Преводи

Затвори Астралния свят

Затвори Чакрамните личности

Затвори Ииссиидиология

Затвори Ведически лекции

Затвори Кираел за Великия преход

Затвори Оаспи

Затвори Урантия

Затвори Нибиру

Затвори Матрицата V

Затвори Операция Тера

Затвори ГМО

Затвори Сириус - въпроси и отговори

Затвори Къщи от сламени бали

Затвори От тук от там

Затвори Избрани цитати

Затвори Полезни съвети

Затвори Орис

Затвори В името на Иисус Христос

Затвори Лечение на рака със сода бикарбонат

Затвори Лечение на диабет без лекарства

Затвори Кредо Мутва

Затвори Рецепта за отказване на алкохола

Затвори Здраве без лекарства

Затвори Адът съществува

Затвори В защита на потребителите

Затвори Академия „Эндорфин”

Затвори Доктор Уолък

Затвори Олга Бутакова - лекции за лекари

Затвори А.Т. Огулов - лекции за лекари

Затвори Д-р Питър Глидън - лекции за лекари

Затвори Вълнова генетика (П. Гаряев)

Затвори Тайните на изцелението

Затвори 100% Божествено изцеление

Затвори История и метаистория

Затвори Съвременна метаистория

Затвори Калагия

Затвори Приложна кинезиология

Затвори Борис Увайдов – лекции за лекари

Затвори Евгений Божьев – лекции за лекари

Затвори Д-р Сейби - лекции за лекари

Затвори Дмитрий Троцкий

Затвори Предай нататък

Затвори ГАЛАКТИЧЕСКИЯТ КОДЕКС

Затвори НАШИЯТ ЗВЕЗДЕН ДОМ

Контакти
Брояч

 2 153 742 всичко

 2 посетители онлайн

А.Т. Огулов - лекции за лекари - Висцерална терапия 1 от 8
 
 
ВИСЦЕРАЛНА ТЕРАПИЯ
 
А.Т. Огулов
 
1 от 8
 
Всички искат здраве без лекарства, затова се интересуват от тази терапия. А ако тя се съчетае и с лекарства – става още по-ефективна. Съвременната медицина стана такава, че се появиха специалисти по лява ноздра и специалисти по дясна ноздра и ако този по лявата ноздра надзърне в дясната – могат да го лишат от лиценз. Това много пречи на развитието на медицината. Затова ние събираме хора, които правят подобни манипулации на корема, провеждаме периодични конференции, на които обсъждаме теми не свързани с реклама, а непосредствени делови въпроси, може да се научи нещо ново, споделят се впечатления кой с какво комбинира манипулациите на корема. Провеждаме и различни семинари – семинари по усъвършенстване.
Например в устата има шест черепно-мозъчни нерва – тази тема е интересна, защото решава проблеми с инсулти, заекване, но ако не решим проблема с устната кухина, решаването на другите проблеми е временно. Затова се занимаваме и с фитотерапия, гирудотерапия, апитерапия (с пчели – но понеже там има алергизация, първо се проверява нейното наличие или липса, а след това се преценява дали да се приложат пчели), хипоксия – доколкото отровата от лекарството се отличава по дозата, хипоксията, приложена дозирано, може да помогне много) и с висцерална хиропрактика („хиропрактика” е практика с ръцете, а „висцерална” е вътрешна – обработка на вътрешните органи с ръце). Имаме и специализации по психотерапевтично въздействие. Дори имахме семинар по нумерология – полезна е, за да се прецени дали пациентът случайно е в тази ситуация, или тя е закономерна при него – целта е да се определи начина на лечение при него.
Всичките ни проблеми се формират в нашата глава, затова ще се научим да снемаме тези стресови напрежения.
Нашата асоциация съществува от 13 години, над 3000 човека вече се занимават с висцерална терапия, а хората, които са изслушали семинара са 5-6 хиляди – някои я прилагат, други – не.
Ние помагаме в лицензирането – разрешително за упражняване на дейности свързани с традиционните методи за оздравяване. Вие подготвяте документи, въз основа на тях ние даваме препоръки, а комисия решава даването на лиценз. За да получите лиценз за медицинска практика трябва непременно да сте обвързани с помещение, а при нас не е така.
Ако искате да станете член на нашата асоциация, трябва да помислите какъв език владеете. Понякога търсим специалисти с английски, с немски, китайски и т.н.  – ако имаме такова търсене, преглеждаме базата данни и намираме такъв специалист. Членовете на нашата асоциация имат право да получават специализация на работното ни място – ако ви интересува дадена тема, можете да дойдете за няколко дни и да се запознаете отблизо с работата на съответните специалисти, всеки от които владее и прилага висцерална хиропрактика, която е основното – останалите неща са спомагателни, защото тя работи и без тях. Но ние говорим за комплексен подход – не само висцерална терапия, а и другите спомагателни средства.    
Коремът е като втори мозък и ние дори отчасти мислим със своите вътрешни органи. Затова при присаждане на вътрешни органи – а американците ги присаждат като блок: черен дроб, жлъчен мехур, задстомашна жлеза, присаждат и човекът оцелява, но става друг и започва да прилича на този, от когото са взели тези органи – става съвсем друг по характер и роднините започват да водят дела, защото човекът се е променил след операцията; ако на мъж присадят женско сърце, походката му става друга и той сменя ориентацията си.
Нашият корем е втори мозък и той управлява първия мозък; черният дроб предизвиква безсъние и гняв, далакът – плачливост, бъбреците – страхове, сърцето – тъга, стомахът – неувереност в своите сили и когато тези органи започнат да страдат, а те най-често страдат комплексно, те изменят нашия психотип.
Когато започнем да работим с корема, виждаме как този психотип се изменя. Например при децата – ако преди ръката е хващала, а едва след това главата е поглеждала какво е хванала ръката, сега първо главата се обръща и след това ръката хваща. Тази разлика се вижда много ясно – когато след работа с корема на пациента се изменя неговият психотип.
В корема откриваме плътни и болезнени тъкани – ако им се въздейства, те се освобождават от болката, омекват и органите започват да функционират нормално – малките кръвоносни съдове в коремната област се запушват от гъста кръв и те започват да се изключват от нормалното кръвообезпечаване на корема с кръв. Ако разгледаме кръвта до и след процедурата установяваме, че след процедурата в нея има много деформирани формени агрегатирани елементи; при работа с корема ние изтласкваме тази застояла кръв и я вкарваме в кръвното русло – променя се рН на кръвта; изтласкваната кръв има друго качество – след обработка на корема на човек му се доспива; един пациент след първата процедура имаше черна урина, но след това пи вода и му стана добре.
                  Защо се сгъстява кръвта – от стрес. Стресът изменя качествените показатели на множество системи, включително на кръвта, изменя се рН на кръвта, формените елементи започват да се слепват. Как да определим доколко дълбоко е проникнал стреса в човека – това може да се види по различното отваряне на очите, по различната големина на зениците, а най-просто – ако на езика има мощни отпечатъци на зъби. Това показва, че мозъкът на човека не си почива – човекът спи, но мозъкът работи интензивно и езикът се притиска така, че зъбите се отпечатват на предната му част и този отпечатък се запазва до вечерта. Ако подобрите напрежението във вътрешните органи мозъкът също се отпуска. Когато се е създала тази гъста кръв, са се създали условия за появата на вируси, гъбички и паразити – трябва да се борим и с тях.
Ще видите колко много може да се разбере по лицето, тялото, мускулите, кожата на пациента. Медицината не отчита това явление – кога за последен път терапевт ви е пипал корема? Освен хирурга, никой не се докосва до корема. Никой хирург не знае как изглежда нормалният здрав корем, защото при хирурга отиват когато вече има патология. Това дезориентира медицината.
Средствата за диагностика, използвани в нашата медицина, не са достатъчно достоверни – например анализът на каловите маси има осем и половина процента достоверност, ултлразвуковото изследване – 64% степен на достоверност. Имахме пациент с пристъп на жлъчнокаменна болест – три УЗИ му бяха правени и в трите – различни неща. На едното – камъни, на другото – нищо, на третото – гъста маса. Според резултатите – може би има камъни, може би – не. Но съществуват признаци за наличието на камъни: на големия пръст на десния крак има мазол – на левия няма, а на десния има – това е първият признак, че в жлъчката на човека има камък; друг въпрос е колко е голям – това вече ще определи изследването. Ако жлъчният мехур е изпълнен с жлъч – често конкрементите не се виждат.
Има пациенти с катаболитни, има и пациенти с анаболитни процеси – каквото помага на едните пациенти, на другите не помага, защото имат различен обмен. Ако има онкологичен проблем, винаги има залитане към анаболизъм или към катаболизъм – затова трябва да обърнем внимание и на храненето, на консумацията на вода – колко и каква.
Висцералната терапия – всичко е тръгнало от военните, защото при бойна задача е налице стрес, кръвта се сгъстява, запълва малките съдове, те се изключват и в резултат човекът, достигнал до мястото на изпълнение на задачата, вече няма сила да хвърли граната или да стреля – започва ситуация на отравяне, на пренапрежение на нервната система. Това водело до неизпълнение на бойните задачи – така била създадена методика за работа на спецподразделенията, но започва разпадането на Съветския съюз, военните инстанции се разпаднаха, ГРУ остана в Беларусия и привидно нуждата от тази методика отпадна, макар че я имаше написана и бяха осигурени и финансови средства, хонорар. Затова реших да направя от нея книга – така възникна книгата „Висцералната хиропрактика в староруската медицина”.
Сега в медицината странят от високата температура и я приемат за опасна, но защо? Защо организмът повишава температурата – защото това е механизъм за борба с вирусите и за излекуване. За да излекуваш човека от хламидиоза или от уреаплазмоза трябва да знаеш, че има точки на стопяване на вирусите – за хламидиите тя е 39.7 градуса. Ако температурата се повиши изкуствено до това ниво, хламидиозата изчезва. При висока температура се активират Т-лимфоцитите – клетки-войни, които се сражават. При онкопроцес, когато обработваме корема, ако ответната реакция започне с повишаване на температурата – човекът ще оживее, а ако няма такава ответна реакция и температура, е по-сложно да се работи.
Когато работим с вътрешните органи, ние повишаваме микроциркулацията, кръвообръщението, лимфообръщението – така човекът, като саморегулираща система, започва да функционира нормално. Важна е и скоростта на движение на кръвта, рН на кръвта – проверяваме с лакмусова хартия рН на слюнката и виждаме колко е закислена кръвта – ако е 5.5 – кръвта е агрегирана, слепнала – това може да се оправи чрез разреждане, например със сода: половин или 1/3 чаена лъжичка залята с вряла вода – като изстине, я изпиваме и еритроцитите получават заряд; разбира се, за целта можеш да използваш и по-скъпи препарати – напр. коралов калций, но може и само със сода. Ако човекът има гъбична или вирусна патология, трябва да се направи така, че тези вируси да не се размножават – това се прави като се повиши рН на кръвта, защото тези вируси се размножават в кисела среда.   
При нас основно идват хора поразени от гъбички. След 30 годишна възраст рядко можеш да намериш човек, който да не е засегнат от плесенни гъбички. Като повишаваме (временно) принудително температурата и рН на кръвта, ние помагаме на човека да се възстанови. Когато върлува грип, сутрин и вечер пийте по половин чаена лъжичка сода угасена с вряла вода – това ви предпазва да не се разболеете и вие.
 Трябва да осигурим идеалното състояние на кръвта – тя трябва да бъде преалкализирана. Може да се запознаете с материалите на доктор Симончини за лечение на рака със сода бикарбонат – той лекува със сода рак на мозъка, на бъбреците, на млечната жлеза, който много трудно се лекува, на простатата, на червата и др. Самият той е онколог, италианец – вкарва натриев бикарбонат във вената, която захранва тумора. Една моя позната с рак на кожата се свърза с него, той й изпратил книгата си и тя по нея като по учебник приложила метода и се излекува.
Същото е и с кислородната вода – малко се знае за лечението с нея, защото се използваше предимно в средите на военните – тя отдавна се е използвала за лечение на вирусните патологии – първи немците вкарали кислородна вода във вените при лечението на туберкулозата и получили неочаквано добър резултат.  В ижевската медицинска академия има поне пет защитени дисертации на тема „Вътреартериално и вътревенозно въвеждане на водороден прекис”, както и препоръки за използването му, защото, ако в пределите на 20 кубика прекис с концентрация 0,15 се въведат в аортата преди операция, то в случай на спиране на сърцето мозъкът на човека живее 20 минути, защото кислородът, който се получава, добре активизира обмена и подобрява състоянието – много наши пациенти, започнали да добавят 3% водороден прекис във водата или сока, който пият, получаваха интересни резултати като възстановяване на зрението, изчезваше посивяването на косата, подобряваше се състоянието на кожата и самочувствието. Мой познат вече 20 години пие всеки ден водороден прекис и изглежда много добре, но започна да го пие, когато му поставиха диагноза рак на белия дроб.
Водороден прекис се използваше при космонавтите – излизайки в орбита, те се подлагаха на множество радиоактивни влияния и се връщаха покрити с папиломи, кератоми, пигментни петна – първото, с което започваше подготовката на космонавтите, беше да може той да лети без присъствието на тези вируси. Оказва се, че ако се преместим в зоната на силно слънчево излъчване, присъстващите в нас (ако има такива) гъбички, започват да се размножават и усилено да растат. Там, където има радиация, много добре растат гъби. В Чернобил, когато разглеждали реактора открили, че бетонът е изяден от плесенни гъбички.
Колкото повече знаеш, толкова повече разбираш, че си далеч от истинското знание.
Да се върна на температурата – американците я използвали за лечение на сифилитици по време на войната с Виетнам – заразявали ги с малария. Прекаралият малария не се заразява от сифилис. Така и в затвора – мой приятел работеше като хирург в затвора и разказваше, че за да излекуват от туберкулоза или сифилис затворниците, въвеждали във вената мляко – това повишава температурата до 40-42 градуса – ако се вдигне повече, затворникът може и да умре, но ако не умре – се излекува от туберкулоза или сифилис.
А ако отидем на баня? Там вече става дума за рефлексията – ако отидем в гореща вода, вътрешните органи започват да се охлаждат, ако след това излезем на студа, започва повишаване на вътрешната ни температура. Тук е интересно да отбележим работите на Sebastian Kneipp и книгата му „Моето водолечение”. Той забелязал, че ако се прави увиване – при кръщаването на детето го потопяват във водата и след това го увиват в одеало – оставят му открити само очите и носа. Оказва се, че се повишава първо температурата на вътрешните органи, но тъй като отгоре присъства своеобразен термошкаф или термоуплътнение, то температурата на цялото тяло започва да се повишава – няма откъде да се намали тази температура и така практически тези вируси, които родителите са отдали на детето, загиват. Представете си доколко религията отчита такъв нюанс – ако температурата на детето се вдигне до 40 градуса, то вирусите, отдадени на детето от майката, загиват и детето вече започва да живее без тези вируси. Ние не съблюдаваме този обред. Не случайно, когато се прави това, ти става толкова леко.
Един от лекарите предложи – хайде по време на такава процедура да приложим противопаразитарна програма.  В началото изпотявахме пациента, защото ако директно и рязко го потопим в ледена вода, може да причиним инсулт или инфаркт, тъй като при рязко съкращаване на периферните кръвоносни съдове, вътре възниква огромен натиск, който може да разкъса аортата, сърцето. Затова сред моржовете има най-много хора с инсулт и инфаркт. Затова ние първо загрявахме човека в банята, а след това го потопявахме в ледена вода и тази инерционност, която възниква, не позволява да се създаде голямо вътреутробно налягане. В резултат от студената вода темературата на вътрешните органи започваше да се повишава. Тогава ние го увивахме в студен влажен чаршаф престоял в хладилника, за да продължим допълнително студа, след това го увивахме в одеало, след това – в спален чувал, оставяхме само очите и носа му открити – токсините започваха да излизат през кожата. В това време вътрешната температура – използвахме живачни термометри, защото ако тялото започне да се охлажда, вътрешната температура се запазва – най-високият резултат беше до 40 градуса. Ако човекът е здрав и се повиши вътрешната му температура, всички токсични вещества изгарят. Затова след подобна процедура една седмица ти е толкова леко и хубаво. По време на такава процедура приложихме антипаразитна програма. Използвахме – не помня вече, или азинокс, или нимазол, или вермокс – три часа преди процедурата дадохме няколко таблетки, а след това увихме човека. Какво стана – обикновено човекът лежи 15-20 минути, а тук буквално след 10 минути той поиска да го разбинтоваме, след което изтича в тоалетната и от него излязоха много паразити – организмът повиши температурата и тези антипаразитарни средства усилиха тези действия и всичко се изхвърли. Така че в допълнение към висцералната практика можете да използвате тази процедура – увиването. Прегледайте книжката на Кнеп – температурата е мощно средство за лечение.
При мен постъпва много и интересна информация – от пермска област донесоха рецептата на Чингис Хан – той нямало кога да лекува войните си. Ако питате един ветеринар от какво боледуват животните, той ще ви каже: от паразити. Така и с човека – той заболява от присъствието на паразити – най-простото лечение било да погълне една чашка ситно нарязан чесън – да глътне, не да изяде – ситно накълцан чесън с мляко или със сок – ако черният дроб е отслабен, обаче, желателно е сокът да не е доматен, но с кисело мляко може. И в Тибет на новодошлите им предлагат същото.
Имахме един пациент – гърдите и тялото му му се бяха покрили с пъпки – казах му да погълне чаша ситно нарязан чесън – но без да го дъвче, защото ако го дъвчеш – това е удар по сърцето и по задстомашната жлеза. Главното е даже сок да няма – накълцайте го така, че да има по-малко сок и го поглъщайте нощем – няма никаква миризма – миризма има само, когато го дъвчете. В четвъртък той изпи този чесън, а в понеделник идва с широко отворени очи – събрах всички мои терапевти, които бяха свободни и го накарах да им разкаже какво е излязло от него. Представете си – докато този чесън върви по червата, всички лентови, кръгли червеи, малки, големи – всичко, което попадне, се изгребва като с лопата. Голямо количество от тези неща се извежда от мускулите – в тях има голямо количество паразити – личинки, гъбички, какво ли не. В лимфната система – ако сложим пиявица и от раничката тече лимфа оцветена с кръв – ако я сложим под микроскоп виждаме огромно количество от това, което е изведено от мускулната тъкан. То е и в лимфната система и в кръвта, при което в лимфната система тези вируси и гъбички са повече, отколкото в кръвта. След известно време отново погледнах и видях, че отначало се извършва интензивно изхвърляне, а след това то намалява. Затова, за да се приведе в съответствие човека, трябва около месец да взема по една голяма глава чесън. Тогава и тялото се очиства, и вътрешното състояние става друго.
Изследвах си кръвта – беше напълно чиста. Започнах да вземам всеки ден по една глава китайски чесън. След една седмица отново си изследвах кръвта на микроскоп – имаше бактериален фон, гъбички се появиха в кръвта, какво ли не. Продължих още една седмица – отначало организмът се насища с това, което е в чесъна – селен, тялото започва да има лек дъх – не от устата, а самото тяло – ти не го чувстваш, чувстват го околните. В течение на живота си събираме достатъчно количество от тези паразити.
Думата „медицина” се състои от две думи – МЕД (Cu) и ЦИНК (Zn) – това, което в организма винаги не достига.
Да разгледаме първо медта: какво виждаме, когато има недостиг на мед? Виждаме побелели коси, развитие на гъбички – дори мога да ви изредя болестите, които се предизвикват от дефицит на мед: Медта е метала на живота – и най-малкият недостиг на мед може да предизвика: анемия, бронхиална астма, бронхит, витилиго, глаукома, дистрофия на мускулите, импотентност, исхемична болест на сърцето, миопатия, неврити, остеопороза, псориазис, захарен диабет, токсикоза на бременността, туберкулоза на дробовете, шизофрения, епилепсия, антрален гастрит, атеросклероза, дуоденит, ракови заболявания, рахит, ревматоиден артрит, цироза на черния дроб, язвен колит на стомаха и др. Всичко това е от дефицита на мед.
Медта влияе и върху състоянието на съединителната тъкан. Обърнете внимание на следното – щом мъжът има корем, първото, което трябва да тестирате, е дефицит на мед. Всички видове хернии се дължат на дефицита на мед. Какво са правели едно време, за да решат проблема с хернията? Слагали медни стърготини на филия хляб; медта винаги се е употребявала ежедневно в Русия – медни кръстове, медни пръстени, медни украшения, медни съдове – на изток и до днес използват медни съдове – при нас има само спомен за медните съдове. Войниците преди са имали медни чаши, защото човек не можел да пие твърде горещ чай, тъй като медната чашка парела, тоест той пиел такъв чай, какъвто позволявала чашата. Второ – медните йони, попаднали в организма на човека, правели нещо като профилактика. И друга интересна особеност – сред работещите в медните мини никога не е имало онкоболни – хората умирали от други болести, но не и от рак, тоест медта контролира равитието на гъбичките. Тази плесен, която се появява в нас под формата на пигментни петна, на първо място показва дефицит на мед. Затова щом видим пациенти с херния, това говори за дефицит на мед. Или дете с пъпна херния – към петичката обикновено им привързвали медна пластинка в чорапчето и детето ходело с тази медна пластинка. Когато има дефицит на мед, винаги в тази област кожата чернее и зеленее от съприкосновението с медта. Ако има излишък на мед в организма, възниква раздразнение на кожата в тази област, но аз никога не съм виждал такъв случай.
Човек трябва да потребява тази мед от 2 до 5 мг дневно. Но има и още един нюанс – кисело-млечните продукти нарушават съдържанието на медта в организма, затова ако днес сте яли кисело-млечни продукти, се създава дефицит на мед. Мед се съдържа във всички зелени продукти – хлорофилът също е мед; в морските продукти също – практически медта задържа растежа на гъбичките.
Ами цинкът? Що за микроелемент е той? Оказва се, че цинкът сдържа развитието на херпеса в организма. Може да ви се случи да стигнете при работата с бъбрека до определено ниво, но не можете да продължите – тогава трябва да направите прост тест, който между другото от векове е одобрен в Китай – там, където има патология на даден орган, се слага вендуза за 20-25 минути. Ако излязат покрити с вода подутини, това е вирусът на Епщайн-Бар, който е поразил органа. За съжаление, нашата медицина не вижда това, а ние го виждаме и решаваме тази задача. Ако поставели вендузи и на тялото излизали подутини като от изгорено това показва, че може да се получи инсулт, цироза на черния дроб, патология на бъбреците, на пикочния мехур, на простатата, на червата. Така започваме да търсим начин за борба с този херпес – един от вариантите е цинка, който контролира това развитие. А къде има цинк – при мъжете той е най-важен за простатата; при недостига му се получава аденом на простатата.
А откъде да го вземете? – На първо място – от тиквените семки, от мидите и различните ракообразни, чесънът също съдържа цинк. Когато консумирате чесъна като противопаразитно средство  продължително време, очевидно освен обезпаразитяване се получава и насищане на организма с цинк и организмът се отнася благотворно към това насищане.   
Дойде време, когато всичко започна да се разглежда от друга гледна точка. Физиката стигна до задънена улица – за да продължи да се развива, нещо трябва да се промени. Бях на един от научните съвети, където се разглеждаха нови теории даже за самото електричество. Изясни се, че съществува и теория на етера – теория напълно противоположна на теорията за електричеството и закона на Ом. И за сметка на тази теория на етера създадоха космически кораб, който в космоса може да се движи със скорост десет хиляди километра в секунда. Вреиме е за преразглеждане на множество остарели теории. Появи се ново направление във физиката – биофизика, започна да се говори и за Бога, за нещото, което е създало нас и планетата и че ние не сме създадени просто от случайни елементи, всичко е създадено осъзнато.
При разпадането на Съветския съюз много учени останаха без работа и започнаха да постъпват на други места и да се занимават в други направления и отрасли, даващи им възможност да заработят нещо. В медицината започнаха да навлизат други хора, които гледаха на нея с други очи. И започнаха да задават въпроси и един от първите въпроси беше: колко кръв има в човека? Четем, че е около 4-5 литра, но по време на гладиаторските боеве при отсичането на главата на единия гладиатор от другия изтичала 30 до 40 литра кръв – как може да се обясни това? На спящ човек отрязвали главата и го провесвали за краката, изтичала 4,5 литра, а течноста при единоборствата – 30-40. Ами колко течности могат да се влеят в мъртъв човек? – до 40 литра. Преди три години в московския университет „Дружба на народите” провели различни експерименти и отговорили на този въпрос, но ако този отговор е верен, цялата медицина трябва да се преправи. Оказва се, че в кръвта присъства явление като кавитация, тоест кипване на кръвта. Водата може да си увеличи обема с 1,26, ако й се даде необходимата вибрация, а кръвта увеличава 6 пъти обема си в резултат от такава вибрация. Оказва се още, че плоскостта на сърцето е постлана с биологически вибратори, които постоянно вибрират в зависимост от това какъв импулс идва от мускулите и вътрешните органи. Когато човек започва физическо натоварване, започва това кипване на кръвта, защото в нея има много газови мехурчета – азот, кислород, – това увеличава обема на кръвта. И всеки мускул на крака е свързан с определен участък от сърцето – биологическият вибратор започва да работи, ако там мускулът също работи.  
При изследване се оказва, че кръвта в десния бъбрек се отличава от кръвта в левия, че кръвта в мозъка не е идентична с кръвта в долните крайници; при травма на бедрото и нараняване на артерията при слабините обикновено получаваме инфаркт – причината е, че участък от тъканта се умъртвява и инфарктът е резултат от това. Оказва се, че кръвта в различните пръсти на ръката е различна дори по размера на формените елементи. Тоест ние сме изключително сложна система. Изследва се спонтанната кавитация и кипването на кръвта в определени участъци от тялото. Информация за кавитацията дава Гончаренко, има много статии, които описват този процес научно. В нас има постоянство на хомеостазата на кръвта (хомеостаза е да има определеното количество формени елементи, скоростта на движение да е каквато трябва, рН да е с определената стойност) – организмът се стреми да поддържа тази хомеостаза постоянна, като поддържа разширяването на съдовете.
Друг интересен процес: когато присъства движение на формените елементи против движението на кръвта – непонятно и необяснимо явление, но то присъства. Това са важни неща – при нашите висцерални масажи ние притискаме околоорганното пространство и предизвикваме недостиг на кръв – организмът веднага включва обходен, колатерален  път; когато тичаме какво правим – тренираме резервните кръвоносни съдове; за да подобрите микроциркулацията на главата, трябва да притиснете кръвоносните съдове от двете страни на шията, след това да ги отпуснете, отново да натиснете и да ги отпуснете. След 10-15 минути се променят кръвоснабдяването на главата и храненето на мозъка; или хипоксия – притискат се сънните артерии и човекът се отпуска – отпускаме ги, правим това три пъти, но четвърти път не може да се направи, защото вече се включват колатерални пътища за кръвоснабдяване.
Какво става, например, при животните – когато хищникът отхапе лапата на нападнатото животно ние предполагаме, че трябва да има изтичане на кръв. Нищо подобно – природата така ни е устроила, че ако при животно или човек бъде отхапан крайник, възниква болеви шок – той включва между артериите и вените колатерален път – връзка и в резултат на нея, кръвта се връща – тя не отива към мястото на травмата. Това може да се наблюдава при животните: ако в движение бъде простреляно крачето на заека – кръв няма, защото е бил включен обходен път.
         А сега да разгледаме нашата физиология и препоръките, които нашата медицина дава. При удар по крака, например по време на футболен мач, ударът по крака се възприема от нашия мозък като отсичане на крака – веднага се включва колатерален път, затваряне между артериите и вените и кракът се обезкръвява. А какво правим ние? – замразяваме; там така или иначе има исхемия, а ние в добавка замразяваме; а какво трябва да се направи – трябва да покажем на нашия мозък, че кракът е жив, а не отсечен – под мястото на травмата трябва да почукаме крака, за да предизвикаме ответна реакция от мозъка.
   Или, когато забивате пирон и улучите вместо него пръста си – след това обикновено го охлаждаме, в резултат впоследствие нокътят почернява и пада. Какво трябва да направим, за да не падне? Трябва да разтрием мястото на удара и отвъд удареното, за да покажем на мозъка, че тази част е жива – така този обходен път ще се затвори. Същото важи и при прищипване на пръста. Ако разтриете пръста си аз ви гарантирам, че впоследствие пръстът ви няма да почернее и нокътят му няма да падне. Дали ще го потупате, или ще го ухапете лекичко, няма значение – важното е да подадете на мозъка сигнал, че не е станало нищо опасно, за да възстанови кръвообръщението в тази област.
Щом тренираме, ние включваме тези обходни пътища, щом спрем – се връщаме пак в изходна позиция. Щом спрем да натягаме мускула, той намалява обема си, а ако съвсем нищо не правим, той съвсем изчезва поради непотребност. Организмът не търпи ненужното.
Да разгледаме епилепсията. Мозъчните вентрикули изработват гръбначно мозъчна течност всеки ден. По гръбнака тя се стича надолу и се всмуква във вените на малкия таз – така циркулира в нашия организъм. Ако в областта на малкия таз има ярко изразен венозен застой, мозъчните вентрикули изработват гръбначно мозъчната течност, но тя няма къде да се стече и тя започва да притиска нашия мозък. Понякога в резултат се получава влизане на мозъка в гръбначно мозъчния канал и запушване, но това създава опасност – течността продължава да се изработва. Природата е предвидила такъв вариант – човек губи съзнание, в резултат на което се отварят колатералните пътища. Когато човекът умре, кръвта се разтича. Тук е същото – при загубата на съзнание част от кръвоносните съдове, колатерали, веднага се отварят.  Така в малкия таз се отварят кръвоносните съдове, натискът се премахва, плюс което човекът започва да клати глава и да я удря в пода или в земята, мозъкът излиза от това състояние, течността отива в малкия таз, всмуква се във вените и всичко се оправя, човекът идва на себе си. Същият процес протича, когато при жената започва климактериума. До този момент, естествено, никой не се е занимавал с корема на жената и в резултат при нея се формират мощни застои в малкия таз – гръбначно-мозъчна течност се изработва, но надолу не се оттича и налягането се изравнява – това натиска мозъка и се развива своеобразна енцефалопатия – за сметка на това налягане. И възникват приливи, отливи – ту й е горещо, ту – студено, хормоналният фон се изменя, има периодични енергийни взривове, отношенията към съпруга – на фона на напълно нормално състояние, изведнъж взрив на агресия, или обратното – подтиснатост, но щом приведете долната част на корема й в ред, веднага се изменя, състоянието й се нормализира. Ако разгледаме епилептиците или страдащите от енцефалопатия, част от тях се освобождават от епилептичните синдроми след като обработим долната част на корема им. Затова ви казвам, че коремът се управлява от психическите процеси, които възникват в нас. Затова, ако в долната част на корема има такива ярко изразени проблеми – застойни явления, възникват застойни явления и в главата ни.
Ритъмът на дебелото черво се корелира с ритъма на мозъка и ако червото е преразтеглено и има застои, то и мозъкът започва да функционира не съвсем адекватно.
Кожено палто може да стои десетилетия и на него плесен няма да се образува, а при човека на живата му кожа нещо се появява – пигментни петна, кератома, папилома. Нашата клетка трябва да се насища с дъбилни вещества. Въвеждали стипца, която се въвежда при дъбенето на кожите. Изчислено било количеството, даже докторска дисертация на тази тема е защитена – по време на война не трябват стерилни операционни – трябва само да се въведе това вещество в кръвта. Така с тези дъбилни вещества лекували язвени колити, трофически язви на краката, гнойни рани, пациенти преди ампутиране на крайниците им – въвеждали им това вещество и те минавали без ампутация. Важното е, е трябва да употребяваме дъбилни вещества. Има зелен чай на цена 2 милиона евро с такива свойства, че който го употребява не боледува, защото дъбилните вещества, които присъстват в него, затварят клетката и в нея не прониква вътреклетъчен вирус.
Да вземем за пример билката Златен корен (Rhodiola Rosea) – препоръчват я при аденома на простатата или при проблеми в малкия таз; добре е да се взема от 1 до 3 месеца – тя има много дъбилен ефект, като си я сложиш в устата, свързва всичко; същото е с билката конски босилек – спира кръвотечение от венците поради дъбилния си ефект. Ако вземаме златен корен до 3 месеца, когато в клетката има хламидии, тя започва а се разтяга, следващата – също и така се получава хиперплазия, бухване. Но клетките постоянно се обновяват. Ако вземаме такъв разтвор 2-3 месеца, след месец клетката се затваря, а новата се ражда вече обработена от дъбилните вещества. Дъбилните вещества не позволяват проникването на вътреклетъчните вируси в клетката.
Дафиновият лист не случайно се използва за готвене; няколко момчета бяха преспали с едно и също момиче, но само един от тях не се заразил – защото, по семейна традиция, имал навика да дъвче непрекъснато дафинов лист.
                От туберкулоза и дизентерия заболяваш, когато си готов да се разболееш от тях. Мечников изпивал напитка заразена с холера, за да докаже, че здравият стомах няма да пропусне тази зараза. Пациентите с менингит – всички имат патология на черния дроб, защото той управлява нашия мозък. Туморите в мозъка се формират поради проблеми в стомаха. Чрез манипулациите с корема, борбата с херпеса и гъбичките ние решаваме тези проблеми с вирусите, а оттам – и проблемите с туморите в мозъка.  
Имахме пациентка с цироза на черния дроб, на която помогнахме. Черният й дроб лежеше буквално на пъпа – оказа се проблем от котката, тоест токсоплазмоза. Но всички я лекуваха от цироза на черния дроб, а не от токсоплазмоза, а когато започнахме да я лекуваме от токсоплазмоза и подобрихме микроциркулацията в корема и вътрешните й органи – решихме проблема й и тя сега е здрава. При токсоплазмоза страдат мозъчната тъкан, нервната система; аскаризодата пък може да предизвика захарен диабет – имаме деца, които идват за лечение от захарен диабет, а като ги излекуваме от глистите – нивото на захарта се нормализира. Но на глистните инвазии обикновено не обръщат внимание. Първите признаци за паразити са алергията, а алерголозите обикновено не знаят, че източник на тази алергия може да бъдат паразитите.
Когато влезете в корема на пациента и видите, че луковицата на дванадесетопръстника е плътна, вие я масажирате, тя омеква, а на другия ден – отново е в същото състояние – значи или има паразит, или поражение от гъбички.
Разгледали отстранените апендикси на оперираните и се оказало, че в 99% от случаите там присъства паразита власоглав – той предизвиква инфекция и оток, притискат се съдовете и попадаме на операционната. Но даже да отделите апендикса, паразитът си остава в тялото и преминава на следващото звено – илеоцекалния клапан. Голям процент от патологията на храносмилателната система е свързана именно с този клапан и хирурзите предлагат операция, когато разсичат този клапан, той започва да функционира, а след това отново се появява оток и отново функционирането му спира и не може да се постигне нормален процес на храносмилане. Причината е именно в този паразит, а ако притискате и масажирате тази област, то отокът на илеоцекалния клапан  се премахва и той започва да работи нормално. А ако установите, че след като сте масажирали и размекнали този илеоцекален ъгъл, но на следващия ден той отново е отекъл, това показва, че има паразит – тогава назначавате препарат, който помага на пациента да се избави от този паразит – напр. Вермокс, но едновременно с това му обработвате корема и след 4-5 процедури коремът му се освобождава от болки и храносмилането се подобрява. Но трябва да видите какъв е паразита – да тествате какво има в тази област – електронен тест по честотни характеристики, защото достоверността при изследване на каловите маси е само 8-9%.
Глобални изследвания по паразити са се провеждали през 30-те години. Един наш сътрудник ми казва: започнах да пълнея. Казвам й – значи имаш паразити. Тя не ми повярва. След време ми казва: имам слоновост на краката – казвам й: сега вече ти гарантирам, че имаш паразити. Та изпи противопаразитната смес, която и приготвих и след няколко дни от нея излязъл лентов червей.
Имаше такъв случай – мокро петно – екзема на крака, което не се поддава на лечение с нищо. Пациентът научил за нашата терапия и започнал да си масажира сам корема – докато четял книга, притискал последователно корема си в ръба на масата – след това от него излязъл лентов червей, а петното започнало да се затваря и да заздравява. Главата на червея, обаче, останала. След известно време мокрото петно отново се появило. Тогава той приложил рецептата за очистване от паразити с чесън и всичко излязло.
Най-често при патологии на кожата причината са паразити. Доктор Симончини, който лекува рака със сода бикарбонат, задава въпроса – защо от 200 години има институти за лечение на рака, а нищо не лекуват. Той показва раков тумор в червата и въвежда там сода бикарбонат и показва как гъбичките започват да се разтварят, показва рак на белия дроб и как той се разгражда. Той лекува рак на млечната жлеза за 4 дни. Цялата италианска лекарска гилдия го е анатемосала.  
Ако имаме патология на левия бъбрек – органът, който регулира буферните системи и регулира състоянието на кръвта, рН на кръвта винаги е изместена в посока на закисляване. В устата също буферната система не функционира. Как се проверява тази буферна система? Вземате кисела ябълка и отхапвате. Ако буферната система работи, вие продължавате да дъвчете и киселата ябълка става некисела, а ако буферната система не работи – ябълката си остава кисела, тъй като буферът не работи, което показва, че функцията на левия бъбрек е отслабена.
На първите етапи, когато провеждаме лечение отчитаме, че буферът е изместен в тази посока (към закисляване) и трябва да изменим формата на хранене, за да може пациентът да употребява продукти, които водят до алкализиране. Киселите продукти предизвикват алкализиране – лимон, грейпфрут. За да се измени рН на кръвта в посока алкализиране, трябва да се предизвика раздразнение на кожата – ако премерите рН на слюнката, след това поставите вендузи и премерите рН на кръвта, то поради това, че стимулирате кожата и предизвиквате раздразнение, се изменя рН на слюнката и кръвта. Раздразването на кожата води до алкализиране.
Стомахът ни е пригоден за обработка на белтъци. Ако станем чисти вегетарианци, това е задънена улица – стомахът става като че ли ненужен. Човекът трябва да яде всичко без да изпада в крайности – те са опасни. Организмът възприема животинския и растителния белтък не съвсем като свой и трудно се усвоява. За да набави необходимата доза белтък организмът трябва да изяде толкова орехи. При това  да не забравяме, че често промишлеността ни диктува дадена мода – напр. към вегетарианство, само защото тя трябва нещо да произвежда. И започнаха да произвеждат продукти за вегетарианци, литература за вегетарианци. С увеличаване броя на вегетарианците в САЩ нарастна главоломно и броят на диабетиците – започна производството на апарати за измерването на захарта в кръвта, за инсулинови препарати, спринцовки – отново медицински бизнес. Препоръчвам ви да прочетете книгите за диабет на Манастирски, който разглежда всички форми на хранене – от вегетарианството до месоядството.
Човекът трябва да яде сурово месо, сурова риба, защото в суровото месо се съдържат микроелементи, витамини – всичко, което е нужно на нашия организъм. Всички животни преживяват своята биологична възраст с изключение на човека, който живее само половината от своята възраст.
През 90-те години е открито вещество наречено карнозин – сега го наричат L-карнитин, препарат на младостта. Когато се взема от хората, съединителната тъкан от мускулите им започва да се замества от мускули. По какво се отличава възрастният от младия – по това, че при него има съединителна тъкан, а не мускули. Колкото е по-възрастен човека – толкова повече съединителна тъкан има. Това вещество карназин се получава от суровото месо.
В царска Русия най-много дълголетници имало на север – до 140 години, но попречила алкохолизацията.
Защо на мюсюлманите е забранено да ядат сланина – защото в свинското има най-много паразити. Нашият организъм се бори с паразитите, жлъчният сок не допуска яйцата на паразитите да се размножават, но за съжаление ние сме така устроени, че концентрацията на жлъч често е занижена. Природата не е предвидила бързо да излизаме от стреса. Котката вижда куче и се изправя на нокти – стрес. След като избяга, преразпределението на кръвта в нея се възстановява и тя отново е готова за сражение. След като избяга, котката забравя за стресовата ситуация. Но при нас не е така – стресът преминава, а ние продължаваме да мислим за него с дни. Така преразпределението, готовността, обаче, се запазва, настъпва задържане, ответна реакция и пренастройка на работата на вътрешните органи – това води до неадекватност на реакциите на всички наши структури – мозъка, а нашият корем е нашият втори мозък с над 100 милиона неврона. Получава се така, че природата съхранява мозъка, а оставя корема да се разкъса, а след стрес може да се получи захарен диабет, или при нас се е случвало да лекуваме корема на пациентка до идеално състояние, след което жената идва – мъжът й се пропил – стрес, скандал до развод, жената идва след 10 дни и всичко започва сякаш отначало, но за разлика от останалите, на нея й трябва само една процедура, за да се върне на изходни позиции. Тоест в организма ни има памет. Така сме устроени, така че механизъм има, но не при всички работи.
Съществуват механизми, които премахват интоксикацията – паразитите отделят токсични вещества и по своему се устройват – поразяват мозъка, поразяват системите, за да заемат своите позиции и докато човекът е млад, всичко минава нормално, защото системите са гъвкави. Но щом човекът стане по-възрастен, гъвкавостта на тези системи се нарушава и тогава започваме да страдаме от различни патологии.
Пациентите често се възмущават, когато открием някакви аскариди или лентъчни червеи, или голямо количество гъбички, или кератоми, кондиломи, напр. вирусът папиломатоза – преди  при наличието на този вирус човека го поставяли на онко отчет, а сега във всеки салон ще ти го отрежат без да разбират, че това е вирус и трябва да се лекува и като краен резултат тези папиломи трябва сами да паднат.
Имахме случай – при едно момиченце беше пораснала папилома на гласовите връзки. Хирургът я отрязал и в резултат пораснали още 2 папиломи и се канели да направят нова операция и така до безкрай, защото вирусът продължава да расте. Но едновременно с това този вирус формира полип в пикочния мехур, полип в стомаха, полип в жлъчния мехур, полип в червата – той придобива друга окраска и преминава в онкопроцес – рака на шийката на матката също е предизвикан от полипоза. Но никой не говори за профилактика на папиломатозата. Ако започнем да разговаряме с лекаря за папиломите, той не обръща внимание на това, а те са проблем, който може впоследствие да доведе до сериозен проблем. А когато кажеш на пациента, че за него има такава опасност, те го възприемат на нож, докато не ги убедиш, докато не им разкажеш и покажеш. Трябва да убедиш човека да си спомни за старото, отдавна забравено средство – пелина. На него в здравния кодекс от едно време е посветена цяла глава, защото той лекувал много гинекологични болести, включително и вируса папиломатоза.
В устата на 14-годишно момче израснала папилома и той постоянно я дъвчел като дъвка. Родителите не обръщали внимание, докато в училище не направили планов преглед на децата, при който я открили и веднага решили да оперират. Родителите дойдоха, изследвахме я – имаше атипичност на клетките. Папиломата беше пораснала за около половин година – помолих ги за 10 дневна отсрочка преди да предприемат операция. Сутринта той я жабуреше с керосин, на обяд – с водороден прекис, вечерта – пак с керосин. След три дни тя се сбръчка и падна сама, но аз им казах – направихме само първата крачка. Основното е, че при него се открива вирус папиломатоза и трябва да го излекуваме от него, но те не направиха нищо повече. Аз използвах тодикамп – това е настойка на гръцки орех на керосин.
По принцип раздразвайки кожата ние активизираме обмена и се изменя рН на кръвта, която веднага реагира на такива раздразнителни моменти – кожата е най-голямата жлеза. Поради това ние използваме не само вендузи и плъзгане на вендуза по кожата, за да я раздразним, но понякога и остъргващата терапия гуаша, залмановските темпертинови вани – също въздействат. Раздразвайки кожата ние активизираме и бъбреците и белите дробове. Ако човек падне в ледена вода първо получава възпаление на белите дробове. Имахме пациент с псориазис, когото забравили в кварцовия шкаф. При изгарянето на кожата му първо започнало възпаление на белите дробове, после – хематурия – при нас той дойде с патология на гръбначния стълб и патология на простатата, която се беше рязко увеличила, урината беше започнала да излиза на капки, но успяхме да му помогнем. Хематомът е нещото, което стимулира мастния локален имунитет.
Когато човек падне на задника си, се получава смъкване на органите. На времето оправяли това като закопавали човека в пръст легнал по гръб – оставяли само корема му непокрит. Слагали там пшеница и пускали кокошките – докато я изкълват, те предизвиквали хематом, който придърпвал на място всички изпаднали органи и оправяли всички патологии получени до момента от човека.
Ако има херния на пъпа и сложим вендуза и не се получи синина, хернията може и да не изчезне. Ако стимулирате окото, то ще вижда по-добре от другото, което не е стимулирано. При предизвикване на синините се повишава имунитета. Когато синината е на главата, това е по-полезно. При Алцхаймер въвеждат подкожно на главата венозна кръв от този пациент – получава се хематом и веднага по хематома може да се види къде е патологията – където няма проблеми, няма хематом.
Ако поставите вендузи на паравертебралните области ще видите, че където има синина – има проблем. Ако обработим корема на човека и сложим и вендузи, те ще стимулират имунната система. В миналото, когато нямало антибиотици, при киста на яйчника, миоматоза, гинекологът вземал от вената кръв и въвеждал тази кръв под кожата на корема и на мястото на проблема се получавал хематом – при киста на яйчника хематомът даже рисува кистата върху повърхността на кожата. В древността при проблем в гръбначния стълб заравяли човека по очи и оставяли гърба му открит; слагали там пшеница и докато я изкълват кокошките правели на гърба му хематом. Някои пък почуквали с алуминиева лъжица по паравертебралните области гръбначния стълб и на мястото на проблема се появявал хематом, който изяждал тази патология. Ако сложите вендузи по корема, срастванията изчезват.
Отровата се отличава от лекарството само по дозата. Ако правите нещата дозирано – няма проблеми. Ако някъде има пясък и камъни и стимулирате с масаж тази област, ще започне мощно изхвърляне на този пясък и камъни.  
Между вътрешните органи и мускулите и кожата и костите има взаимовръзки и те се проявяват много ясно – с ограничена подвижност на главата, или болки в рамото, или човекът не може да изговори определени думи, или болки и артроза на челюстта – това е рефлексия – има представителни зони и те ни позволяват да разберем какво става: ако има болки в челюстта, първо гледаме черния дроб. Най-простият тест за черния дроб – натискате корена на езика или през устата натискате езика – ако има болезненост (обикновено при патология на черния дроб езикът отича) и това говори,че с черния дроб на човека не всичко е наред. Общият признак е хъркането: когато човекът започне да хърка, това е първият признак за това, че с черния му дроб не всичко е наред, защото езикът е отекъл. За да се премахне отока може да се направят манипулации и масаж на устната кухина и езика, но проблемът ще остане, защото причината е в черния дроб. Първо трябва да се обработи корема и след това да се направи мануална терапия на устната кухина – тогава човекът спира да хърка, започва да изговаря всички думи правилно, оправят се говорни дефекти, но логопедите не свързват този проблем с вътрешните органи.
Човекът е информационна система – достатъчно е да погледнете езика, очите, лицето, даже ухото, за да можете да се ориентирате какво му е – дали има зачервяване, или съдов рисунък, или пъпчица – всичко това са признаци.
Вътрешните ни органи не ни показват, че нещо в тях не е наред с конкретна болка – никой не чувства как се развива цироза на черния дроб, жената не чувства как се развива миома или киста на яйчниците – с УЗИ я откриват чак когато се появи. Или се появи нещо в корема и чак след като притисне някой съд, се появява болка в корема.
Имахме пациент – като започне да киха, никой не може да го спре – може да киха цял час. Обиколил всички специалисти – без полза. Само с една процедура го оправихме – сигмовидното му черво беше отекло. Отокът на сигмовидното черво дава такова кихане, но на него дотогава му бяха лекували носа. Има специалисти по уши, нос, гърло, но ако има полип в носа, той се корелира с полип в правото черво. Когато човек гъгне, трябва да се занимавате с червата. При хроничен ринит, когато носът тече, причината за това също е черво.
 
 
                                                                                                                                                                        www.iskri.net/zefira

Създадено: 21/07/2015 : 21:12
Обновено : 10/06/2020 : 01:26
Категория : А.Т. Огулов - лекции за лекари
Страницата е посетена 4440 пъти


Версия за печат Версия за печат

Проекти
 

Здравейте приятели, 

От 19 години чета и превеждам предимно безплатно изключително ценна информация от езотерични и окултни източници от английски и руски език. Част от тези преводи са достъпни на www.iskri.net/zefira. Липсата на средства ми пречи да ги издам и разпространя сред повече хора. По-долу е проекта, който би донесъл огромна полза на всеки. Ако резонирате с него и имате материални възможности и желание да ми съдействате, свържете се с мен за повече подробности: 

1. ИИССИДИОЛОГИЯ - поредица от 12 тома с изтеглена от будхичния план подробна информация за паралелните реалности (с космическите звукови кодове за достъп до тях, които осигуряват личен достъп до Вселенските бази-данни). Дадена е от Плеядите на човечеството като тест за вибрационната готовност на хората за инверсионно-лъчевите префокусировки (Квантовия преход). Уникални знания за учените и за всеки, който желае да се префокусира съзнателно в някой от по-високочестотните сценарии, където понятия като „смърт“, „болести“ или „стареене“ не съществуват. Дори прочитането на само няколко страници променя цвета на аурата на четящия, а при изучаване се активират нови участъци от мозъка. Том 1 (700 стр.) от "Основи на Ииссиидиологията", както и  томове 10 (500 стр.) и 11 (700 стр.) от "Ииссиидиология - Безсмъртието е достъпно всекиму", са вече преведени, но поради липса на средства все още не са издадени.   

 

За да помогнете със средства дейността ми, можете да използвате следните банкови сметки:

 
Първа Инвестиционна Банка АД (в BGN)
IBAN: BG48FINV915010BGN08NMB
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
Първа Инвестиционна Банка АД (в USD)
IBAN: BG37FINV91501003834709
BIC/SWIFT/:FINVBGSF
Емилия Луканова Манолова
[Emiliya Lukanova Manolova]
В IBAN номерата на банката не фигурира латинската буква О, а цифрата нула.
 
За подробности и контакти:
e-mail: emi_manolova@abv.bg
phone: 02 855 27 85 Vivacom
            0899 812 318 Globul
           
 

* Този сайт продължава да съществува не благодарение на нечия помощ, а въпреки нейната липса.
^ Нагоре ^