Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 965 всичко

 6 посетители онлайн

Орис - Къде ще се осъзнаем при инерционно-лъчевата префокусировка?
 
От какво зависи къде ще се осъзнаем
при инерционно-лъчевата префокусировка?
 

Орис

 

Съществена роля за това къде ще се осъзнаем при инерционно-лъчевата префокусировка играе хормоналната ни активност - ние не знаем кога ще стане инерционно-лъчевата префокусировка, но тя ще се извърши на принципа на наличието във вашия организъм на стабилна концентрация на някои хормонални вещества. Например ако човекът е привикнал към стрес, агресия, към негативно възприятие, в неговата кръв има повишено съдържание на тестостерон, адреналин, норадреналин, кортизол и всяко от тези вещества има своя вибрация, своя енергийно-информационна конфигурация. По време на инерционно-лъчевата префокусировка активността на именно тези вибрации, която е характерна за тези хормони, ще бъде решаващ фактор за качествеността на вашата префокусировка, тоест за това къде ще попаднете, в кой от световете, в кой от континуумите вие ще автоматически ще се определите и осъзнаете.

По-позитивната дейност, по-хармоничната, човешки тип реализация, спомага за отделянето на повишено съдържание на окситоцин, допамин, серотонин, ендорфини, тоест човек се намира в спокойно състояние, възприема всичко окръжаващо позитивно и уравновесено, не-стресово и по такъв начин в момента на инерционно-лъчевата префокусировка на неговите конфигурации най-голяма активност ще имат именно тези високочестотни вибрации на тези хормонални вещества и следователно и неговата ревитализация (префокусиране) ще стане причина той да се осъзнае именно в тези континууми, където тези хормонални вещества са стабилизирани в нашата фокусна динамика; префокусирането ще стане причина той да се осъзнае там, където окситоцинът, допаминът, ендорфините, новите хормонални вещества и трансмитералните, характерни за нашата бъдеща природа вещества, по съответен начин определят нашето съществуване, което става край вас; трябва да се стабилизирате в именно тези (високочестотни) състояния,  

Какво мога да ви посъветвам? Бих ви посъветвал да обърнете внимание на хормоналната активност, на това, че всякакви непозитивни реакции, деструктивни състояния, провокират наличие във вашата кръв на достатъчно висок потенциал адреналин, норадреналин, кортизол и тестостерон и ако именно в това време се извърши инерционно-лъчева префокусировка, вие сами себе си ще се поставите в този вариант, където светът около вас ще се окаже още по-лош, отколкото този, който сега наблюдавате. Защо? Защото ще се осъзнаете там, където вибрациите на тези хормонални вещества могат да се реализират, тоест в деструкции, в агресивни действия, в егоизъм и т.н.

По-спокойното позитивно отношение, хармоничното отношение към всичко - това непрекъснато ще индуцира във вашия мозък по-високочестотни вещества, които ще определят качествеността на вашата ревитализация по време на инерционно-лъчевия процес. 

                                                                                                                                                                          www.iskri.net/zefiraСъздадено: 31/07/2016 : 15:16
Обновено : 20/03/2019 : 21:08
Категория : Орис
Страницата е посетена 1705 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^