- Ами мисли, защото вече много, много, много пъти в Москва са погребвали Миала, но ти все още живееш! :) И там ще те погребат, но ти ще живееш, и тук - още по-качествената, ще те погребат, но ти ще живееш.
 
------
*Коварллертност - "Съвместимост при творчество", определяща степента на възможност или невъзможност за непосредствено съвместно участие в едни и същи синтетични Процеси на реализационните Форми на разнокачествени типове Колективни Космически Разуми, пригодност към един или друг вид творческо взаимодействие. Например, без процедура на предварителен Синтез някои Чисти Качества не могат да влизат помежду си в пряко инерционно взаимодействие с някои от другите Чисти Качества. Това може да се демонстрира с примера за много слабата степен на непосредствено взаимодействие между аспектите на Качествата «ВСЕ-Любов-ВСЕ-Мъдрост» или «ВСЕ-Воля-ВСЕ-Разум» и Аспектите на Качеството «ВСЕ-Единство». Но с постигането на все по-голяма степен на Синтез помежду им на Аспектите на първите две Чисти Качества, между новите синтезирани Аспекти (образували се в резултат от този процес) и Аспектите на Качеството "ВСЕ- Единство", непрекъснато се повишава степента на коварллертност  - възможността за творческо взаимодействие
 
                                                                                                                                                                               www.iskri.net/zefira

Създадено: 04/09/2016 : 19:30
Обновено : 09/06/2020 : 22:53
Категория : Орис
Страницата е посетена 1743 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^